- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
válasz
J.J. András #99 üzenetére
OFF
Gyere légyszi válaszolni a software szobába, norton ügyben
ON -
J.J. András
őstag
végül is öcsémsrác megértelek, hogy bevasalod valahol a benzint, de gondoolj bele, ha Tildy,meg SveatZola nem lovagol annyit ezen Yeong-Yang ház témán annyit, akkor te azt se tudod mi az a Tyeng-Tyüng ház.....:(((
Tildy, ha nem lesz, előbb utóbb én is kijutok......és akkor számíthatsz rám.....csak attól függ, felvesznek-e egy kinti csapatba, vagy sem.....(nem akarom elkiabálni, tehát pofám lapos)
na, ennyit így hirtelen felindulásból -
TexT-BoY
addikt
na beszéltem nagymamámmal. Azt mondta holna elmenek a nagypapámal osz vesznek ijen házat ha van akkor 2dbot ha nincs akkor egyet ugyhoy holnapig pihi:))
-
TexT-BoY
addikt
Beszélek nagymuterral:)) (ö szerzi be a házat, éjen a szakértelem:DDD)
De sajnos szerintem nem tölem lessz házad:DDD -
TexT-BoY
addikt
jó a feltöltö kártyán az a 3600HUF ugyhogy bocs de nem hivlak. DE viszont igérem hogyha lehet hozok neked is!!!
De a határon 30.000Huf a határ valamijen vámmenteség miatt. nem?
és hozok még alaplapot + ramot + videokártyát. ugyhogy ez böven 90K sajna:DD
JA AZ ÁRA ~ 1 5 0 0 0 Ft
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
Ez a gép kaphato Bécsben?
Mert ha igen kimennék a szüleimmel ugy péntek környékén és beruháznák egy ijen csodára:)
Bécsben szerintetek van a ''kéményes'' változat? meg kint ugye olcsobb mint 18K? -
SeatZola
őstag
válasz
J.J. András #80 üzenetére
Igen itt nincs ilyen probléma!
Akkor gyorsan vegyél egy ''Tying Tyüng Ping Pong Krump Lee''házat!:)) -
J.J. András
őstag
na, csak most olvastam amiket írtál te Fináncok gyöngye :)
jah, ez ezsembe jutott nekem is, hogy a mostani házamban az ABIT IC7 mellé, nem fér be a mobilrack kerete, csak legfelülre a táppal egy síkba....
itt akkor nincs ilyen probléma.....
-nem neked, hanem másoknak- Balázs haverom 3 hete kapott Dragont, de a gyári ventik benne olyan zajt keltenek öszzeségében, hogy kivette őket......sőt, nekem elég lenne ez a Tying Tyüng ház is , elég hosszú ideig... -
tildy
nagyúr
válasz
J.J. András #78 üzenetére
oksa
-
J.J. András
őstag
na, Tildy, bocs hogy csak most....de most vettem észre ezen Topict a hírrel együtt......én ezta hírben szereplő házat láttam.....és 18 ropi volt....de ezt túltárgyaltuk már.....
na, figyu......ha sikerül rendelned egyet ''kéménnyel'' dobj már meg egy e-maillel, oksa?:)
meg hogy kitől, és hogyan.....stb
csumi -
SeatZola
őstag
Tildy: Ha egy 10-es skálán osztályoznám, akkor 8,5-9 lenne az eredménye. Nálam szerintem 10 nincs, mert azt a gyönyörű, 0 dB-es, zongoralakk fekete, 5 db 12 cm-es ventis, 3 kg-os titán ház kapna!:), de jól elfér, plusz mint írtam, a Rack is befért mellé, ami eddig nem sikerült. Jó szellős a ház.
-
Shim
őstag
mire lennék kíváncsi?:
-az egyelőrét miért N-nel írtad? :t
-top control (a tetején) mit lehet állítgatni?
-mennyibe került pontosan?
-venti mennyi volt és milyen?
-ajtaja ugye nem balra nyílik?
-a lila színek nem zavarnak?
-oldallap mennyire vágható szerinted? (bal oldal)
-mekkora hely van benne? (úgy szemre) -
SeatZola
őstag
Helló Tildy! Bocs, hogy csak most tudok írni, de hát ugye össze is kellett raknom a házat! Ahogy ígértem a gyors élménybeszámoló:
A ház semmitmondó kinézetű, de kemény papírdobozban jött k**va sok hungarocellel kibélelve. Ventik nincsenek alapban, én is csak egy db-ot tudtam hirtelen szerezni. Ezt beraktam hátra. A fényezés matt fekete, szerintem szép. De nem egy Antec Sonata. Igaz az ára is fele. A hozzáadott táp egy 250W-os Ever Power. Mindjárt hívom Bécsben Herr Meiert - akinek szerintem már tele van a t*ke velem - és kérdezem, hogy miért ilyen kicsi a táp? Erre Ő: mert ez a kicsi táp szerinte annyit tud, mint a Chieftec 360-as tápja és kő stabil. Azt mondja a kinti ára is tükrözi ezt a tudást, 57,- Euro. Hát nem tudom megnyugodtam-e?! A vinyókat nem kell csavarozni, csak egy csavar kinézetű, de menet nélküli stiftet kell a szerelőfül gumiperselyébe nyomni. Ha hiszitek, ha nem halál stabilan tart. A 4 db meghajtó oldalára a szerelőfület csavarozni kell. Az összes szerelési anyag külön lila színű zárható dobozban volt. Itt következett a meglepi, a Mobil Rack ennél a háznál befért e legfelső alatti helyre is, úgy hogy nem ért bele az alplapba.:) Eddig ec nem sikerült a másik két házammal. A floppy legfelűl, ez csavarozva. Itt kell kicsit játszani, mire eltalálod, hogy a szerelőkeret kb. 10 lyukja közül hova csavarozz. De megoldható. Miután mindent bepakoltam, irány a próbakőr. A 12 cm-es venti gyárilag fordulatszám szabályozós 1000-2000Rpm. letekertem 1100-ra, ---semmi hangja.:DD A legfelső meghajtóhelyre DVD-ROM-ot raktam be, s szépen nyitogatja az ezüst ajtólapba épített rejtett CD-nyílást. Már 1 ventivel is a procim -3 fokot nyert, úgy hogy ebben a házban nincsen Air Guide cső. De csak egyenlőre!:DD
Huh, kérdezzetek,mire vagytok kíváncsiak még? -
tildy
nagyúr
Date: Tue, 20 Jan 2004 09:34:52 +0100
From: stephan <stephan@yeongyang.de>
To: tildy@koli.kando.hu
Subject: AW: air guide
Parts/Attachments:
----------------------------------------
Good Morning Tildy,
i have no influence why the local distributor is not selling, of
course we recommend the complete set.
I have Albacomp and Senerit in Hungary.
Details are below:
[IMAGE]
Best regards
Stephan Schurau
Yeong Yang Technology GmbH
Account Manager Sales / Europe
Phone: +49 (0)40-780 461 Ext. 18
Fax: +49 (0)40-780 461 11
www.yeongyang.de -
tildy
nagyúr
Na seatzola, megvan már a ház?
-
-
SeatZola
őstag
Lehet, hogy hülye vagyok, de most találtam meg, hogy miért nincs Air Guide (légtölcsér) minden házon. A termék honlapján a specifikációk között is csak opcióként szerepel a cső, s ezért nincs minden házon alapban. Megint beszéltem a Bécsi boltos herr Meierrel és ő is azt mondta, hogy náluk is a csövet szinte mindíg utólag rakják be a vevők a házba.
-
tildy
nagyúr
Írtam a német yynek, hogy miért nincs airguide (tölcsér) a házon.Meg hogy küldjenek oylan házat a magyar disztribnek.
Remélem írnak.Ők írták meg a magyar disztribek neveit is:D -
SeatZola
őstag
Mint többen is írtuk (Tildy, J.J. és Én is) van ahol ventivel és van ahol anélkűl árulják. Ugyanez vagy a CPU kéménnyel is. Úgy néz ki, hogy itthon jelenleg csak cső nélkül van 1-2 darab, s ma beszéltem egy osztrák boltal, ahol van ilyen ház, s nekik is cső nélkül van. De azt is monta Herr Meier, hogy volt már nekik is csővel szerelt változat is.
-
TexT-BoY
addikt
most akkor és nem értek semmit ehez a házhoz van 12cmes venti?
ezen a házon a CPU felé logó cső van vagy nincs az oldallapon?
amásik topicban azt irtátok nincs -
Shim
őstag
végülis Kanadában lesz megvéve, ott meg biztos van szép márkabolt ahol szépen bennhagyják a ventiket :)
Bár két db 12 centis venti nem lehet olyan drága, igaz?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Remélem seatzola+ egypáran bekukkolbak ide:
Ez alapján nem úgy tűnik, mintha csavarozni kéne a vinyót!
seatzola:akkor csak előrendelni lehet? -
Lunatic
aktív tag
Nemrossz. :)
Ez a vinyótartó elforgatás viszont értelmes dolognak tűnik, le a tradíciókkal. :DDD
Egy kis moddolásra ihletett, kiváncsi vagyok mit lehet kihozni a 7002-esből. -
beeboy
addikt
nekem nem tetszik
viszont láttam egy chieftech házat, élőben most egy boltban, hát mit mondjak!!!
lehet hogy ez lesz a következő vásárlás szenvedő alanya... -
tildy
nagyúr
15+fa egy ilyen hazert nem is sok.Mar rendelem is megfele:)
-
tildy
nagyúr
Most hívtam a seneritet, délután küldenek mailt, hogy kb. milyen áron lehet ezt a házat beszerezni, és mikorra.
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
Warlock_42 #28 üzenetére
Egyébként itt van egy nem renderelt kép:
[L]http://www.hardtecs4u.com/images/reviews/2003/yeongyang_yy-5601/5601_titel_gross.jpg[/L] -
tildy
nagyúr
válasz
Warlock_42 #28 üzenetére
Izlések pofonok.
-
tildy
nagyúr
Van magyar forgalmazója?
-
tildy
nagyúr
12 centis venti van előtte.Hűti az rendesen.
-
Skylark
tag
Azért én hozzátenném, hogy eléggé hűthetetlennek látszik a HDD tár, márpedig, ha tele van vinyóval...:(
-
zsoltee10
addikt
Nekem nagyon tetszik. Vajon mennyibe kerül majd? Remélem lehet majd táp nélkül kapni. Ha normális ára lesz, nem 40+ akkor nagyon fog érte fájni a szívem. :DD
-
Skylark
tag
-
LionTm
aktív tag
NAGYON FULLOS A HÁZ :))
nekem sosem lesz ilyen :((
Már nem vagyok happy... -
G@besz
csendes tag
Szerintem ász ez a ház! Nekem a forma a lényeg nem a neve.
Legalább még a férőhelye is elég BIG.
Gondolkodtam egy k....va jó szerverházon is de lehet hogy inkább nyáron ezt
fogom megvenni meee nagyon bejön. -
Herr Vida
tag
Természetesen nem a név jelentésére gondoltam... ha már a jelentésnél tartunk, szvsz uo. hülyeség Sárkánynak, meg hasonlóknak nevezni egy házat, mint bármi másnak (tényleg, egyáltalán milyen fantázianév passzolna egy számítógépházhoz?); engem egyedül a megnevezés zavar:
-Szeva, neked milyen házad van?
-Nekem? Jinjang Kincsung!
-MUHAHAHA!
:))
Lehet, hogy ez azért van mert európai vagyok, és nem nagyon (nagyon nem) vionzódok a keleti népekhez... (persze, tudom, nézzem meg, milyen gyártmányú az összes többi alkatrészem, cipőm, stb, stb. - de akkor is :D) -
Celtic
tag
válasz
dr. rozmark #2 üzenetére
Egyetértek az előlapi csatlakozóhelyek hollétével kapcsolatban. Alapvetően az a kérdés, hogy a toronyház az asztalon van, vagy a földön. Úgyértem egy előlapi USB-be csatlakozó eszköz kábele kifejezetten zavarhatja pl. a CD-ROM tálcáját ha a csatik felül vannak és a ház az asztalon (ami elég gyakori).
Érdemes lenne egy ''Gépszavazást'' tartani pl., hogy akinek toronyháza van és nem babrálja naponta, hol tartja? -
qayxc
csendes tag
Inkább a belbecs, mint a külcsíny! :-)
-
napos2600
tag
válasz
GeorgeTerror #1 üzenetére
az nem jinsung? bar lehet hogy volt ott ilyesmi haz de most nincs...
pedig igy elsore ez engem celzott meg :)
a belsejere en is kivancsi lennek a gyartonel megcsak meg se talaltam a hazat...
igyjaras :D -
marcee
addikt
válasz
dr. rozmark #2 üzenetére
''Kíváncsi lettem volna a belsejére is''
Nekem ez a kép is rendernek tűnik. -
Herr Vida
tag
Nekem nem teccik... számomra a ''szép ház'' fogalmát a Thermaltake Xaser III-as sorozata testesíti meg a legjobban (mindössze 70e HUF-ért). Meg nagyon nem szimpatikus, hogy csak ilyen idióta nevet tudtak adni neki... utálom az ilyen jingjang, csimcsum stb. neveket... :(
-
Hun'reeth
őstag
Nekem Teccik :D Bár egyelőre sajna még egy Chieftec Dragon is csak kósza álom :(
-
Zsiba
senior tag
Nekem nem tetszik... Jobban szeretem a letisztul formákat, ennek az eleje, hogy is mondjam, túl bumfordi :)
-
dr. rozmark
tag
Kíváncsi lettem volna a belsejére is, de a citált oldalon sem találtam erről képet.
Nekem bejönne, de attól függ, mennyibe kerül. Az előlapi kivezetéseket nem biztos, hogy felülre célszerű rakni. Én legalábbis így indultam az 5.25''-os helyre moddolt kivezetéseimmel, aztán hamar átkerültek az alsó helyre. -
GeorgeTerror
senior tag
Szép szép...
Hol is láttam ilyen márkájú házakat? Overclock.hu-n aranyárban (plusz szállítás).
Megint egy olyan dolog, ami sohasem lesz elérhető nekem :(((
Aktív témák
Hirdetés
ph Már az idei CeBIT-en hallani lehetett a cég új termékéről.
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest