Új hozzászólás Aktív témák
-
X@b3e
addikt
Ahhoz, hogy jól szellőzzön, légmozgás kell. A légmozgáshoz ventillátor kell, az pedig zajjal jár, ami pedig nem jó ebben az esetben.
A ninja tényleg elboldogulhat, csak nem fér el egy ekkora házban. Úgy, ahogy a TT Sonic Tower és Tuniq Tower sem sajna.
OC Ezt nem értem, én nem mondtam, hogy nem tudnak újat mutatniÉrtem, hogy ezek a hűtök nem kifejezetten HTPC építőknek készültek, de passzív hűtés esetén nem tudom, miért nem gondolnak erre..
zsiga667 a ninja ezek szerint jobban bírja, mint a Sonic Tower, mert az 20 perc után 65 fok lett.. De mint írtam, bár beférne ekkora házba. A Zalman 7700-at még nem próbáltam, de C'n'Q-val sztem azért le-fel kapcsolgatná a ventit. Egy próbát megér, úgyis van itt kézközelben egy
Új hozzászólás Aktív témák
- Arctic freezer 33 eSport duo green
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- 7 db Lian Li SL Infinity+vezérlő egyben!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest