- LG LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóhifi
- VR topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Ha jól láttam, 1024x768, minden minimumon próbálták...
Igen, léteznek régebbi játékok, azzal lehetne is tesztelni... Itt a PH!-n is olyanokkal/olyan beállításokkal tesztelik a VGA-kat, amik kb játszható sebességet produkálnak rajta. Mert pl belépőszintű kártyákat felesleges összehasonlítani Oblivionban 1600x1200 minden maxon beállítással...
A integrált VGA alapesetben arra való, hogy az irodában menjen a Word meg az Excel, esetleg az Aero fusson, hogy a betévedő ügyfelek lássák milyen jó gépei vannak a cégnek
A másik terület a kisebb HTPC-k, ahol meg a videos képességek + minimális fogyasztás (melegedés) a fő szempont.
Csak azt írtam, hogy szerintem nem arra kell fejleszteni az integrált VGA-kat. El lehet adni párat ezzel is, és gyártsanak, ha erre is van igény, de a nagyobb rész az integrált VGA-knál akkor is az irodai felhasználás, és pl az nVidia ide nem nagyon készített semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Battlefield 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Háztartási gépek
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A másik terület a kisebb HTPC-k, ahol meg a videos képességek + minimális fogyasztás (melegedés) a fő szempont.