- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- LG LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Amúgy ezek a pl ''Fear alatt nVidia 12.9fps, SiS 5.4fps'' összehasonlítások elég viccesek... nem teljesen mindegy hogy 5 vagy 13fps, mindkettő játszhatatlan sebesség.
Nem teljesen mindegy, mert alacsonyabb felbontással / részletességgel az egyikkel talán játszható lesz a játék, a másikkal meg talán (vsz.) nem. Az egy dolog, hogy nem játékra vannak kitalálva az integrált vga-k, de van, aki erre is szeretné használni ( kompomisszumokkal persze), és neki szempont a 3d-s teljesítmény, ha már egyszer videokártyáról van szó. Nem csak a legújabb játékok léteznek..
na nem 3DMarkban meg játékokban, de az integrált VGA nem is erre való...
Ettől függetlenül én végigtoltam vele a cod2-t, és élvezhető volt. Hadd döntse már el mindenki, neki mi számít.
Engem pont a videok lejátszása nem érdekel, a 6100 is megbírkózott eddig bármilyen anyaggal.
Amúgy szeritnem az nVidia/ATI elment egy olyan irányba az integrált VGAkkal, amerre nem kellett volna. Aki játszani akar, vegyen VGA-t, iroda/filmnézéshez valóak ezek igazából, és oda tökéletesen megfelel a SiS megoldása.
Szerintem meg döntse el ezt az nvidia, az ATI, és az, aki ilyet szeretne vásárolni, te meg vegyél rendes vga-t vagy sis integrált megoldást, ha úgy tetszik. Nekem nagyonis bejött az a vonal, hogy szinte 0 felárral kapok egy olyan lapot, melynek integrált vga-ja tartalmazza a legújabb technológiákat, kompromisszumokkal még játékra is alkalmas, emellett kényelmesen elmegy passzívan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Xbox Series X|S
- OpenWRT topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest