Hirdetés

2019. augusztus 23., péntek

Hozzászólások

(#1) andorpapa


andorpapa
(őstag)

Mikor jön már el egyszer az az idő, amikor nem az FSB-t tolják a csillagos égig, hanem végre újítanak is valami jelentőset a prociban?

COOLNESS! - somebody ssssstop me!

(#2) guest


guest
(veterán)

Amikor elérnek a jelenlegi Tech határáig. :)
2005-2010 felé, ezt most még elég nehéz megjósolni, ha az AMD ilyen ütemben fejlődik, akkor az iNTEL nek is be kell újítania valamit (ld. ez a hír) és nem csak totálfölösleges cuccokat piacra dobni (ld. MMX procik anno, mikor nem volt AMD csúcskategóriás proci +5-10 %teljesítmény, debüt ár +75%...)

Versenypiac rulez:)

prohardver vendég

(#3) Adi


Adi
(senior tag)

Olvassátok el az Ars Technica egy-két régebbi cikkét a Sony Playstation 2-ről. Az az egész gép szögesen ellentétes filozófiát képvisel a mai PC-kkel, az iszonyú sávszélességre épül benne minden. Érdekes adatok vannak ott, ahhoz képest, hogy a proci emlékeim szerint csak 250 MHz-es. :)

ldm start-reconf primary

(#4) guest


guest
(veterán)

na de az specko 3d chip, mindenfele SIMD-el, bárnemtom.... talan a new tech 3d htmlnel bejöhet... hát x, nemtom.

Vixont az jo poén volt (anno) hogy Irakba meg pár közelkeleti országba nem engedték bevinni a PS2 -őt , mert olyan brutál sztech képességei vannak, hogy a hadiiparban is lehet használni, mint pld. radar:))
azert ez eleg gas:)

prohardver vendég

(#5) andorpapa


andorpapa
(őstag)

Csak ne essünk abba a hibába, hogy összehasonlítjuk a PC-t és a PS2-t. Akkora jellentős különbségek vannak, hogy nem lehet közvetlenül a sávszélességet összehasonlítani. Meg különben is: PC RULEZ!

COOLNESS! - somebody ssssstop me!

(#6) Adi válasza andorpapa (#5) üzenetére


Adi
(senior tag)

Csak ne dicsőítsünk ipari hulladékot! :D

ldm start-reconf primary

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.