- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
Nem IDE alatt megy a műsor, másrészt nem akartam ezzel is elcseszni az időt. Egyszerűen most ehhez lusta voltam, mert minek szórakozzak vele, ha van kulcsra kész megoldásom is?
Máskor napokig túrok infó után, ha valamit nem találok, had engedtessék meg nekem is néha lustának lenni. Egyébként azt is megtaláltam, végül, csak mint mondtam, egyrészt van kulcsrakész megoldás rá, meg nincs kedvem újabb eltérésekbe belefutni, amig egyáltalán ismerkedem vele. Kezdjem érteni, és majd utána ha akarok, akkor ebben is belemerülök a hiba felderítésbe.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A macOS High Sierra (régi nevén Mac OS X) az Apple által gyártott termékeken (MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, iMac Pro, Mac Pro, Mac mini) található operációs rendszer.
- OTP Bank topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Philips LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest