- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duck663
őstag
válasz
Busterftw #13 üzenetére
Az Apple megengedheti magának a licitálgatást, de a többi cég nem biztos. Az Apple azt is megengedhetné magának, hogy felvásárolja a TSMC-t szőröstől bőröstől.
Az AMD a 3. legnagyobb megrendelője, mégsem elég a gyártókapacitás amihez hozzájutnak.#14 Komplikato: Szerintem nem csak helyben állítják elő a wafereket. De ezt nem tudom.
-
Komplikato
veterán
Mondjuk a TSMC ellátási gondját nem csak a Covid balhé és abból fakadó dadoó ellátási lánc, nem csak a felfutó kereslet okozza. Vannak olyan "nem lényeges" problémáik, hogy a "nem létező" éghajlat változás okán a szigetország vízkészletei lenullázták magukat, kb. mint Kaliforniában és lehet meglepő dolog, de a szilicium ostyák előállítsához kell víz. Így viszont ha jól rémlik a gyáraik nagyobbik része kiesett a pixisből víz hiányában.
-
Duck663
őstag
Valaki szóljon a TSMC-nek hogy ugyan legyen kedves háromszorosára növelni a gyártókapacitását, mert qrva nagy igény van rá! PS5, XBOX, ZEN CPU-k, ZEN APU-k, GPU-k gyártása is ott folyik és csak az AMD-ről beszéltünk, közben meg gyártat ott az Apple, az Qualcomm, Mediatek, nvidia, meg még tudom is én kik, elég hosszú a lista és mindenki tűkön ülve várja, hogy gyártókapacitáshoz jusson.
-
siva
aktív tag
Crytek -nek volt egy techdemo-ja, amiben igaz szoftveres, de szintén kevert ray tracing-et használtak, az a GPU-k nyers erejét használta.
[link] 2019 -
Kolbi_30
őstag
Én játszom egy MMOval amibe betették, a fidelityFXet. Szerintem szebb ha bekapcsolom a kép is. Persze ez szubjektív, így megvan benne a fix 60 FPS 4k ultra+ felbontáson.a CPU és a VGA is kevésbé terhelt ami nekem kicsit gyanús, de nem bánom. Ez egy jó ötlet és kivitelezés.
-
Yutani
nagyúr
Inkább ésszel, mint erővel. Ha a végeredmény közelít egy full DXR megvalósításhoz, akkor very welcome!
Gondolom, ezt ugyanúgy integrálni kell az alkalmazásba, mint az FSR-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Hybrid Stochastic Reflections az ismert tükröződési eljárások előnyeit gyúrja össze.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux haladóknak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest