Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dehogy nem, a töltési időkhöz és textúra kitömörítést gyorsítja fel és teszii egyszerűbbé így sokkal nagyobb területeket tudnak egyszerre előtölteni és hazsnálni, már ha van elég Vram persze. Nem a pálya eleji töltésre gondoltam ezzel bár azt is nagyságrendekkel csökkentheti, a közben lévőknél meg még fontosabb.
Adatok rendszermemóriába való mozgatása gyorsabb és hatékonyabb lenne és innen közvetlenül átmozgatható a GPU memóriájába ami megoldaná a kitömörítést a CPU helyett.Ha a hardveres dolgok adottak utána a már játékfejlesztőn múlik, de elméletileg a Dx 12 U ban a Directstorage felület megoldja már azt hogy ha kompatibilis hardverek rendelkezésre állnak és D.S certified a rendszer akkor úgy futassa, ha nem, akkor meg az a játék ami direct storage specifikus is futni fog HDD ről, persze biztos kompromisszumokkal.
Aztán, hogy gyakorlatilag ez mit fog eredményezni nem tudom, de igazából hardveresen 1 TB NVMe SSD kell meg megfelelő VGA aztán mehet.
Amúgy van ebbe potenciál, szerintem több is, például streameléshez és dekódoláshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest