Új hozzászólás Aktív témák
-
RapUGround
tag
válasz
MasterDeeJay #50 üzenetére
Amúgy az Intel tényleg a tuning ellen van. Az előtt az AMD volt a tuning bajnok. Core 2-vel vátozott a helyzet(biztos adta a lehetőség meg kicsit a népet is magamellé állította vele). Amúgy meg triplechannellel valszeg ki is küszöbölik a próblémát, mert egy 2000mhz+ dual lehet, hogy kisebb sávszélességre képes mint egy 1600mhz-s 1,65v-os magaskésleltetésű triplechannel. De az biztos, hogy egy komplett lga1366-os Core i7 rendszer nem lesz olcsó mulatság. Főleg az miatt, hogy 2,93ghz-es lesz a Core i7 Extreme Edition ami szerintem nem lesz annyira tuningolható, mint egy Q9xx0. Ezt nem tudom mivel bizonyítani, csak talán a processzor méretével és egyéb újításaival amivel nagyobb a számítási kapacitása(Ha jól nevezem meg) nagyobb lesz a fogyasztása, nehezebb lesz hűteni. Vagy előjöhet az is ami a P4nél(140-200W?) volt és most az AMD Phenomnál(140W+) van, nem bírja az alaplap azt a teljesítményt elviselni.
De attól függetlenül nagyon kiváncsian várom az egész cuclit főleg a teszteket. -
RapUGround
tag
Na ez igen!Ezt a triplechannel kitet hány volton járatták? Ha károsítja a processzort az tiszta vicc lesz. De mondjuk lehet ezért van a triple nem másért. De ez akkor is vicc.
-
RapUGround
tag
válasz
hackeeeee #46 üzenetére
Hát valahogy úgy. Csak arra még várni kell 2009 második feléig. Akkor fog megjelenni a Mainstream desktop. Talán ha megjelenik most a lga1366-os lesz árcsökkenés. Remélem és akkor ócsoé lesz Q9550-em remélem.
Szerk.: Ami most jön az valójában az Core i7 Extreme edition. A legolcsóbb proci hozzá 80-110k között lehet.
-
RapUGround
tag
Akkor mégis csak van.
Egy magyar augusztusi hírt olvastam ahol szó volt erről, hogy lesz Bloomfield Preformance Desktop lga1366 ami támogatja a triplechannelt. Ez fog most megjelenni idén. Ami valójában szerver cucli lesz. Vagyis inkább a szerverhez áll közelebb a Gainestownhoz.
Meg van a Lynnfield ami Mainstream desktop lga1160 dualchannelles lesz. Vagyis ez lesz a otthoni változat.
Ami a táblázatban van ezt olvastam hírként, de a legtöbb hírben nem részletezik ezt, csak arról írnak ami most fog kijönni. De ami most fog megjelenni az valójában szervernek szánják és nem otthoni felhasználásra. De nem találom a hírt ahol erről írnak, mert a gogli sokat kidob de már nem tudom melyik volt. -
RapUGround
tag
válasz
RapUGround #37 üzenetére
Na mindegy valahol olvastam 2 foglalat lesz core i7-ből az asztali lga10xx meg a szerver lga1366 amiből az előbbi csak dualchannel, míg az utóbbi meg a triplechannelt támogatja.
De akkor mégsem lesz ilyen. Nem tudom hol olvastam de most sokat olvastam!!!
-
RapUGround
tag
Hát biztosan hatalmas ára lesz neki. Amúgy lesz más i7-es proci foglalat is ami csak dualchannel lesz ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Le Mans Ultimate
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest