- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapUGround
tag
Akkor mégis csak van.
Egy magyar augusztusi hírt olvastam ahol szó volt erről, hogy lesz Bloomfield Preformance Desktop lga1366 ami támogatja a triplechannelt. Ez fog most megjelenni idén. Ami valójában szerver cucli lesz. Vagyis inkább a szerverhez áll közelebb a Gainestownhoz.
Meg van a Lynnfield ami Mainstream desktop lga1160 dualchannelles lesz. Vagyis ez lesz a otthoni változat.
Ami a táblázatban van ezt olvastam hírként, de a legtöbb hírben nem részletezik ezt, csak arról írnak ami most fog kijönni. De ami most fog megjelenni az valójában szervernek szánják és nem otthoni felhasználásra. De nem találom a hírt ahol erről írnak, mert a gogli sokat kidob de már nem tudom melyik volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest