Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RapUGround
üzenetére
Szvsz lapgyártók/tervezők megoldják, persze valószínű a magasabb kategóriás lapoknál. Intel pont hogy a tuning ellen dolgozik hiszen ha belegondolunk akkor nagyobb profitot hozhat ha nem mindenki a középkategóriás cuccokat tuningolja a felső kategória szintjére (vagy még tovább) hanem egyből megveszi a nagyobbat.
Aztán a felhasználok csak nagyon kis része tuningol. Itt csak az lehet a gond hogy a nagyobb feszigényű ramokat nem fogják tudni optimálisan kihasználni (rosszabb esetben sehogy sem). Majdnem olyan a helyzet mint akkoriban a rambus-al. (ddr3 memóriavezérlő és a max adható fesz miatt erősen bekorlátozódik a lehetőségek száma) -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
RapUGround
üzenetére
Ez mondjuk számomra új. Ezt nemtudtam, azt hittem, hogy ez lesz a nagy dobbantás, hogy alapból triple channel vezérlés lesz, és csak 1366-os foglalat. Van itt üzletpolitika
Akinek kell a triple channel az fizessen érte jóízűen...Sztem a 775-ös cuccok ára lejjebb fog esni, bár lehet, hogy nem túl sokat...A ddr3as ramok mondjuk már so-so elég olcsóak (a lassabb órajeűek), de a 1366-os alaplapok nem az olcsóságukról lesznek híresek

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
RapUGround
üzenetére
Akkor lényegében az "átlagos" júzernek végülis nem lesz triple channel memóriakezelése, csak ha megfizeti a "performance"-t, ami lga1366os foglalat? Amiről jelenleg mindenki is beszél... Ha nem akkor marad a dual channel, másik foglalattal (lga1160)?
-
CSorBA
őstag
válasz
RapUGround
üzenetére
Van Performance Desktop és ez is 1366os, és dual/triple chaneles. Ha ez igaz: [link]
-
RapUGround
tag
válasz
RapUGround
üzenetére
Na mindegy valahol olvastam 2 foglalat lesz core i7-ből az asztali lga10xx meg a szerver lga1366 amiből az előbbi csak dualchannel, míg az utóbbi meg a triplechannelt támogatja.
De akkor mégsem lesz ilyen. Nem tudom hol olvastam de most sokat olvastam
!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Le Mans Ultimate
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Mozilla Firefox
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME Z590-P
- MSI B450 TOMAHAWK MAX
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2a - Ryzen 5650U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Akinek kell a triple channel az fizessen érte jóízűen...
!!!