- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- HP notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RapUGround #49 üzenetére
Szvsz lapgyártók/tervezők megoldják, persze valószínű a magasabb kategóriás lapoknál. Intel pont hogy a tuning ellen dolgozik hiszen ha belegondolunk akkor nagyobb profitot hozhat ha nem mindenki a középkategóriás cuccokat tuningolja a felső kategória szintjére (vagy még tovább) hanem egyből megveszi a nagyobbat.
Aztán a felhasználok csak nagyon kis része tuningol. Itt csak az lehet a gond hogy a nagyobb feszigényű ramokat nem fogják tudni optimálisan kihasználni (rosszabb esetben sehogy sem). Majdnem olyan a helyzet mint akkoriban a rambus-al. (ddr3 memóriavezérlő és a max adható fesz miatt erősen bekorlátozódik a lehetőségek száma) -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
RapUGround #47 üzenetére
Ez mondjuk számomra új. Ezt nemtudtam, azt hittem, hogy ez lesz a nagy dobbantás, hogy alapból triple channel vezérlés lesz, és csak 1366-os foglalat. Van itt üzletpolitika
Akinek kell a triple channel az fizessen érte jóízűen...
Sztem a 775-ös cuccok ára lejjebb fog esni, bár lehet, hogy nem túl sokat...A ddr3as ramok mondjuk már so-so elég olcsóak (a lassabb órajeűek), de a 1366-os alaplapok nem az olcsóságukról lesznek híresek
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
RapUGround #44 üzenetére
Akkor lényegében az "átlagos" júzernek végülis nem lesz triple channel memóriakezelése, csak ha megfizeti a "performance"-t, ami lga1366os foglalat? Amiről jelenleg mindenki is beszél... Ha nem akkor marad a dual channel, másik foglalattal (lga1160)?
-
CSorBA
őstag
válasz
RapUGround #38 üzenetére
Van Performance Desktop és ez is 1366os, és dual/triple chaneles. Ha ez igaz: [link]
-
RapUGround
tag
válasz
RapUGround #37 üzenetére
Na mindegy valahol olvastam 2 foglalat lesz core i7-ből az asztali lga10xx meg a szerver lga1366 amiből az előbbi csak dualchannel, míg az utóbbi meg a triplechannelt támogatja.
De akkor mégsem lesz ilyen. Nem tudom hol olvastam de most sokat olvastam!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest