Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Abu, megkérdezhetem, hogy mire alapozzuk ezt az i7-5960X-el egyenértékű SR7-es Zen állítást?
Félre értés ne essék, én örülnék a legjobban, ha egy i7-5960X procival egyenértékű Zen fele-harmad akkora áron jönne, de eddig azért olyat nem láttunk, hogy ekkora árszakadékot bárki is bevállalt volna. Miért adná hirtelen kevesebb, mint fele annyiért az adott teljesítményt az AMD?
Meg az eddig látott tesztekből sem az jött le, hogy mindent le fognak söpörni a Zen-ek. Jók lesznek az i7-6700k / 7700k ellen, már ez is szép eredmény (azok vannak ebben az 300$-os kategóriában)
Vagy valamiről lemaradtam?
@arn: az amd akkor lesz versenykepes, ha o hozza a leggyorsabb procit.
Nem, az AMD akkor lesz versenyképes, ha adott teljesítményt hasonló vagy alacsonyabb áron tud adni, és végre ezt az i5 és i7 procik szintjén is tudja hozni.
@Dare2Live: A Zen felvásárlás lesz 2017 első aranyláza.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest