Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila_26
aktív tag
nincs itt óra mind egyforma
-
frankie!
őstag
Azt hittem, hogy valami víz alatti hangszórós agyasság lesz...
-
törölt tag
Nekem van sárga vízálló, s ütésálló Son Sports walkmanem, aminek rápattintós megoldással rögzül a kazettatartója. Vízbe nem került, de vagy hét évnyi nyúzás után adta meg magát-a rádió és a kazetta közötti váltógomb. Esett már lendületes futás kezdetekor a lábam által lerúgva földre, szétnyílt, pár nyom a sarkán és kész, semmi nem tört, nem sérült, csak kis felületi horzsolások. A fülese fantasztikus volt, agybadugós, pántos, sajna kicsit gyenge minőségű a méretállítás résznél, s javítható- egy alkalommal beakadt a madzag egy kilincsbe, dinamikusan közlekedtem épp, s szépen krántotta a jobb oldali hangszórótól a kábelt. Egy elektronikai boltban megforrasztották, mintha új lett ovlna. Tiszta, kellően hangos, s nem kellett agyonerősítenem, a tere jó. Ugyanezt tudta az utángyártott, teljesen megegyező forájú és funkciójú füles is, passzolt is a gyárihoz. Szóval én is furcsállom, hogy nem folytatódott a széria, imádtam, imádom. Keresném, ha lehetne kapni valahol normális termékeket még belőle.
-
elefant
őstag
nekem volt egyszer egy ütés- és vízállónak mondott lejátszóm. végülis szerettem, bár igaz, hogy mondjuk uszodába nem jártam vele. az ütéseket azért nehezen bírta. egyszér-kétszer taknyoltam nagyot a bringával, és simán betört a kijelző fele. akkor még mondjuk úgy ahogy lehetett használni, de amikor azt hittem, hogy már tényleg döglődik (mind a három otthoni fülhallgatóm kontaktos volt, és azt hittem a lejátszó a hibás), akkor odavágtam a földre, hogy megnézzem, hogy hogy bírja, és akkor betört a maradék kijelző is, meg szétcsúszott az egész.
ez olyan hat-hét éve volt, és nem is ez a márka, szóval ettől ez még lehet, hogy jobban bírja.
-
Atis707
tag
Elég masszív szerkezet. Vajon ütésállóbb is mint egy átlagos mp3?
-
Móci
addikt
Elég kemény lenne búvárkodás közben nyomni a mulatóst a halak mellett...
Amúgy tényleg nem ártott volna bele egy stopperóra."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
elefant
őstag
válasz littlelion21 #19 üzenetére
hát srác, el kéne menned termékfejlesztőnek. ezek tényleg apróságok, de egy sportoló biztos értékelte volna őket, és hát a mai termékdömpingben tényleg csak nüanszok számítanak.
-
Vitus
őstag
"Sanyi várjál, jön egy uszály! Jólvan úszok, úszok..."
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
-
-
PH-User
addikt
Víz alatt rádió.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
elefant
őstag
válasz littlelion21 #16 üzenetére
basszus, ezt kerestem tegnap éjjel. nem tudtam, hogy mi az amire olyan nagyon hasonlít. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
pár hónapja készítettem egy összeállítást sportolás közben használható eszközökről (tehát amiket elsősorban ilyen célra fejlesztettek ki), és meglepően kevés vízálló kütyüt találtam.
még rémlett régről egy sárga vízálló sony walkman, amit még a tévében is hirdettek, és azt hittem, hogy sokkal jobban pörög ez a termékcsoport. de nem.
szerintem érdekes ez a dolog, én imádok zenét hallgatni például bringázás közben, ha rendszeresen járnék úszni, biztos szeretném ezt.
-
littlelion21
addikt
Stopperóra-dizájn
-
bartucc
addikt
Hát van akinek biztos jól jön, nekem érdekes ötletnek tűnik.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
válasz LackoMester #3 üzenetére
Utolsó mondatomat elolvastad?
-
zed1983
őstag
Legújabb strandokon majd a víz alatt is zene szól...így csalogatván a fürdőzni vágyókat
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
WildBoarTeam
senior tag
Azért mert vízálló nem kell rögtön víz alatt használni, lehet azt szörfözés vagy kajakozás közben is, ahol ugyanúgy víz alá keveredhetsz. Tényleg sportos és szerintem hasznos is... hamarabb is kijöhettek volna vele (kellett már szárítanom egy-két elektronikai eszközt).
[ Szerkesztve ]
blabla
-
D.Orion
veterán
Három méter vízállóság szerintem elég karcsú, de gyanítom, hogy többet is kibír. Egyébként ezen a mélységen szerintem még bőven fogható a rádióhullám. Ha hosszabb útra indulok vagy csak simán fáradt vagyok, de még sok van hátra, akkor én is zenét hallgatok. Nem tudom miért, de valahogy ébren tartja az embert. Eltereli a gondolatokat, nem érzem fáradtnak magam, egyszerűen kikapcsol az agyam és csak a zenét hallom. Jó kis szerkezet ez.
-
Ayg0
senior tag
A már kinézetében is sportosságot sugalló eszköz kialakítása során arra is odafigyeltek, hogy nyakba lehessen akasztani, illetve rögzíteni lehessen az úszó- vagy búvárruhára, sőt egy rugalmas öv segítségével közvetlenül a felhasználó testére is. A készülék tíz láb, azaz körülbelül három méter mélységig vízálló.
búvárkodás vs 3 méter: csak nekem ellentmondásosak a kiemelt információk? vagy búvárruhában úszni (is) szoktak?
[ Szerkesztve ]
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
eziskamu
addikt
válasz LackoMester #3 üzenetére
Én jobban tudok gyalogolni zenére és rádióra. Az úszással is lehet így.
-
eziskamu
addikt
Víz alatt milyen az FM vétel?
-
válasz LackoMester #1 üzenetére
Sokan vannak úgy, akik unalmasnak tartják az úszást. Egy-két órán keresztül hallgatja az ember a saját lélegzetvételét, meg lehet érteni, jómagam is eltöltöttem már több 1000 órát az uszodában. Pont a napokban keresgéltem kíváncsiságból vízálló lejátszókat Én mondjuk nem hiszem, hogy használnám, zavarna...
-
LackoMester
addikt
szinkronúszóknak talán jóljöhet másra-másnak nemtudom
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Honor Magic V2 - origami
- Íme az új Android Auto!
- Okos Otthon / Smart Home
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja