- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
Új hozzászólás Aktív témák
-
elefant
őstag
válasz littlelion21 #19 üzenetére
hát srác, el kéne menned termékfejlesztőnek. ezek tényleg apróságok, de egy sportoló biztos értékelte volna őket, és hát a mai termékdömpingben tényleg csak nüanszok számítanak.
-
elefant
őstag
válasz littlelion21 #16 üzenetére
basszus, ezt kerestem tegnap éjjel. nem tudtam, hogy mi az amire olyan nagyon hasonlít. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
pár hónapja készítettem egy összeállítást sportolás közben használható eszközökről (tehát amiket elsősorban ilyen célra fejlesztettek ki), és meglepően kevés vízálló kütyüt találtam.
még rémlett régről egy sárga vízálló sony walkman, amit még a tévében is hirdettek, és azt hittem, hogy sokkal jobban pörög ez a termékcsoport. de nem.
szerintem érdekes ez a dolog, én imádok zenét hallgatni például bringázás közben, ha rendszeresen járnék úszni, biztos szeretném ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla