Hangok a víz alól

A Freestyle Audio szinte teljes mértékben a sportkedvelőkre koncentrál. Speciálisan kialakított termékeikkel azokat veszik célba, akik az intenzív mozgás közben is szeretnének zenét hallgatni. Ennek szellemében fejlesztenek és gyártanak eszközöket síelőknek, snowboardosoknak, futóknak, és ebbe a vonalba illeszkedik a 200SPT2 típusjelzésű vízálló audiolejátszó is.

A már kinézetében is sportosságot sugalló eszköz kialakítása során arra is odafigyeltek, hogy nyakba lehessen akasztani, illetve rögzíteni lehessen az úszó- vagy búvárruhára, sőt egy rugalmas öv segítségével közvetlenül a felhasználó testére is. A készülék tíz láb, azaz körülbelül három méter mélységig vízálló. A külső burkolata elméletileg nemcsak a víznek, hanem a különböző ütődéseknek is ellenáll, így egyéb szabadtéri szabadidős program, kirándulás, kempingezés, hegymászás során is bátran használható.

Két gigabájt belső memóriával szerelték fel, ez körülbelül hatszáz átlagos hosszúságú dal eltárolását teszi lehetővé. Az MP3 kódolású anyagok mellett a WMA formátumú zeneszámok lejátszására képes, ami azért ma már egy kicsit kevésnek tűnik, annak ellenére, hogy a legtöbben még mindig e szabványokat preferálják.

A színes OLED kijelzővel megtámogatott modell kapott egy FM tunert is, így hordozható rádióként is funkcionál, és képes az állomások eltárolására is. Rendelkezik előre definiált equalizerbeállításokkal, beépített akkumulátora pedig 18 órányi folyamatos használatot tesz lehetővé. Használható a mellékelt, szintén vízálló fülhallgatóval vagy akár a felhasználó saját fülesével is. A Freestyle Audio 200PT2 ára hetvenkilenc dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés