Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SONY LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Hogy is következtetted ezt ki??
Egyébként ha hiszed, ha nem, az általad felsoroltak nélkül is lehet élni (sőt, egy Mecablitz 36 C-2-vel is szívtam pár éve)...
Ez nálam elvi kérdés. 3 hama termékkel jártam meg. Egy mezei RCA kábel -amin baromi sok elb@szni való van ám- mozgatásra "elvesztette a fonalat". Két autós töltő, ami rohadt fontos/sürgős lett volna, naná, hogy kontakthibás volt mindkettő. Ez utóbbi után megfogadtam, hogy soha senkinek nem veszek ilyen hulladék márkát, de még azt is kerülöm, amit ők forgalmaznak. Ismerősöknek inkább kipótolok saját zsebből egy másik márkát.(#4) tixem, szerintem ők egy fogpiszkálót is képesek lennének hulladékként legyártatni...
-
bteebi
veterán
Gratula, és sok sikert a jövőre nézve!
-
leviske
veterán
Kívánom nekik, hogy tudjanak kiépíteni egy rendes support részleget és kezdjenek tudni foglalkozni az eszközökkel, amiket sokszor használható termékek árában adnak (ala uRage széria).
-
tixem
addikt
sanDisk cumókkal mi a baj?
nekem van egy ősrégi 1000 forintos hama egerem, igazi low end teszkó színvonal, de még mindig működik, bf3-at azzal szoktam tolni
kábeleket, átalakítókat, meg fogyó eszközöket nyugodtan lehet venni tőlük, annyira nem gázok. És viszonylag olcsók is.
-
kovy79
őstag
A jókívánságokhoz még hozzá lehetne tenni, hogy a saját márkás termékeik minősége érje el legalább a kínai gagyik szintjét. Jó a kép a forgalmazott márkákról. Legalább tudom, mit nem szabad vennem...
-
Összesen 46 fő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Bemutatjuk, honnan indult és hová jutott a Hama Kereskedelmi Kft. két évtized alatt.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest