- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Rhino666 #329 üzenetére
Hát.. Nemtom..
Most Én ezt külső szemmel úgy mondanám, amit Te mondasz, hogy nincs akkora bevétele a kiadóknak, stb a steam-es eladásokból, és ez miatt nem tudnak a fejlesztésekre költeni.. (tudom,hogy nem mindig a kiadó a fejlesztő is, de asszem érthető, hogy mit hogy értek).
Szóval, az, hogy egyre több optimalizálatlan sz@r jelenik meg, az nem feltétlen a steam hibája.. Eleve tudjuk azt is, hogy rohadtul nincs arányban a hardveres piac a szoftveres piaccal, és szerintem nincs akkora, hogy ha megszűnne, akkor minden jobb lenne...
Attól ugyanúgy nem optimalizálnák a motorokat, ugyanúgy a kiadás napján bizonyos játékokhoz kéne vagy 5 patch, hogy játszható legyen... Attól függetlenül ugyan azt a játékot veszed meg a boltban, lemezen, mint amit megvehetsz Steam-en, vagy akár Origin-en..
Szóval, szerintem semmivel nem lenne jobb, ha nem lenne.. Mióta is van Steam? 2002 óta.. Tehát, szerinted 2002 óta hanyatlik a pc játékos ipar?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Rhino666 #329 üzenetére
Értem, tehát a te személyes véleményed az objektív kritérium, amivel nem lehet vitatkozni. Világos.
@többiek: nem olvastam ma még újságot, lemaradtam valamiről? Írtak olyat, hogy az ENSZ valakinek az egyszemélyes uralma alá rendelte a világot? Fenyegette meg valaki a holdról a földre irányított hatalmas lézerrel a világhatalmakat? Épült mostanában valahol akarat-irányító berendezés?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Rhino666 #325 üzenetére
Ez meg már emberfüggő, hogy kinek mi a "normális"...
A másik, attól ugyanúgy megvehetsz régi játékot is, és játszhatsz vele, amihez Steam kell.. Pl. HL2, HL2 DM.. vagy hasonlók.
Van akinek csak a Wow... Saját szemszögből nézve a wow egy ipari hulladék...
Tehát, miről beszélünk?
(#326) Gergosz2:
Ennek meg mi köze a Steam-hez, hogy bugosan jelenik meg a játék? Szerintem semmi..Jó.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Rhino666 #322 üzenetére
Nembaj, ott lesz helyette az Origin.. Mitpánikolsz?
Amúgymeg, amikor már beindult a Steam, akkor is ez volt a "szöveg", hogy jajj, tönkreteszi a játékipart, meg az üzleteket.. Ahhoz képest, nem nagyon áll ez fent...
Amúgy, nyakamat rá, hogy a kiadóknak nagyobb nyereségük van a Steam-ből, és mostmár az Origin-ből, mint a boltokból együttvéve.
Főként az akciók miatt is.
Ha már megszűnés.. A pentagont sem zárták be, amikor adatokat loptak tőlük.
-
DarkByte
addikt
válasz
Rhino666 #315 üzenetére
Haters gonna hate.
Egyébként most én is parázom a dolog miatt mégha kicsi is az esélye hogy pont az én kártyámmal kezdenek vásárolgatni. OTP nél nálam a legkisebb vásárlási limit amit weben be tudok állítani az 50k. Vajon csak netes vásárlást lehet tiltani MC kártyára? Mert kártya nélkül nem akarol most hetekig lenni. Aztán úgy is meglépem a net számlacsomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- New World - az új Amazon MMORPG
- Battlefield 6
- Autós topik
- Crypto Trade
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest