Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCGaiwer
addikt
válasz
MrSealRD
üzenetére
én erre mindig a fáról éppen lemászó ember és a szavanna oroszlánjai közti érdekes kis szöszzenetett szoktam reagálni:
Bár lehet, hogy Maugli52 előtt 51 másik Mauglit téptek szét az oroszlánok, Maugli52 mégse lehetett teljesen biztos abban, hogy a 53. oroszlán szét fogja tépni őt, de akkor baszott volna rá nagyon, ha nem is feltételezi... Maugli52 nagyon előítéletes kis dög volt.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
MrSealRD
üzenetére
Jogos, rosszul írtam. Jobb megfogalmazás lett volna az, hogy:
"De biztos van olyan is, aki megőrülne ha az egész napját gyereknevelés és háztartásvezetés tenné ki, és nem dolgozhatna munkahelyen, nem építhetne karriert vagy nem vihetne vállalkozást, mert ez a társadalmi elvárás." -
törölt tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Én a környezetemben pont azt látom, hogy aki a "háztartásbeli" életstílust választja, az hosszú távon belerogy. Nem találkozik emberekkel, keveset beszélget, szocializálódik másokkal, nincs meg az állandó pörgés., kicsit céltalanná válik az élete és magányos lesz. A polc törölgetésébe is bele lehet ám hülyülni attól függetlenül hogy kemény munka...
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt az igazi AJÁNDÉK ÁR! - ÚJ, bontatlan Macbook Air 16/256GB AZONNAL! - Midnight
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- I7-8700-RTX 4060, csere érdekel.
- Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest