- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- DUNE médialejátszók topicja
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Az is jó megoldás lehet, ha kirúgják és nem vesznek fel a helyére senkit, mert a leírás alapján 1 fővel kevesebb ember is el tudta végezni a munkát. Így jól jár a cég és örülnek a többiek is, mert megszabadulnak a nőtől.
Ha nekem kéne döntenem, megvizsgálnám a férfi kollégákat is, mert lehet, hogy velük is gond van, ha nem tudnak nemet mondani egy kérésnek, akkor lehet, hogy nem csak nekem dolgoznak, hanem más részlegeknek/haveroknak/stb. Sőt lehet, hogy valamilyen határidőt azért mulasztunk el, mert képtelenek kezelni egy ilyen szituációt. Tehát jöhet Marika a titkárnő és miatta nem készül el valami, így ők sem jó munkaerők.(#82) MCGaiwer
Egyrészt feltételezés.
Másrészt, te garantálod. Ki vagy te? Mi a garancia? Mi van ha tévedsz?
Harmadrészt. Mivel már fel van véve a hölgy. A munkát nélküle is el tudják végezni, ezért egyetlen dolgot kockáztat a cég a kinevezéssel az a kinevezés miatti többlet bér, de ezt is meg lehet oldani egy beígért jutalommal.
Ha te tévedsz, akkor elveszít a cég egy jó vezetőt. Ha én tévedek akkor pár hónappal tovább fizettem a bérét.
Negyedrészt. A főnököt miért nem lehet megdugni? Egy házas ember miért akarja megdugni a kollégáját."igen, biológiai tény, hogy szinte mindenkit meg akarunk dugni"
Már megint egy alátámasztás nélküli kijelentés. Nem, nem akarok sok nőt megdugni, azért mert meg akarom dugni, még nem fogok más helyett megcsinálni semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest