Hirdetés
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Apple MacBook
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Az is jó megoldás lehet, ha kirúgják és nem vesznek fel a helyére senkit, mert a leírás alapján 1 fővel kevesebb ember is el tudta végezni a munkát. Így jól jár a cég és örülnek a többiek is, mert megszabadulnak a nőtől.
Ha nekem kéne döntenem, megvizsgálnám a férfi kollégákat is, mert lehet, hogy velük is gond van, ha nem tudnak nemet mondani egy kérésnek, akkor lehet, hogy nem csak nekem dolgoznak, hanem más részlegeknek/haveroknak/stb. Sőt lehet, hogy valamilyen határidőt azért mulasztunk el, mert képtelenek kezelni egy ilyen szituációt. Tehát jöhet Marika a titkárnő és miatta nem készül el valami, így ők sem jó munkaerők.(#82) MCGaiwer
Egyrészt feltételezés.
Másrészt, te garantálod. Ki vagy te? Mi a garancia? Mi van ha tévedsz?
Harmadrészt. Mivel már fel van véve a hölgy. A munkát nélküle is el tudják végezni, ezért egyetlen dolgot kockáztat a cég a kinevezéssel az a kinevezés miatti többlet bér, de ezt is meg lehet oldani egy beígért jutalommal.
Ha te tévedsz, akkor elveszít a cég egy jó vezetőt. Ha én tévedek akkor pár hónappal tovább fizettem a bérét.
Negyedrészt. A főnököt miért nem lehet megdugni? Egy házas ember miért akarja megdugni a kollégáját."igen, biológiai tény, hogy szinte mindenkit meg akarunk dugni"
Már megint egy alátámasztás nélküli kijelentés. Nem, nem akarok sok nőt megdugni, azért mert meg akarom dugni, még nem fogok más helyett megcsinálni semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen autót vegyek?
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Konteó topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- BE QUIET! Shadow Rock TF2 processzor hűtő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest