- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompie
őstag
Nem, hanem ha valahol torlódás van azt be lehet jelenteni.
Szoktam látni más bejelentését, hogy egy szakaszon piros vagy narancssárga az út és mutat ott egy számot is amennyivel ott haladni lehet.
Mert ha teszek jelentést ott annyit tudok állítani, hogy kicsi, közepes, teljesen beállt. -
dattis_
csendes tag
szerintem valami ilyesmire gondol Tompie. Viszont szerintem ilyen nincs. Akkor ír ki adott útszakaszra vonatkozó átlagsebességet a Waze, ha van elegendő releváns, aktuális minta. Legalább is nekem az a tapasztalatom, hogy ha egyedül megyek az úton 90-el, akkor ő még ezt nem feltétlenül fogja kiírni, csak ha jön még néhány minta, amit aztán lehet átlagolni.
Ezeket tapasztaltam, de ha van erre vonatkozó technikai infó, azt oszd meg hogy működik, mert én is kíváncsi vagyok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest