- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
válasz
Balinov #9095 üzenetére
XDA link
GPlay link a vezérlő app-hoz (ebből is le tudod tölteni a kernelt), talán system tuner-el is vezérelhető.
M kernel lenne a legjobb, de nem egyértelmű nekem, hogy míg másiknál wifi/3g verziók között tesznek különbséget, ennél nem, és wifi-3g-ésként van fent. Ha utána járok, és sikerül feltennem, akkor megírom.Ami viszont kétségbe ejt, hogy a wifi rejtett hálózatoknál nagyon rossz, legalábbis nekem, volt úgy hogy minden más eszköznél az irodában max térerő volt, nálam leszakadt róla, vagy 0-1 jelerősséggel mutatta.
-
lafaty80
addikt
válasz
belavagyokbp #9092 üzenetére
és van olyan widget is, ami fc-zik 2. felhasználóval: névnap
Most visszatettem a gyárit, és trinity kernel-el hajtom. Eszmétlen a gyorsulás, akár saját órajelén akár 1400-1500-1600-onn is már... van egy-két tech demo, játék, ami akadt gyári alapon, most viszont repül
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
belavagyokbp #9004 üzenetére
Na mégis előtudtam idézni az FC-ket
Ha másik témát állítok be, nekem is FC-zik, az alap system témával viszont nem.
-
Cyrin
addikt
válasz
fermacht1994 #9079 üzenetére
pont te írtad, hogy megnézted az ipad-ot és azon is volt bevilágítás gond.
-
thomikaf1
tag
Sziasztok!
Most készülök venni egy ilyen szépséget! Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha én az angol ebayről megrendelem és ne adj isten elromlik, hogyan tudom érvényesíteni a garanciát?
Köszi a válaszokat!
-
sto1911
veterán
válasz
fermacht1994 #9084 üzenetére
Az, hogy "szinte minden" az azt jelenti, hogy van, amin nem, ergo ez hiba, akkor is, ha nem csinaljak meg gariban (amit ketlek).
-
rollaz
tag
válasz
fermacht1994 #9082 üzenetére
Valamelyik nap még hibátlanként árultad. Akkor most mi is az igazság? Most hazudsz, vagy akkor tetted?
-
sto1911
veterán
válasz
fermacht1994 #9079 üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy azoknak nem lehet baja. Az mondjuk igaz, hogy az elso szerias Nexusok (ez alatt az osszes Nexus tablat ertem) sajnos kritikan aluli minosegben sikerult megcsinalniuk, az Alma meg mar a sokadiknal tart.
-
gps76
őstag
Aki használt már Miui romot,meg másféle főzöttet is,megmondaná melyiket érdemes felrakni a Miui helyett,mert gyorsabb,stabilabb?
-
Peet91
aktív tag
válasz
fermacht1994 #9073 üzenetére
Hát amik eddig jöttek panaszok a felhasználóktól, azok ugye többnyire wifi only verziókról szóltak. Szerintem önmagában az, hogy cellular version nem garancia arra, hogy hibátlan lesz, inkább azt mondanám, hogyha teszem azt, van egy gyártósor, ahol normális alkatrészeket használnak, és rendesen össze van rakva, akkor mindkét modellt normális lesz. Mivel ugye a 3G-s "újabb" modell, ezért a régi szériahibák már valszeg nem találhatóak meg benne, de ez igaz az újabban gyártott WIFI-only-kra is.
-
Integra
titán
az n7 nyomogatása után kézbe venni a gnex-et... vicces "kis" telefon
-
fermacht1994
aktív tag
Az igaz, hogy a 3g modellek patentul össze vannak rakva, és nincs velük semmi macera?
-
Integra
titán
sikerült
az volt a hiba, hogy a bootloader után ugye full törlést csinál, tehát újra developer mode-ba kell menni, újra usb debuggingot beállítani, újra letölteni a multiuser appot és a supersu-t és utána fastboot és rootolás. elfelejtettem, hogy töröl mindent bootloader nyitás után, most fasza minden, ahogy a nagykönyvben meg vagyon írva
egyébként a multi-user app azonnal jelzi hogy root van e vagy sem -
fatty
aktív tag
válasz
Integra #9068 üzenetére
Van par root checker progi, pl a Root Checker
-
Integra
titán
szerintem kész a root, feltettem a mutli user app-ot és most is azt írja ki indításkor hogy got root? no...
miért? hol tudom ellenőrizni, hogy sikeres volt e rootolás?rootolásnál szintén fastboot-ban kell legyen mikor a toolkit is megy?
-
Integra
titán
felment minden, fastboot ok.
láttam a számot és a fastboot-ot is. rámentem a root-ra, kérdezi hogy bootloader-t nyitottam e, mondtam nem, erre beállítja magát hozzá és hogy rebboting device. no, de itt megállt és nem csinál semmit..végig csinálta aztán azt mondja hogy finished, bootloader is locked. akkor mégis cska manuálisan kell először nyitni azt is ... most meg waiting for device
-
fatty
aktív tag
válasz
Integra #9063 üzenetére
beallitasok / a tablageprol / bulid szam klikkelj hetszer, csak utana jelenik meg a fejlesztoi menu, ahol bekapcsolhatod az usb debug modot
-
fermacht1994
aktív tag
Volt már olyan akinek a boltból elhozva 4.2.1 volt rajta?
-
-
sto1911
veterán
Az agyam eldobom ezen a sz@ron... Felraktam a korabbi hszedbol a chronust, telepitem, bepipalom az idojarast (csak azt!), kihuzom a widgetet, de csak ora van, idojaras nincs...
Kell meg allitani valamit? Ahogy nezem, az eredeti orat rakja ki, letiltom, meglatom. - persze nem jo
-
sto1911
veterán
Felrakom a stock 421-et, megnezem rajta. De rohej, hogy ilyenek vannak ezekben a romokban, pedig ez a smooth kulonosen igeretesnek tunt...
Na meg a billentyuzet, amikor a betuket utom bal oldalon van a felkialtojel, ha atvaltok szimbolumra, akkor atkerul az eredeti helyere, jobbra...
-
fatty
aktív tag
válasz
sto1911 #9047 üzenetére
Chronus digital gyari rom-on, nalam megy.
-
Integra
titán
válasz
sto1911 #9036 üzenetére
no, sajnos nem lehet.
megcsinálom a saját létező userem, működik is a play, látja az alkalmazásokat. utána megcsinálom a saját userem alól anyum userét. átlépek abba és beállítom a gmailt is. ok. szinkronizál. de!!! a play sajnos üres. nem látja az én általan vásárolt alkalmazásokat. tehát valszeg nem azonosítja a készüléket. a play-ben meglehet adni másik user-t, megadtam magam. kiszedtem a pipákat a szinkronizálás mellől azonnal. megjelentek az alkalmazások. de gmail-ben már láttam, hogy választható azonnal az email fiók is. és kódot sem kér hozzá, nem lehet kikapcsolni, illetve bekapcsolni, mert ilyen funkció nincsen. -
fatty
aktív tag
válasz
Integra #9035 üzenetére
A hozzaadott user alapbol nem latja a telepitett alkalmazasokat, csak a gyariakat. Multi-User App Share progival megoszthatod a tobbi felhasznaloval.
Juan187: en is felraktam TWRP-t, kiprobalom ezt is
-
Integra
titán
így van, ne vegye már meg szegénykém azt a félszáz appot ami már nálam megvan
és mi van ha új júzert csinálok hozzá????
mint windózban... elméletileg akkor nem látja egyik a másikat, és akár kóddal is levédheted a saját usered bekapcsolásnál... az alkalmazások meg asszem maradnak minden usernek ugyanúgy.
na ezt kipróbálom -
brownus
veterán
válasz
Integra #9027 üzenetére
hmm, ezt nem tudom. ilyet még nem kellett csinálnom... és miért ne lehetne eltávolítani? furcsa...
miért a Te gmail-es címed kell a google playhez? ha netán anyud akar venni valamit, és a Te kártyád kell hozzá azt megadhatod neki. én így csináltam meg a csajom telóján.(#9033) csabám,
-
csabám
addikt
-
Integra
titán
válasz
brownus #9026 üzenetére
gmail-hez hozzáadtam anyum accountját. de mégsem engedi eltávolítani az én fiókomat. ez szándékos? muszáj a default email-nek gmail-ben annak az emailnek lennie amivel beregisztráltam a készüléket?
most látom, hogy gmail-ben pl csak hozzáadni tudok fiókot, eltávolítani nem. mert azt csináltam, hgy anyum gmailjét hozzáadtam és eltávolítom az enyémet, de nem lehetséges, sőt gmail-ben anyum gmail fiókját sem lehet eltávolítani már. -
Peet91
aktív tag
válasz
fermacht1994 #9022 üzenetére
Szerintem nincs. Elvileg a T-nél eléggé pörög a készlet, és az én 2 hetes nexus 7-em is CBOKBC.
-
fermacht1994
aktív tag
CBOKBC nél van újabb kiadás?
-
bbuffy
senior tag
Sziasztok!
4.2.1.-re van root lehetőség vagy vissza kell rakni egy korabbi rom-ot? Full kezdő vagyok meg a témában, bocs:-) -
fatty
aktív tag
válasz
Juan187 #8940 üzenetére
Ezt probaltad? RomManager feltelepit, elindit, klikk Flash ClockworkMod Recovery, Kivalasztod Google Nexus 7, alul klikk Flash ClockworkMod Recovery. Letolti, telepiti, utana probald meg RomManager-rel ujrainditani Recovery modba. (klikk Reboot Into Recovery)
-
sto1911
veterán
Van ra valami fix?
Csinaltam egy factory resetet is, erre eltunt a bongeszo, a root meg talan par egyeb is, az aroma csak user appkent rakta fel ezeket, szegyen... Aztan a root se mukodott... Pedig tenyleg nagyon smooth
Ill. szerintetek mennyire lehetseges kitakaritani azokat az appokat, aminek nem latom szukseget? Pl. a movie studio kell a francnak. Es itt most nem csak arra gondolok, hogy az apk-t kiveszem a zipbol, hanem azokat a fajlokat is ki szeretnem venni, amiket csak az hasznal.
-
lafaty80
addikt
válasz
sto1911 #9008 üzenetére
Kell lennie az appok között is egy chronus-nak ott tudok megtenni.
(#9005) Integra: skynet kolléga jól írja felvett fiókban be tudod majd állítani a szinkronizálandó tételeket.
Én csináltam egy fr-et de úgy is dobálja az fc-ket a w. Usernél. Kevesebbet ugyan de dobálja. Frissített 3.4-en
-
sto1911
veterán
Felraktam a Smooth Romot, a chronusban hogyan tudok idojarast beallitani? Vagy az csak a widgeteknel van a thumbnailen, amugy nem tudja?
-
assemble
addikt
Szepen nez ki
Telon is jol megy.
-
Integra
titán
válasz
lafaty80 #8994 üzenetére
na ez nagy királyság
viszont a nexusról le akarom tiltani az én adataimat, vagyis nem akarom az email fiókom rajta, nem akarom hogy a chrome is átvegye a bookmarksokat etc... semmi mást nem akarok az én adataimról a tableten látni, csak az én belépésemmel lássák a marketet. mert anyum gmail-jét fogom beállítani rá.
ezt hogy lehet megcsinálni? -
fatty
aktív tag
Most a SmoothRom 4.3 van fent, de ez sem gyozott meg, kevesebb a beallitasi lehetoseg mint a dirty-n.
AOKP Dirty 3.4-et megprobalom, aztan lehet megy vissza a gyari... -
lafaty80
addikt
válasz
belavagyokbp #8998 üzenetére
Még valamit nézz meg nekem pls....
Adj hozzá még egy felhasználót és próbálj meg belépni vele és beállítani.... nekem fc-k sorát adja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest