- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
válasz
BigBlackDog #9895 üzenetére
Gyárit én is. Btw sikerült a frissités 4.2.2 -re. Megmaradt minden.
-
fatty
aktív tag
válasz
-
törölt tag
válasz
Apex Pro.
-
Syl
nagyúr
válasz
Stock.
-
BigBlackDog
veterán
Milyen launchert használtok?
-
FeRkE
őstag
Miracasthoz telefon oldalról mi kell? Elég, ha tudja a telefon a Wifi driectet, tehát a Nexus is alkalmas?
-
Dolphine
addikt
A 4.2.2 nekem is végre települt, igaz a keretrendszerrel trükközni kellett!
Érdekes, hogy utána kiírta, hogy letöltött egy csomó dokumentumot, ami már elvileg a gépen van. Vajon miért lehetett ez? -
fatty
aktív tag
válasz
Xmodule #9879 üzenetére
Ota rootkeeper telepit, klikk a protect root-ra, frissit 4.2.2-re, rootkeeper elindit, klikk root visszaallitas
-
Xmodule
őstag
Hali. Nekem is megjött az üzenetet hogy lehet telepíteni a 4.2.2 öt. Nekem most rootolva van. Titanium backup programban rá nyomtam hogy backup all user apps. Most mi a teendő hogy frissítse és utanna megint rootolva legyen? Nekem a root csak azért kell hogy reklámokat ne mutassa. Köszi.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog #9870 üzenetére
Tárgytalan, 4.2.2 fent van, bootloader nyitva, root, twrp kész.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog #9870 üzenetére
Ahogy látom, nálam gyárilag nyitva volt a bootloader. Pedig ott vágták át előttem a szalagot, csont új készülék(nek tűnik
).
-
Dzsuri89
őstag
Valaki legyen szíves segíteni, mert már a hajamat tépem!!!!!!!!!!!!!
Sikerült elérnem, hogy Windows 8 alatt felismerje rendesen a tabletet a gép. Be tudtam ADB módba rakni, hibátlanul felment rá a 4.2.2. Meg akartam rootolni után, de előtte itt is ADB-be kell rakni az eszközt, majd ezt kapom --> error: device offline
Ez a mitől van? Mi a megoldás? :/
-
BigBlackDog
veterán
Mától én is boldog tulaja vagyok egy ilyen nagyszerű, sokoldalú vágódeszkának.
Rögtön fel is ajánlotta, hogy szeretne 4.2.2-re frissülni. Ezt én is szeretném, csak kérdés, hogy a legújabb szoftvernek a root-olása, bootloader nyitása megoldott-e már esetleg?
Előre is köszönöm. -
Balinov
titán
paranoid3+ franco kernel fennvan, koszonom a segitseget. igy 2 ora alatt tetszik. erdemes a nightly buildeket probalni, vagy jobb a stable?
-
Dzsuri89
őstag
Aki Windows 8-on használja a Toolkitet, az legyen szíves keressen meg privátban, mert nem működik ez a szutyok és kéne egy kis segítség. :/
Köszi előre is!
-
grecki
csendes tag
nekem egy hete meghalt a kicsike - biztos nem szerette a hegyi levegőt.
szóval, kiderül milyen az asus/edigital szervízelés. valakinek tapasztalatok?
-
törölt tag
Nem tud valaki ParanoidAndroid 3.00-hoz (Jelly Bean 4.2.2) Battery Circle Mod-t? Lehetőség szerint ne CWM, hanem TWRP-s legyen. XDA-n lévő VRTHEME mod-al sajna nem működik. Attól tartok nincs ilyen, de egy kérdést megért.
-
Blue@X
senior tag
válasz
yossarian14 #9861 üzenetére
Na ez örvendetes, akkor ezek szerint mégis van valami plusz "antenna" a hátlapban...
-
kovsol
titán
mióta 4.2.2 van fent a marketből nem jönnek le a frissítések és új programokat se tudok telepíteni.
Hiba történ az információk szerverről való lekérése során.
[RPC:S-5:AEC-0] -
Blue@X
senior tag
válasz
yossarian14 #9856 üzenetére
-
Blue@X
senior tag
válasz
yossarian14 #9850 üzenetére
A hátlapot nyugodtan leszedheted és újra felrakhatod, garanciavesztés vagy károkozás nem lesz belőle. Ha gyengült a WiFi akkor ott az antenna is kaphatot, mivel a jelerősség nincs összefüggésben a hátlappal.
(#9851) wanezigy: Nem tudom ki ajánlotta ezt a topicot, de rosszul tette. (amúgy rakd vissza a gyári ROM-ot, az mindig szokott segíteni mindenen)
-
Peet91
aktív tag
Nem kell aggódni, én épp most update-elem, de előtte nekem is 2x-3x el kellett játszanom a keretrendszer tutujgatást, mire rájött hogy mégis van frissítés. Keretrendszer -> először törlöd az adatokat, aztán force close, aztán reboot. Nekem 3. ilyen mókolás után érzékelte az update-et.
-
wanezigy
csendes tag
Sziasztok nekem eztt a topicot ajanlottak a problemamra. Az volna a problemam hogy masodik tulaja vagyok egy 32gb-os htc flyernek es az elottem levo tulaj rottolta a keszuleket es custom romot is telepitett de viszontt ezaltal nem tudok belerakni sim kartyat mertt a keszulek azonnal lefagy es nem tud semmit csinalni sot a rootchecker pedig aztt erzekeli hogy a keszulek nincs rootolva pedig van superuserem is minden.
Elore koszonom a segitseget. -
yossarian14
tag
Leesett a földre a Nexus 7-em. Szerencsére nagyobb kár nem érte, de a hátlapja néhány mm-t a bal felső sarkában és alatta levált és így a WiFi erőssége drasztikusan csökkent. Próbáltam visszapattintani, de nem ment. Angol fórumon azt olvastam, hogy érdemes leszedni a hátlapot és aztán felrakni újra. Szerintetek?
-
Sziasztok!
Nekem is megjött a Nexusom a T-től kb 4 nap alatt, egy kérdésre viszont nem találok egyértelmű választ:
Frissíthetek most a 4.2.2 verzióra? A rootolás/bootloader nyitás/custom recovery telepítés lehetősége megmarad utána is? Vagy ehhez új toolkit kell majd?
Csak azért, mert többen írtátok a Root Keepert, én viszont egyelőre csak próbálgatni szeretném a "gyári" verziót, alkalmazásokat. Tudom, hogy a bootloader nyitása mindent töröl, de ez jó is lesz majd, ha teletömöm mindenfélével. Utána viszont csak célirányosan telepítenék...
Üdv,
Benoe -
Skynet258
veterán
DPI állítgatóknak és Play-en inkompatibilitást kapóknak egy próbát megérhet.
-
Syl
nagyúr
válasz
Cingáriusz #9842 üzenetére
-
brownus
veterán
hátha érdekel ez még valakit rajtam kívül, most találtam rá: Remote Transmission
-
Balinov
titán
válasz
lafaty80 #9836 üzenetére
csak egy gyors kerdes, miert is annyira jo ez a franco kernel?
-
-
csabám
addikt
válasz
lafaty80 #9834 üzenetére
Nem akarok kötekedni, de:
- a 3G stick (Wi-fi only esetén)
Jelenleg nem áll rendelkezésre információ, hogy melyik stick-ekkel kompatibilis az eszköz. => Jelenleg nem áll rendelkezésre információ, hogy melyik stick-ekkel kompatibilis az eszköz. Viszont úgy tűnik a Huawei stickekkel nincs gondja.
az OTG -s mobilstickhez egy kis segítség
Szükséges program hozzá.
Jelenleg nem áll rendelkezésre információ, hogy melyik stick-ekkel kompatibilis az eszköz.A félkövérrel kiemelt dolgok nem kellenek oda
-
Balinov
titán
Sracok, ha Modaco rom-rol Paranoidra akarok valtani, akkor a kovetkezo lepeseket kell tennem, ugye?
- full wipe
- paranoid rom ill. gapps zip letolt, ramasol az N7-re
- CWM Touch recovery indit
- rom flash
- gapps flashha a franco kernelt is fel szeretnem tenni, akkor a rom flash utan, gapps flash elott kell csinalni, vagy a gapps flash utan?
Koszi
Bjelenlegi appok/accok backupjara a Carbon free megfelelo, igaz?
-
lafaty80
addikt
Na megint a régi a téma összefoglaló
Belekerült a 4.2.2 frissítési megoldása, és 1-2 hiba korrigálva
-
Mtomasz81
tag
Köszönöm szépen a segítséget! Majd kipróbálom valamelyiket. Wifi only van csak! A böngészők közül a ugye a chrome alapból fent van meg felraktam egy firefoxot is, de az a gondom hogy bizonyos oldalaknál a tartalmat nem tudja letölteni a java hiánya miatt. A tablet alatt hogy és melyik érdemes telepíteni, mert a marketba találtam egypárat. A firefox meg java hibát ír ki induláskor, most felraktam a kiegészítők közül valami youtube nézőt elvileg, de chrom alat alatt a youtub-os videók is minden gond nélkül mennek! Bocsánat a sok hülye kérésért, de nagyon kezdő vagyok még a használatában!
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
belavagyokbp #9826 üzenetére
Megtaláltam, Paranoid hiba... Hirtelen azt hittem, hogy kiment a bluetoothom, és vihetem gariztatni.
-
belavagyokbp
aktív tag
Frissítettem a paranoidot, és most nem tudom bekapcsolni a bluetooth-t. Nálatok is van ilyen hiba?
-
turho
addikt
Ne haragudjatok, nem tudom, ebben a formában volt-e már ez a kérdés...szóval elvileg támogat ez a cucc flasht, a chrome alatt mégsem meg (nem támogatott?).
Más böngésző nincs is rajta...mit ajánlotok, a chrome-hoz hasonlót, amivel megy is.....és mi az egyszerű megoldása?
(1 óra múlva elutazom, és szeretném ha menne).
Még egy kérdés: be lehet valahogy állítani, hogy böngészéskor ne feszt a mobilos verzióját dobálja fel a weboldalaknak?
(pl. m.youtube.com és tsai...).Köszönöm
Nagyon klassz készülék ez.
-
alacka
tag
Nagyjábóóóól?
Csak azért érdeklődöm, mert a letöltő lapon ez áll.
Nexus 7: Android 4.2.2 update (JDQ39 from JOP40D, 47.7MB) (Note: Wi-Fi model only, aka grouper/nakasi)Az összefoglaló meg cefetül jó - köszönet amúgy is a fáradozásaitokért.
(Az APX meg lehetne magyarabbul is.)Nexuson csináltatok már weblapot?
Mivel érdemes próbálkozni, majd karbantartogatni? -
csabám
addikt
[MOD][ICS|JB][Inverted|Normal] Multi DPI Play Store v3.10.10 <--- dpi módosított romhoz Gplay.
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #9814 üzenetére
Stock browsert használok, smooth like butter.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
C.Brigante #9814 üzenetére
Opera nálam rendben megy, mint azelőtt.
-
C.Brigante
veterán
Srácok, 4.2.2 alatt nektek nem lagzik a browser? Szinte mindegyik....
-
turho
addikt
Nekem is 3G, akkor gondolom ez még várós...
-
-
törölt tag
Paddle THD 5 dollár helyett most $0.99.
-
Mankó
veterán
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Két kérdésem lenne: Hogy lehet itt a nexus7 -en az utorrent webuit használni? (valamiért nekem nem akar belépni) Tudtok egy nagyon jó e-book olvasó programot a gépre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged