Hirdetés
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
beloadjoker #24624 üzenetére
Szia sajna az enyém is betört. Tudnál linkelni egy jó ebay eladót akitőlbátran rendeletek? Kerettel együtt kellene,gondolom az LCD és a digitizer egyben van itt. Előre is köszi.
-
Szaszabond
aktív tag
Hát én anno OTA frissítettem 5.0 ra, nem is vagyok vele megelégedve, de nagyon várom vár az 5.0.2.-t de csak nem akar érkezni OTA-n. Csinálnék én teljes rendszervisszaállítást csak van pár játék amivel a srácaim sokat játszottak (PL: Plants vs Zombies 1-2, EPIC, Cars, Pár Angry Birds) amiknek a mentését nem szívesen buknám el. Jó lenne a szolgáltatók már online mentést is csinálnának a helyin kívül
Tényleg annyival jobb lenne a Tab ha legyalulnám a rendszert ? -
Szaszabond
aktív tag
válasz
Svájcinéger #20010 üzenetére
Az nem jelent semmit, hogy este még 23% volt, akár be is akadhatott egy program. Hagyd a töltőn kb 1 órát és utána próbáld meg bekapcsolni.
-
Szaszabond
aktív tag
Hali, hogyan működik ez a titanium backup? Igazából a játékok mentéseit szeretném vele megmenteni kizárólag.
Az a gondom, hogy a 4.4.2 frissítésnél dob egy hátast a robot és kiírja, hogy HIBA. Gondolom, hogy toolkittel felrakhatnám majd, vagy legalább a tiszta 4.2-t mert a 4.3 frissítést is így kellett felraknom legutóbb, de akkor sajnos törölt mindent és a gyerekeknek elölről kellett kezdeni a játékokat :S (pl: Plants vs zombies 1.-2.)
Szóval lementeném az állásokat valahogy, tolnék egy full resetet és felraknám a stock 4.2-t és azt szeretném majd frissíteni, vagy ha időközben megjelenik a 4.2.2. a toolkitre, akkor rögtön azt. És ezután mehet a root neki.
Tehát a titanium backupra kellene valami gyors ismertető vagy valami másik backup progira (játékmentések only) - step by step for dummies
- köszi
-
Szaszabond
aktív tag
Hát meg se nyikkanik, szerint telepítve vannak a driverek, mert csippanik egyet, illetve ha kikapcsolom az eszközön az usb hibakeresést akkor normálisan felismeri és működik, viszont usb hibakeresés nélkül meg nem tudom a toolkitbe betölteni és rootolni. Fastboot módban sem kezd el telepíteni. Az ADB drivereket is leszedtem már és toolkitből ujra telepítettem, de ez sem használt. További ötlet esetleg?
-
Szaszabond
aktív tag
Felraktam a 4.4-et.
Rootolni szeretném megint. Megvan a legújabb Tookit donation verziója. A gondom az, hogy nem ismeri fel a Nexust a gép ha be van kapcsolva az usb hibakeresés opció. Ha kikapcsolom akkor megjelenik Médiaeszközként, ha bekapcsolom akkor pedig azonnal eltűnik. 4.3 alatt rendesen működött. Mi lehet a gond? -
Szaszabond
aktív tag
Na felraktam ezt a 4.4-et, de őszintén nem nagyon veszek észre hatalmas újításokat az notifiication ikonok fehér színűre változtatásán , meg az új betűtípuson kívül. (jó van még pár pont persze ami változott), de..
1. Nem úgy volt hogy az alkalmazások oldalra is be lehet állítani halványan áttetszőre a hátteret? - Ha igen hogyan? , mert nekem még fekete a háttér.
2. Hogyan lehet további lapokat hozzáadni a főképernyőkhöz?
3. Más betűtípust lehet e felrakni erre? Mert szeretnék más betűtípusokat is használni, mondjuk mint a samsung tab-okon...4. Szóval mik azok az eget rengető változások ( a negatívumoktól..pl: Flash hiánya eltekintve?)
-
Szaszabond
aktív tag
Hát sehogy sem sikerül felraknom egyelőre az Y végű 4.3 frissítést. Felajánlja de mindig elszáll error-al. Már teljesen wipeoltam a gépet de úgy is. Már bezártam a bootloadert úgy is, utánna újra kinyitotta, de úgy is error-t kapok. Most megpróbálom a toolkit-el flashelni a rom-ot. Ha letöltöm és utánna flash stock rom az jó menüpont? Működni fog vajon?
-
Szaszabond
aktív tag
Tegnap próbáltam külső winyót rátenni a gépre stickmounton keresztül és arra lettem figyelmes, hogy sem az ES explorer sem a total commander nem ismeri fel a magyar ékezetes karaktereket a winyón. Ilyen kínai jelekkel helyettesíti őket és mind a könyvtárakat mind pedig a filokat aminek a nevében ékezetes karakter volt azt 0 byteos fileként jeleníti meg érdekes karakterekkel a nevükben. Régebben nem volt ilyen probléma azt hiszem. Illetve simán létre tudok hozni ugyanezekkel a programokkal ékezetes könyvtárakat és fileokat , csak a beolvasás nem az igazi..
Valakinek valami ötlet? -
Szaszabond
aktív tag
Hali,
Az a bajom, hogy JWR66V buildem van fent 4.3 alatt viszont sehogyan sem tudom felrakni az Y végű 1,7 megás frissítést. OTA-n lejön meg minden de telepítésnél mindig hanyatt vágja magát a robot error-al. A debuggered file-t valamiért most nem tudom letörölni sem a system/bin könyvtárból, hogy felülírjam a régebben linkelt-el. (nem engedi letörölni).
A gép rootolva van illetve fent van a stickmount is, de ezt is próbáltam már, hogy eltávolítom az OTA frissítés előtt.Fogalmam sincs hogyan tovább...:S
Valaki valami tipp? Igazából gondolom az a megoldás, hogy teljesen törlök mindent a gépről és gyári hard reset csak nincs kedvem újratelepíteni mindent. -
Szaszabond
aktív tag
válasz
leslieke #15533 üzenetére
Na megvan a megoldás: (kipróbáltam , működik)
1. Letöltöd innen http://www.ncry.eu/?cry=download a 3.3.6 -os toolkitet.
2. Kicsomagolod
3. Rádugod a gépedre a nexust kábelen
4. Elindítod a toolkitet, majd Root menü és CF-Root
5. Fastboot indítása a programból majd ezt követően Start gomb
6. Telepít, újraindul és frissíti magát a nexus
7. Örülsz mert rootolt a géped. -
Szaszabond
aktív tag
válasz
leslieke #15513 üzenetére
Na már csak valami hasonló step by step útmutató kellene a rootoláshoz. Mert sajni a rootkeeper nem működik, a superSU azt írja, hogy manuálisan kellene rootolnom a gépet, a toolkit meg jelenleg csak 4.2.2 ig támogat....
Custom firmwaret nem szeretnék felrakni, éppen eléggé örülök, hogy a normált sikerült frissítenem végre.
Bootloader nyitva van csak a frissítés után tűnt el ugye a root. Ezt kellene visszaállítani, hogy tudjak rá stickmountot tolni, meg usb netet. -
Szaszabond
aktív tag
válasz
leslieke #15510 üzenetére
HUH köszi, bár ez sajnos egy kicsit magas nekem
...
Eddig amit csináltam, hogy uninstalláltam a stickmountot és most próbálgatom, hátha beadja megint a frissítést, de sajni nem akar megtörténni.
Nincs valami egyszerűbb módja a javításnak mintsem fileok adatait átírni? Mondjuk egy kész filet letölteni és felülírni valahol valamit a teljes file copy paste módszerrel?
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok. Nekem is feldobta a frissítést a 4.3 ra ( le is töltötte) de a frissítés telepítése során dobott egy hátast a robot és error üzenettel gyakorlatilag lefagyott. Az segített a problémán , hogy főkapcs + le + fel gombokat együtt benyomtam így hajlandó volt bootolni, de csak 4.2.2 maradt a szoftvere. Ezután akárhányszor is nyomok a rendszerfrissítés ellenőrzésére mindig azt kapom, hogy a rendszer friss.
Valaki esetleg valami tipp?
Azt olvastam, hogy a stickmount bekavarhat a frissítés során... és természetesen rootolt volt a gép és stickmount is volt telepítve.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
orimate86 #15383 üzenetére
Nekem is pontosan ez volt. Egyszerre benyomtam a főkapcsoló + le + fel hangerőszabályzó gombot pár másodpercig úgy, hogy rajta volt a töltőn, majd ekkor bejött robot teljesen normális képpel. Persze utána a készülék kikapcsolt, de legalább megnyugodtam, hogy a vibrálás eltűnt. Ezután még vagy 2 órán keresztül kellett töltőn hagynom mire hajlandó lett elindulni egyáltalán.
-
Szaszabond
aktív tag
Stickmount:
Tapasztalt valaki olyat, hogy az értesítési sorban a stickmount jel vigyorog és azt írja ki, hogy mountolva van valami usb eszköz annélkül, hogy bármi rá lenne dugva a készülékre? Mert nálam ez van jelenleg. Újraindítás sem segít a dolgon. Egyszerűen bootolás után automatikusan elindul a stickmount progi és valamiért mountol valamit...de semmi nincs rádugva. Nem sok vizet zavar , de azért mégis zavar egy picit, hogy ott van az értesítési sávban és nem tudom az okát, hogy miért. Ma délelőtt óta kezdődött, nem nyúltam a géphez. Lehet persze, hogy valami automatikus frissítés kavart be, de nem tudom mi lehet ez.
Valakinek esetleg valami tanács? Most mindjárt uninstall utánna meg telepítem újra. Két hónapja gond nélül működött eddig... -
Szaszabond
aktív tag
válasz
Szaszabond #9921 üzenetére
Köszönöm szépen.
Közben megtaláltam... leszedtem, ujraloggoltam ugyanazzal ..most már frissít rendesen és telepíteni is tudok programokat a store-ból.
Azért kicsit fura ez a hiba, állítólag a google play store hbája és már 4.2 óta létezik... miért nem javítják? -
Szaszabond
aktív tag
Na nekem is elkezdte ezt :S
"mióta 4.2.2 van fent a marketből nem jönnek le a frissítések és új programokat se tudok telepíteni.Hiba történ az információk szerverről való lekérése során.
[RPC:S-5:AEC-0]"Pontosan, hogyan is kell eltávolítani a google accountomat a gépről és hogyan kel ujra megadni? ez elvileg segít, mert a szolgáltatások keretrendszer és a playstore adatainak törlése és utánn a a reboot nem segített rajta.
-
Szaszabond
aktív tag
Na végre sikerült ráerőszakolnom a 4.2.2 frissítést. Törölnöm kellett a Google szolgáltatások keretrendszer adatait + leállítanom a működését és ezen felül kellett még egy géprestart is neki ahhoz, hogy hajlandó legyen elindulni a frissítés.
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok,
Aki használja annak megy a Market Enabler? Nekem tegnap előtt még működött kb, de azóta sajnos nem :S nem tudom milyen programok frissültek időközben a gépemen, mert automatikus, de most per pillanat nem működik, pedig mindent ugyanúgy csinálok mint előtte, gép reboot is megvolt természetesen. -
Szaszabond
aktív tag
A Titanium Backup mennyi helyet foglal el a mentéseknek? Még nem használtam eddig. Igazából szeretnék biztonsági mentést készíteni, de leginkább csak mondjuk a beállításaimról illetve a játékmentésekről. Tud e ez a program csak ilyet mondjuk egy gombnyomásra, vagy inkább a teljes gépet menti le? Mert nekem per pillanat 3 giga hely van szabadon a gépen , így gondolom, ha mindent lement akkor ennyi helyre nem fér fel. A telepített programokat nem nagyon kellene lementenie, hiszen azok szinkronizálva vannak a gmail accounttal.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
sto1911 #6698 üzenetére
Mondjuk ez elképzelhető. Bár nem tudom 4.0.3 as androiddal szerelt gépen lehet e több fiók. Ilyen van a közelben per pillanat ASUS TF101.
Arról tudnátok nyilatkozni esetleg, hogy a Google wallet elfogadja e az OTP-s elektronikus kártyát? (netes kártyaszámot amire én töltöm fel a fedezetet előre) -
Szaszabond
aktív tag
válasz
Tejes Pite #6691 üzenetére
Sziasztok, kicsit idióta lesz a kérdés:
Vehetek e programot a Google Playen keresztül (pl ezt a NFS Most Wanted-ot) úgy, hogy még nincsen készülékem. Valószínűleg csak az ünnepek után vagy január elején lesz meg a gép, de nem igazán szeretnék lemaradni erről az akcióról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest