Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Micro Four Thirds
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen SSD-t vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
fermacht1994
aktív tag
Az igaz, hogy a 3g modellek patentul össze vannak rakva, és nincs velük semmi macera?
-
fermacht1994
aktív tag
Volt már olyan akinek a boltból elhozva 4.2.1 volt rajta?
-
fermacht1994
aktív tag
CBOKBC nél van újabb kiadás?
-
fermacht1994
aktív tag
SmoothROM v4.3 + Motley kernel
Nagyon tetszik 1.6 Ghz ig lehet húzni és hihetetlen gyors a vas alapjáraton isEddig ez a bejövős
Könnyű feltelepíteni és nincs bug.
-
fermacht1994
aktív tag
Egy gyors körkérdés
Fekete képernyőnél mindenkinek van felhősödés azaz bevilágítás? Nekem sajnos van, arra lennék kíváncsi hogy ez milyen gyakori -
fermacht1994
aktív tag
válasz
belavagyokbp #8934 üzenetére
Szóval csak betallózom aztán végignyomkodom az installert? Előtte csinálok egy mentést, ha netán nem tetszik vagy valami beüt
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
belavagyokbp #8932 üzenetére
Köszi majd kísérletezek otthon
felrakás egyszerű?
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
belavagyokbp #8930 üzenetére
Köszi
Twrp ből fel tudom rakni?
-
fermacht1994
aktív tag
Alul a fekete sávnak a színét lehet változtatni? Ahol van a virtuális home gomb.??
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
fabiandaniel #8921 üzenetére
Igen! Fekete alapon fehér foltok a széleknél :s
-
fermacht1994
aktív tag
Megjött a szervízből a nnexusom. A kábelt kicserélték, de a felhősödés megmaradt de a recsegést megcsinálták
-
fermacht1994
aktív tag
Világot lát a Nexusom
[link] -
fermacht1994
aktív tag
válasz
csuzso72 #8685 üzenetére
A ropogást tényleg úgy vettem észre h olvastam aztán baszta a csőrömet, már-már irritált
De a felhősödést úgy vettem észre, hogy egyik este leültem játszani, és még töltött a játék fekete alapon mondom mi a feneAztán utánaolvastam és akkor tudtam meg mi is ez
Így nézett ki persze nem enyire durva csak a kép erősebben kihozza: [link] -
fermacht1994
aktív tag
Akinek volt már szervízbe a készüléke az leírhatná, hogy kb mennyi idő, illetve h minőségi munkát végeznek e?
-
fermacht1994
aktív tag
Valakinek cseréltek már gariba fekete képernyőn megjelenő fehér foltokat? Háttérvilágítás átszivárog :/
-
fermacht1994
aktív tag
Na írtam az asusnak garival kapcs. Remélhetőleg holnap délelőtt válaszolnak is rá. Van esély h holnap jön érte a futàr?
-
fermacht1994
aktív tag
Valaki lentudná írni, hogy h megy a garanciáztatás menete? Felhívom őket stb..
-
fermacht1994
aktív tag
-
fermacht1994
aktív tag
Szervíz lessz belőle basszus :s már a töltő kábelnek a micro usb része is lötyög... Komolyan mondom.... Világvége hangulat kezd rajtam eluralkodni..
-
fermacht1994
aktív tag
Én is szervizen gondolkodom
Egyre jobban recseg a Nexusom, a màsik pedig h ma a kijelző alsó részén ahol van a home gomb átvilágít egy hatalmas fehér folt :s ez ma reggelre jött elő... Mennyi idő a szervíz kb? -
fermacht1994
aktív tag
Ez legyen a legnagyobb gondunk
Akinek nem tetszik vegyen ipadot
nekem volt Ipad1-em, csak nem volt 150ezrem potyára az új ipadra.. Erre volt pénzem, de eddig gyorsaságra mindenre bejön
-
fermacht1994
aktív tag
Holnap leszedem a hátlapot és meghúzom a csavarokat, persze nyom nélkül, aztán remélem elmúlik ez a pattogás
-
fermacht1994
aktív tag
Nekem fastbootban bekapcs gomb+hang le, ott van h recovery mode, bekapcs gombal elindítom és egy zöld robot jön be egy piros háromszöggel a közepén :s nektek is ilyen vagy van recovery menütök?
-
fermacht1994
aktív tag
http://wiki.cyanogenmod.org/index.php?title=Install_CM_for_grouper
-
fermacht1994
aktív tag
Ezt valaki egyszerűen nekem írja pls
-
fermacht1994
aktív tag
Installing recovery using fastboot
You can use fastboot to install your recovery image to the device.
Installing ClockworkMod Recovery on the Nexus 7
Download koush's ClockworkMod Recovery.
koush's ClockworkMod Recovery: download
md5: 686f101f1cd753813dafa6497192a512
Connect the Nexus 7 to the computer via USB.
Make sure the fastboot binary is in your PATH or that you place the downloaded image in the same directory as fastboot.
Open a terminal on your PC and reboot the device into fastboot mode by typing adb reboot bootloader or by using the hardware key combination.
Once the device is in fastboot mode, verify your PC sees the device by typing fastboot devices
If you don't see your device serial number, and instead see "<waiting for device>", fastboot is not configured properly on your machine. See fastboot documentation for more info.
Flash ClockworkMod Recovery onto your device by entering the following command: fastboot flash recovery your_recovery_image.img where the latter part is the name of the file you downloaded.
Once the flash completes successfully, reboot the device into recovery to verify the installation.
Note: Some ROMs overwrite recovery at boot time so if you do not plan to immediately boot into recovery to install CyanogenMod, please be aware that this may overwrite your custom recovery with the stock one. -
fermacht1994
aktív tag
Mert ha recovery re rámegyek akkor egy robot piros háromszög és megáll a dolog..
-
fermacht1994
aktív tag
Valaki tudna segíteni a cm 10.1 felrakásában :s telora már raktam fel de itt bonyolultabbnak tűnik a dolog nincs valakinek Magyar leírása?
-
fermacht1994
aktív tag
Használ valaki cm 10.1 et???
-
fermacht1994
aktív tag
Valaki tudna nekem leírást készíteni magyarul? Megköszönném :$
[link]
-
fermacht1994
aktív tag
4.2.1 et is lehet rootolni? Ha igen akkor linkelnétek nekem?
-
-
fermacht1994
aktív tag
Egyrendurvábban recseg :s
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
fabiandaniel #7602 üzenetére
3 napon belül cserélik nem? Recsegésnaz gyári hiba.
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
fabiandaniel #7597 üzenetére
Akkor szerintem reggel 10 kor sugárba kezdek... Érdekes mert miután pattan egyet utána hiába nyomkodod, kell 1 perc és akk ujra recseg..
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
fermacht1994 #7588 üzenetére
Olyan mintha ott a hátlap pattogna
-
fermacht1994
aktív tag
Tegnap vettem egyet az Edigitalban és az lenne a bajom h a képernyő jobb szélen középen pattog ha ott fogom meg.. Érdemes kicseréltetni vagy nálatok is él a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest