Hirdetés
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatty
aktív tag
válasz
troland26 #7294 üzenetére
Biztos van, mert rtak regebben 3G-s tulajok. Csak a google navija van fent alapbol.
kovsol: van kabelmentes OTG, ez is egy jo elkepzeles
-
knyitogato
őstag
Biztos nagyon elnyűtt téma, de szerintetek hol találok holnap Bp-n mappatokot (pl a hivatalos travel covert) és esetleg fóliát hozzá?
-
kovsol
titán
válasz
dombila #7297 üzenetére
Lehet kapni már iszonyat pici usb -s kártya olvasót vagy pendrive -t, de ez úgy lenne jó, ha lenne olyan micro usb-usb átalakító ami nem egy kábelen lóg, hanem azonnal átalakítja és kb ki se lóg a gépből. Akkor csak a készülék oldalén ott lenne, mint a kis tv tunerek is amit rá lehet szerelni és nem lógna egy kábelen.
-
troland26
őstag
3G-s Nexus van valakinek a topikba ? Egyébként gyárilag van navigáció a tableten ?
-
Pow
tag
Buék mindenkinek !!!!!!
-
brekes
tag
Ez szép lett!!
-
gps76
őstag
válasz
fabiandaniel #7269 üzenetére
Seagate hdd van benne 400-500 mA az áramfelvétele 3.3 Voltot igényel.Ha átszámoljuk 5 Voltra 330 mA.Határeset,sokáig nem ajánlatos használni,nehogy kifeküdjön a feszszabályzója a Nexusnak.
-
zaskar
senior tag
Köszönöm Mindenkinek a segítséget, azt hiszem egy N7-est fogok beszerezni az újév első napjaiban...
Azonban némi kétség még maradt bennem az OTG-vel kapcsolatban. Ha megvan a megfelelő kábel, akkor fájlok másolására, fotó vagy filmnézésre egyből használhatok pendrive-ot vagy SD kártyát, vagy valamilyen segédprogramot telepítenem kell? Netán rootolni? Csak azért kérdezem, mert volt a kezemben egy olcsó kínai tablet, amiről OTG-n azonnal tudtam használni a rácsatlakoztatott eszközt. Vagy félreértettem valamit, és a rootolás csak ahhoz kell, ha valaki programot is akar futtatni a külső eszközről? (nem igazán értek az androidhoz, nem is nagyon szeretném buherálni a rendszert, csak használni).
Boldog Új Évet kívánok minden fórumtagnak!
-
tvamos
nagyúr
Akkor... Root access nelkul nem megy a pendrive semmi progival? :S
-
válasz
knyitogato #7274 üzenetére
Bevilágítási hiba az sajnos "általános" inkább feature. Nekem a Dell monitorom is ilyen, IPS paneles pedig nem volt olcsó. Valahonnan világítani kell a panelt!
mobal,
-
Feenyx
aktív tag
válasz
Nekem is ilyen egy kicsit. Ha esetleg durvul a helyzet akkor elküldöm szervizbe. Az ÉN véleményem szerint, ha nem zavaró, akkor ne küld el, mert ha egyszer valamit szétszednek, az már nem lesz ugyanaz. (Tapasztalat)
-
Dzsuri89
őstag
Én ilyen OTG kábelt vettem EBay-ről még decemberben és hibátlanul működik Nexus 7-tel és Galaxy Nexus-szal egyaránt.
4 feltöltés után végre hozza azt a szintet a tablet, amit elvártam tőle az elejétől fogva. 4,5 óra netezés (Facebook) után volt még 37% az aksiból.
-
rolii21
aktív tag
válasz
Szia. Udv a korunkben, nekem nincs ilyen problema vele.
-
knyitogato
őstag
Sziasztok, matol tulajdonos vagyok :-) Alul, az erintogomboknal van nemi backlight bleeding, kis fenyszivargas, van ertelme csereberelni, vagy egy kicsit mindegyik ilyen? Olvastam errol, hogy sokat erint, annyira nem zavaro, kiveve, ha tizezerbol egy ilyen :-)
-
Balinov
titán
válasz
fabiandaniel #7272 üzenetére
koszi, kar,hogy 2 eve elajandekoztam a Scythe hubomat. Majd kukazok valahonnet 1-et ,annyit meger, ha mukodik a dolog.
-
Balinov
titán
válasz
fabiandaniel #7269 üzenetére
latod, ezt passzolom. Asus termekoldala sem irja. Viszont OTG kabelen egymagaban siman betapolja az N7 usb portja.
-
Balinov
titán
Apropo, hamar OTG a tema.
Adott egy rootolt N7 + gyari OTG kabel. Az mukodhet,hogy egy usb elosztoval/hub-bal ugyanazon OTG kabelen log egy SD kartyaolvaso (Transcend P6, ) ill. egy 1,8"-os 30GB-os Asus kulso vinyo es a Nexus segitsegevel a kulsovinyora masolom a kartyaolvaso segitsegevel egy sdhc tartalmat (5/12mb koruli fajlok)?
-
fabiandaniel
aktív tag
válasz
sto1911 #7255 üzenetére
A microUSB csatlakozó 4. pinje az ID pin. Ha ez le van húzva testre (GND) a csatlakozóban ellenállás nélkül, akkor a kábel csatlakoztatásakor az OTG kompatibilis eszközök hoszt módba kapcsolnak. A 4. (ID) és 5. (GND) pin az OTG-kábelekben közvetlenül van összekötve ellenállás beiktatása nélkül. Vagyis azért van szükség a 4. és az 5. pin összekötésére hogy a gépünk hoszt módba váltson és így kliens módban működő eszközöket csatlakoztathatunk. A pendrive-ok, külső HDD-k mindig kliens módban működnek.
A mellékelt képen egy miniUSB-s kábel bekötése látható de természetesen micro usb-nél is így zajlik.
-
batabe
senior tag
-
Balinov
titán
nekem rootolt, de meg root elott megvettem a Nexus Media Importert,igy azota is azt hasznalom. JB-s HOS-nel Clean File managerrel latom, elerem es tudom is hasznalni az otg-n logo memsticket
-
Revesz
aktív tag
Order and Chaos online játékot tolja valaki? Nálam akadozik és az irányítás is beáll néha. Beállítani nem nagyon lehet; vagy mégis? Akinek van vele tapasztalata az írjon légyszi
-
leslieke
Jómunkásember
Én a stickmount-ot használom ehhez.
-
batabe
senior tag
ha otg-vel rádugom a pendrive-ot, simán fel kell ismernie és mountolnia a rootolt 4.2.1 vagy kell hozzá valami program vagy trükk?
az otg kábelem másik tabbal működött rendesen. -
sto1911
veterán
válasz
fabiandaniel #7253 üzenetére
Ha ilyet vásárolsz akkor össze kell kötnöd az 5. pin-t a GND vel vagyis a fekete kábellel. - miert, ez mit csinal?
-
Balinov
titán
elmeletileg barmilyen microUSB OTG kabel jo, de az utobbi 2 hetben mar 2-en is panaszkodtak, hogy amit vettek - valszeg ebay-es beszerzes, azzal nem ment. Tobbunknek ilyen van az Edititalbol, ezzel megy hibatlanul. Sot, tegnap 7vegen kiprobaltam JB-s HOS-szal is megy frankon.
-
fabiandaniel
aktív tag
én magam készítettem el egy nokia adatkábelből és egy Usb hosszabbító kábelből. Egyel próbáltam de azzal nem működött mivel nem volt megfelelően bekötve. Ha ilyet vásárolsz akkor össze kell kötnöd az 5. pin-t a GND vel vagyis a fekete kábellel. De pl. a Concord gépek OTG kábelei és többi kínai tablet kábele is helyesen van bekötve. Általában egy két veterán vagy hasonló oldalakon vásárolt kábellel van a gond.
-
Nincs N7-em, de beautiful widgetet használok, mint sokan itt.
Folyamatosan azt írja, hogy this beta has ended, please uninstall me!
Ez mi? -
zaskar
senior tag
Sziasztok! Két kérdés: OTG kábelből valami speciális kell, vagy bármelyikkel müködik a Nexus 7?
A wifi érzékenysége nagyjából hasonló egy átlagos telefonhoz, vagy jobb/rosszabb annál?
Köszönöm előre is. -
maki12
senior tag
Zenelejátszót milyet hasznàltok?
-
rolii21
aktív tag
Nem lehet valahol allitani hogy ha gorgetek bongeszoben akkor sokkal gyorsabbat es tobbet gorgessen?
-
sto1911
veterán
válasz
zsírsámán #7240 üzenetére
Kb. egy dolognal csuszhat el a dolog: nem ismeri a mobilsticket. Ha ismeri, akkor menni fog, ha nem, akkor nem
Ami kell hozza:
- root
- PPPwidgetHa nem megy, akkor lehet neki segiteni:
Warning: there is no guarantee that every Android/modem combo will work. Don't blame me!
!! If your combination does not work, help with improvement !!
Don't just complain in a short comment. See app homepage for feedback options. -
zsírsámán
senior tag
Van arra esély, hogy ha a vodás usb-s mobilnetet OTG-vel rákötöm, akkor lehet rajta netezni? Vagy ez ennél komplikáltabb?
-
dombila
őstag
válasz
MrPetya19 #7237 üzenetére
Nyisd meg. Ha nem látszik baloldalt a menü, akkor nyomja egy vissza gombot hogy megjelenjen. Felül ott van az Add subscription. Menj bele és a legalján a Google Reader-nél tudsz hozzáadni. Egész pontosan azt hiszem a Google Reader-ben létrehozott feed-eket adja hozzá.
-
margithid
veterán
-
Xmodule
őstag
Értem. Pedig nagyon jó. Pl rengeteg hír amit itt is olvasható ott már régóta megjeleng. Persze nem ez a lényeg hanem az hogy szépen lehet látni a híreket egy helyen. Csak mint mondtam angolul kell kicsit tudni. Elöször nekem is fura volt, hogy mi is ez, de pár perc alatt megszoktam.
-
Youtube-os zenehallgatásra ajánlom a pvstar+-t.
-
maki12
senior tag
Na akkor valami Dagi-sat én is beszerzek, köszi
-
-Gerzson-
aktív tag
Pendrive-on lévő fényképeket szeretnék nézni (Stickmount + a beépített Galéria vagy akár QuickPro-val)
A gondom, hogy csak a fekvő képek jelennek meg helyes tájolással, az álló képek 90 fokkal el vannak forgatva.
Ha pedig forgatom a nexust, a kép is tovább forog...Amit álló módban fényképeztem azt a PC-n 90 fokkal elforgattam mert bár az ACDSee tudna automatikusan forgatni nézegetéskor, de az LCD TV amin eddig néztem nem.
Most tehát van 1-2 ezer álló képem amit a PC-n és LCD TV-n helyes tájolással látok, de a Nexuson nem.
Mit tehetek, hogy itt is jól jelenjenek meg az álló képek? -
Mr.Csizmás
titán
köszönöm urak, marad az USB-zés
-
-
rolii21
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #7221 üzenetére
Nem erre celoztam, nem tudom probald ki
-
rolii21
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #7215 üzenetére
Es ha pendrivot dugnal a tv re ugy nem lenne jo musort jatszani? Nem feltetlen kell nexussal
-
Dolphine
addikt
válasz
Mr.Csizmás #7208 üzenetére
Ha DLNA képes a TV-d, akkor igen, illetve egy drága megoldással. De javítsatok ki ha tévedek!
-
Dolphine
addikt
válasz
watercooling #7204 üzenetére
Úgy tűnik mégis ez lesz a nyerő!
A PDF fájloknál ez is folyamatosan renderel, de még ez a legfolyamatosabb!
Úgy tűnik, hogy ez már csak így van a PDF fájloknál! -
watercooling
tag
válasz
Dolphine #7203 üzenetére
Ez elég jó: Mantano Ebook Reader
-
válasz
Mr.Csizmás #7200 üzenetére
Sehogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest