- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bálnaborjú
tag
Sziasztok, valahol a gyári 4.2.1 hálózati beállítások menüben van egy opció, amivel sikerült minden járulékos program telepítése nélkül egy 3G nélküli Nexusra Bluetooth-on "reverse tether"-elni a netet a telefonomról. Ma próbáltam ki egy MM-ban, de sajnos az opcióra magára már nem emlékszem. Meg tudná írni valaki ? Angolul még jobb lenne
Szeretnék ráguglizni, de nem jegyeztem meg. Az rémlik, hogy a legalsó menüpont volt valahol.
Jó lenne infót szerezni, mennyire általános ez (mármint hogy működik) különféle telefonok esetén. Nekem egy Motorola Defy+ -om van, azzal legalábbis ment (akkukímélés miatt gondoltam BT-t használni wifi hotspot helyett)
-
-
losi73
senior tag
üdv tudna valaki segiteni hogy ezt a menüt holtalálom 4.2.1 alatt mert nem találom,nincs
2.5. USB hibakeresés engedélyez
-
dombila
őstag
Ma vettem egy drágaszágot
Mit érdemes video lejátszásra használni? MoboPlayer? Esetleg mást? -
Mankó
veterán
Aksi idő: 2 nap 2 óra, ebből 7 és fél óra képernyő wifivel, auto fényerőn, csak neten olvasgatás. Ez így nem is rossz szerintem.
Szvsz manuális fényerővel még javítható rajta.
Nálatok mennyit bír az aksi? -
paci88
tag
Valaki vásárolt már az MM-ba 0% THM-re?Nekem kétszeri próbálkozással sem jött össze,a bank kártyás fizetést ajánlott,ami már nem kamatmentes.Valakivel volt már ilyen?
-
NoMagix
addikt
válasz
C.Brigante #6568 üzenetére
Ezt nagyon szereti a fiam, persze csak a pályán kívüli vezetést.
-
Pow
tag
Volt már szó kinek mennyit bír, nekem átlagos 6 óra kijelző használat, főleg böngészés. Hozzájön még wifi, email+gmail szink. és facebook alkalmazás. Ez nem rossz, de eléggé elmarad a 8-10 órától mellyel hirdeti magát. Tudom-tudom az ember mindig többet akar, de hát ...
"A több mint 8 órányi HD videolejátszást, 10 órányi webböngészést, és 10 órányi e-olvasást nyújtani képes Nexus 7 nem néhány perces használatra készült."
Ez még kipróbálom
* Battery life may vary by use. Stated battery life measured by playing 720p video at 100 nits brightness, with an external microphone, Wi-Fi turned on, Gmail logged in. -
Dolphine
addikt
válasz
Tejes Pite #6582 üzenetére
Igazad van, többször nem firtatom!
-
KZP
őstag
Csak ne maszatolódna ennyire a kijelzője.
Előtte egy HTC One X-em volt, na az szépen taszította az ujjlenyomatokat. Ez volt a helyzet az iPhone-nál is. -
törölt tag
Tegnap megjött a T-től nekem is, nagyon elégedett vagyok vele.
-
C.Brigante
veterán
-
KZP
őstag
válasz
Nekem 4,5 éves a fiam, autómániás.
Ami most fent van a tableten: Little Crane, Hill Climb Racing, Speed Racing, NFS Most Wanted.
Ezekkel felváltva játszik pár napja, de szigorúan csak rövid időt naponta (~15 perc), mert azért ezek nem annyira készségfejlesztő játékok, főleg az utóbbi.("Apa, képzeld, felborítottam a rendőrautót!")
Tényleg nem szabad hagyni, hogy függővé váljanak az ilyen ketyeréktől, játsszanak inkább valódi játékautókkal, meg Legoval stb. Jó időben meg irány a friss levegő! -
assemble
addikt
válasz
Nekem nincs de par tipp, hatha valamelyik jo lesz: Sprinkle Junior, Cut the Rope, Where's my Water, Angry Birds, Bad Piggies, Jetpack Joyride, Ski Safari, Osmos (ezek mondjuk az elso kivetelevel nem kifejezetten gyerekeknek vannak irva, de viszonylag egyszeru jatekok)
-
szata.68
senior tag
válasz
A sex positions pl készségfejlesztő...
-
C.Brigante
veterán
van közöttetek olyan akinek van 4-5 éves gyereke? azért kérdezem csak mert tippek kellenének milyen játékokkal szeretnek játszani tabon? Ha esetleg van ötlet szivesen meghallgatom. Feltettem már 3-4 játékot de hátha van olyan ami készségfejlesztő és elmentem mellette marketen...
-
gps76
őstag
A Nexus-ra vagy a Note-ra vagy kíváncsi?
Nexus eredeti,nem buherált Miui-val,3.0.2-es Antutuval:össz:12563,CPU:6298,GPU:3718,RAM:2047,I/O:500
Összehasonlítva a Prestigio 7.0 Pro Duo-val(RK3066,1GB):össz:7962,CPU:3253,GPU:2552,RAM:1620,I/O:535
Természetesen SD és hálózat teszt nélkül. -
losi73
senior tag
válasz
leslieke #6563 üzenetére
üdv köszi ,de ha ez igy van az szomoru,mert nálam a galaxy note a malival és 2 magos procival 2700 pöty a 3d és 900pöty körül a 2d akkor játékra mégsem olyan jó a nexus
vagy itt még régi eredmények vannak mert nehezen hihetö hogy ennyivel gyengébb eredmény legyen söt erösebbre számitottam.
-
losi73
senior tag
üdv tudna valaki nézni nekem egy antutu eredményt föleg a 2d és 3d pont érdekes.
-
kzotyesz
csendes tag
Hali!
A napokban vettem gy Nexus 7-et az Edigitalban. A következő jelenségre lettem figyelmes:
alacsony fényerőnél (wifi kikapcsaolva) állítgatja a fényerőt, majd beáll egy szintre, 4.2.1-es android van rajta.
Ez normális vagy hiba (kicsit zavaró)? Ha hiba: szoftveres vagy hardveres hiba, ill. garanciális-e?Köszi a választ.
Z
-
chpis
csendes tag
Betört a NEXUS7 kijelzője.
Vannak tapasztalatok, kijelző cserével kapcsolatban?
Esetleg valakinek egyéb hibával rendelkező gépe / cserebere ? -
csabám
addikt
válasz
Bálnaborjú #6555 üzenetére
Pixelhiba kereséshez Solid background a playből.
-
Bálnaborjú
tag
Sziasztok ! Tudtok egy olyan képnézegetőt, amivel teljes képernyőn tudok megnézni egy képet ? A teljes képernyőbe a gombsor helyét is beleértve. Pixelhiba ellenőrzéshez kellene. Köszi.
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Valaki rakta már fel a 3G-s verzióra a PARANOIDANDROID 2.99 BETA-8 (4.2.1) romot?
Nekem se a CWM Touch Recovery se a TWRP Touch Recovery nem képes feltenni. (Nyilván a Stock sem).
Hibaüzenetet kapok: "Assert failed: getprop("ro.product.device") == "tilapia" ..."Próbáltam már a TOOLKIT-ből feltolni, de úgy sem megy.
Segítsetek ki pls.
(Samsung Tabletek terén már kiműveltem magam, de pár napja váltottam Nexusra).Köszi,
Balázs -
csabám
addikt
Ha visszazárod a root megmarad. Viszont ha jön update, akkor elveszik a root.
Vagy OTA rootkeeper progival meglehet tartatni, így nem kell újra nyitni a bootot (factory reset) és rootolni a ketyerét!Nincs káros hatása szvsz.
Gariztatás előtt érdemes full gyáriba rakni a táblát, hogy biztos ne legyen gond (zárt boot, root nélkül, gyári rom). -
Mankó
veterán
Azon már túl vagyok. De ha visszazárnám, akkor a root megmarad nem? Egy rendszer visszaállítás vagy szoftver frissítés törölheti a rootot?
Illetve van annak káros hatása, ha nyitva van a bootloader? A garancia nyitottal ugrik. Ha arról lenne szó, akkor gariztatás előtt, persze visszazárnám. Viszont csak a roottal nem ugorhat a garancia, ha jól tudom.
-
brownus
veterán
válasz
Balinov #6513 üzenetére
hmm, ami hirtelen eszembe jut, sharemyapps
(#6522) Balinov , köszi!
találtam is párat ami kell nekem is
-
sto1911
veterán
válasz
Dolphine #6542 üzenetére
A rootolassal elrontani nem fogod, egy baj van vele, hogy ha nincs nyitva a bootloader, akkor annak a nyitasa adatvesztessel jar (=letorlodik minden rola), de vissza lehet masolni.
Az altalad emlitett program azert sz*r, mert streamel, ami egyreszt plusz eroforrast igenyel, masreszt meg amit nem lehet streamelni, azt elotte fel kell masolni a gepre. Ha meg fel tudod masolni, akkor ugyis odatenned, nem?
A stickmount viszont felmountolja az usb-t, es megjelenik a fajlrendszerben, akarcsak az sdcard, es ugyanugy mukodik, mint az, tallozhato, nem kell masolni semmit, stb. Teljesen ugy mukodik, mintha winre dugnal egy pendrive-ot.
Ha sokat hasznalsz kulso tarolot, akkor erdemes megfontolni.
-
Mankó
veterán
Bootloader nyitás csak a custom romokhoz kell, vagy van annak még valami más előnye is?
viking_arc: Nálam még csak egyszer csinált ilyet, lehet, hogy akkor újra akart volna indulni, vagy újra is indult, csak én a bekapcsolásnak tulajdonítottam azt.
-
Helmoras
őstag
Kis tapasztalat a részemről, a készülék nálam 7,5 órás screen time ot tudott produkálni, többnyire legalacsonyabb fényerőn használom, kb 1 óra játék netezés volt 1 óra youtube is play böngészés és sok ebook olvasás töltötte ki. szinkronizálás és wifi végig bekapcsolva.
Abszolute elégedett vagyok az üzemidővel
és persze a készülékkel is egyaránt
-
válasz
C.Brigante #6537 üzenetére
A htc, az htc, s ezért az jól van optimalizálva.(asszem bizonyos időközönként magától törli a maradék fájlokat)
A razremet pl sok app frisítése eléggé be tudja lassítani. -
sto1911
veterán
válasz
Van egy ZTE Blade-em, az honapokig nem volt ujrainditva, a vegen a kepernyo feloldasa is10-20 mp-ig tartott
-
Mankó
veterán
válasz
Pedig nálam most ez történt. Még a net kapcsolat is erősebbnek tűnik, fene se érti.
Lehet, hogy tényleg sokat telepítgettem, meg frissítgettem mostanában, de majd a huzamosabb használat során kiderül. -
Mankó
veterán
Most találkoztam az első furcsasággal az elmúlt egy hét alatt mióta használom a tabot. Netezés közben szó nélkül lekapcsolt a tab. Kellett 5 másodpercig a bekapcs gombot nyomni, hogy be is kapcsoljon. Viszont most szinte megtáltosodott. Mintha még a lap is gyorsabban töltött volna be. Találkoztatok már ilyen jelenséggel?
Lehet, hogy hetente egyszer illene kikapcsolni, mint az okostelefonokat? -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Nektek így néz ki a Nexus Media Importer? Mert nálam nem! Össze vissza van minden file, nem tudok könyvtárak között lépkedni, ömlesztve van minden, ráadásul nem is mindent tudok megnyitni.
A .doc . pdf file nem lehet, csak videót tudok streamelni, de azt sem mindegyiket!
[link] -
Balinov
titán
válasz
Tejes Pite #6523 üzenetére
zavart erzek az eroben, melohelyen, mikor megneztem direkt a downloaded apps-t valasztottam, gondoltam az az, ami szamit.
: tenyleg, nem lattam, de meg root elott vagyok
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #6518 üzenetére
na itt van az en 101 appom, amolyan nyuszika halallistaja
-
Skynet258
veterán
Van egy oldalam ahol bemutatok mindenféle szar programot meg játékot. Na most naponta fel-le megy 10-20 mindenféle hülyeség, ritkán teszek rendet.
Persze ez az én fogalmaim szerint sem fedi le a normál használatot, szóval nincs miért aggódni, ha csak 30 van fent.
Valszeg nálam sem lenne több 60-80 telepített appnál, ha csak használnám.
Mod: ja, és vagy 40 játék kapásból.
-
sto1911
veterán
válasz
Balinov #6513 üzenetére
ls /data/app egy terminalban, vagy adb.exe shell ls /data/app ha jol emlekszem.
Terminal app, elinditod, es ha rootolt vagy, akkor beirod neki:
ls /data/app > /sdcard/app_lista.txt
Es ott lesz az sdcard gyokereben egy listad
-
napata12
csendes tag
válasz
Bálnaborjú #6428 üzenetére
Sziasztok!
Valaki tapasztalta még a lentebb mások által is leírt problémát, hogy a kijelző vibrál kis fényerő + "gyenge" wifi esetén?
-
Linkin
senior tag
válasz
C.Brigante #6507 üzenetére
Nálam Fb meg társai nincsenek fenn a böngészőben lévő m.facebook elég tud mindent ami az app magában
-
Linkin
senior tag
nektek mennyi app app van telepítve nekem csak 26 ez most vajon sok vagy kevès?
-
C.Brigante
veterán
válasz
viking_arc #6504 üzenetére
fagyaszd ki ha zavar.
-
viking_arc
tag
A térképet minek futtatja a rendszer, mikor nem használom, nem navigálok vele?! Ha leállítom, újra elindul.
Másnak is csinálja? -
C.Brigante
veterán
nem mered használni a keresőt mi?
1. Nexus Toolkit letölt, telepít
2. Driverek installálása (1. menüpont)
2.1. FastBoot indítás
2.2. Unlock boot loader (3. menüpont)
2.3. Normál indítás
2.4. Fejlesztői menüpont előcsalogat
2.5. USB hibakeresés engedélyez
2.6. FastBoot indítás
3. Root (4. menüpont) -
Edge
veterán
Szombat óta tulaja vagyok egy 32GB-os verziónak, nagyon pöpec cucc
Imádom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- The First Berserker: Khazan
- Motoros topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest