Hirdetés
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
válasz
Szaszabond #15535 üzenetére
Köszi szépen. Végre megy az AOSP böngészö újra
Meg az adblock. Amúgy szerintem ez amit irál egy az egybe mehetne is az 1.hsz-be. Nem tudom ki az illetékes.
Durva amúgy, hogy ilyen hamar van már root. Küldtem is a gyereknek 1€-ót
-
Xmodule
őstag
Nexus Root Toolkit 1.6.4-el megprobalom vissza rakni gyari recoveryt hátha akkor jó lesz.
-
Xmodule
őstag
Jott ma a frissítés. Újraindul aa gép negyedig tölt a robot aztán bejön cwm képernyő és írja nem hiteles csomag telepítem e. Bármit nyomok elhasal a telepítő. Ezt a cwmet hogy tudnám leszedni? Gondolom ez a gond. Úgy rémlik rom manager raktam fel de azt hittem az csak ideiglenes. Gyári vissza állítás nem rakja vissza mi?
-
Xmodule
őstag
Hi. Nexus7 -es táblát valamilyen kábellal rá lehetne kötni monitorra? Mert láttam a nexus 4-esre lehet rakni ubuntu-t és ugy rákötni montiorra és használni mint desktop "gép".
-
Xmodule
őstag
Hali. Gyári romon van recovery de abba nem tudok zip et installálni. Fel kell tegyek egy cwmet? Ahhoz meg pcre kell kössem nem? Csak egy zipet akarok telepíteni. Semmi custom rom.
-
Xmodule
őstag
Hello. Felraktam ma a xbmct hogy a serverröl nezzek 720p videokat de szaggatnak. nem eleg a ram vagy miert szaggat? ti milyen masik lejatszot tudtok?
-
Xmodule
őstag
válasz
BigBlackDog #9895 üzenetére
Gyárit én is. Btw sikerült a frissités 4.2.2 -re. Megmaradt minden.
-
Xmodule
őstag
Hali. Nekem is megjött az üzenetet hogy lehet telepíteni a 4.2.2 öt. Nekem most rootolva van. Titanium backup programban rá nyomtam hogy backup all user apps. Most mi a teendő hogy frissítse és utanna megint rootolva legyen? Nekem a root csak azért kell hogy reklámokat ne mutassa. Köszi.
-
Xmodule
őstag
válasz
Skynet258 #7724 üzenetére
Igen értelek. Söt igazat is adok neked. Viszont az nem igaz, hogy ha ebayen veszel nem kapsz számlát. Kapsz számlát, legalább is ha paypal -lel fizetsz. Az, hogy áfa mentes ebbe nem megyek bele mert öszintén megmondom fogalmam sincs az ezzel kapcsolatos dolgokkal, de mintha ugy rémlene van egy árhatár ami alatt nem kell áfát (vagy vámot) fizetni. A várakozási idö valoban néha még több is mint egy hónap! Ez negativum. Viszont, volt már olyan, hogy nem jött meg egy cucc honapok elteltével sem, irtam az eladonak es kuldött egy ujat megint. Szóval tudnak angolul az eladok. Vagy pedig csak én voltam eddig nagyon szerencsés az is lehet. Ráadásul minden egyes alkalommal azt kaptam amit a képen láttam. Sosem volt átverés. De értelem szeruen ha nekem most kellene töled vennék!
Vagy ha fontos lenne a garancia mondjuk. De ilyen kicsi értékben nem foglalkozom vele személy szerint. Ha meg valami probléma van paypal segit neked vissza kapni a pénzt. Igazabol tenyleg nem támadásként irtam, csak igy hirtelen elcsodálkoztam az árkulönbözetre.
-
Xmodule
őstag
Nekem csak a bal oldalsó ezüst csík van elválva az üvegtöl. Így amikor oda nyulok, akkor recseg. Ezen kívül tökéletesen működik. Kop kop kop. :-) Nem esett sosem. Ilyen volt amikor kibontottam.
-
Xmodule
őstag
Akkor vajon van -e olyan app, amit be lehetne allitani, hogy pl CSAK 10% vagy az alatt engedélyezze a töltést amikor a dokkoloban van?
-
Xmodule
őstag
Én tuti befizetek egyre. Viszont lenne is ezzel kapcsolatban egy kerdesem. Az vajon mennyire röviditené meg az akkumulátor életét, ha pl minden alkalommal, amikor nem használom a tabletet beletenném ebbe persze ugy, hogy töltö is rá van kötve a dokkolóra. Szoval amikor beleteszem elkezdi tölteni a nexus7 -et.
-
Xmodule
őstag
Nah, nemsokára lehet kapni a dokkolót. Vajon lehet majd tölteni is róla?
-
Xmodule
őstag
Értem. Pedig nagyon jó. Pl rengeteg hír amit itt is olvasható ott már régóta megjeleng. Persze nem ez a lényeg hanem az hogy szépen lehet látni a híreket egy helyen. Csak mint mondtam angolul kell kicsit tudni. Elöször nekem is fura volt, hogy mi is ez, de pár perc alatt megszoktam.
-
Xmodule
őstag
Megint kérdésem lenne. Sehogy sem jövök rá, hogy lehet chrome ban tabot zárolni.
-
Xmodule
őstag
Nem akarok most semmi butaságot kérdezni, de nincs multi tasking? Mármint chrome egyik ablakon soundcloud megnyitva klikk lejátszás jól megy, aztán másik ablakra klikk és megáll a zene.
-
Xmodule
őstag
Próbáltam most az elöbb copy paste csinálni itt az oldalon de nem tudom sikerült. Lehet ilyet a nexus 7 el? Hosszan nyomtam a kijelzöt de semmi.
-
Xmodule
őstag
Azt vettem észre sajnos, hogy a készülék bal oldalán az a szurke keret oldalt nincs rendesen oda ragasztva emiatt kicsit recseg ropog. Szoval lehet latni, hogy a masik oldal rendesen oda van ragasztva a bal oldal viszont nem.
-
Xmodule
őstag
válasz
Dzsuri89 #7086 üzenetére
Az fura.. Nekem egy ejszaka alatt 2% szokott merulni általában. Mondjuk én minden alkalommal, amikor már nem akarom használni szoval leteszem, akkor a jobb oldali virtualis gombot megnyomom és kilövöm az összes alkalmazast, majd kikapcsolom a wifit is és kijelentezek. En igy szoktam es 2 napot kibir igy a tablet. Szoktam nyomogatni, van hogy 1-2 orat folyamatosan is.
-
Xmodule
őstag
Ez az oldal akció a még mindig él? Csak mert én most lettem nexus tulaj.
-
Xmodule
őstag
Ki melyik időjárás programot használja? Olyan érdekel ami nem eszi nagyon az akkut és a van neki kicsi widget is. Köszönöm
-
Xmodule
őstag
Gond van. Ranyomtam az adfree programban az download and install hosts gombra kiirta hogy oke most mar menni fog az adfree de lehet ujra kelelne inditanom. kikapcsoltam es most mikor kapcsolnam be nem csinal semmit csak az egy nagy aksi ikon vilagit a kepernyö közepen. de nem reagal semmire. mit csinalhatnek? nem szeretnem ha elveszne rola barmi is eppen most kaptam be. nincs valami kis reset rajta? ami ujra inditjaSokáig 10-15mp kellet nyomni a bekapcsolo gombot. Frankon megy az adfree is köszönöm a segitséget. -
Xmodule
őstag
Programokban a hirdeteseket mivel lehet eltuntetni? pl gReader -ben is van egy ilyen sáv és nagyon zavaró. Valami AdFree volt anno de azt nem talaltam play -en.
-
Xmodule
őstag
Ez a BusyBox mire jo? Nehany pelda erdekelne.
-
Xmodule
őstag
Ezzel a lcd density programmal állítottam 213 róla 160 rá utána rá nyomok hogy restart de nem történik semmi. Root megvan.
-
Xmodule
őstag
Ja még egy olyan kérdésem lenne, hogy most akkor ha jön OFC frissités, akkor arrol szolni fog? Vagy, hogy megy ez?
-
Xmodule
őstag
Nah rootoltam.
Ismerkedunk. Csinaltam egy profilt baratnömnek is ha ö akarja hasznalni
-
Xmodule
őstag
Wááá meghozta a Jézuska a Nexus 7 -et. Öröm és boldogság van most
Töltöm még egyelöre és azon gondolkozom rootoljam -e vagy kezdjem belakni. Ha rootolom, akkor a frissites már nem jön automatikusan ugye? Igazabol csak a reklamok eltuntetese vegett erdekelne a root.
Ja és Boldog Karácsonyt
-
Xmodule
őstag
tudtok olyan böngeszöt ami lejatsza a flash videokat es desktop nezetben mutatja az oldalt nem pedig mobilosban? vagy az is jo lenne ha lenne az opera mobil ba valami plugin ami lejatsza köszi
-
Xmodule
őstag
válasz
oliverkiss32 #5226 üzenetére
Nem arról az egy hsz. -röl van szó! De ne offoljuk már szét a topikot.
-
Xmodule
őstag
válasz
oliverkiss32 #5218 üzenetére
Hihetetlen mennyire irritáló formában lekezeled az emereket.(már egy idelye figyellek) Biztos te még sosem töltöttél le semmit. Elhiszem, hogy nagyon okos vagy, de egy kis jó modort tanulhatnál...
-
Xmodule
őstag
válasz
oliverkiss32 #5175 üzenetére
oké bocs hogy kérdezni mertem mielött megvenném...
-
Xmodule
őstag
hi.
gondolkodom egy ilyen gepben. nem magyarorszagon lesz a vasarlas de azert erdekelne, hogy milyen hibak vannak amik eddig elöjöttek? nyomogattam mar a gepet es nagyon tetszik tenyleg csak kivancsi vagyok milyen hibai vannak. vissza olvasgattam a forumban de 5k hsz -t nincs turelmem vegig nyalazni. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest