Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
válasz
beloadjoker #25420 üzenetére
Ez nagyon jó töltő, már jó ideje nyúzom elég rendesen.
-
flegga92
senior tag
válasz
stigma #25287 üzenetére
Az UV kijelzőragasztónak LOCA glue a neve. Műkörmöstől nem tudsz kölcsönkérni? Nyáron napsütésben a napon is megragad, de ez most nem kivitelezhető. Más ragasztóval nem érdemes szerintem ragasztani, foltos lesz. Még ezzel is lehet ha nem használsz ragasztókeretet. Ha nem akarod bevállalni inkább ne ragaszd össze, igaz nyomkodáskor be fog hajlani egy kicsit de attól működik.
A szélét bármilyen kétoldalú ragasztóval össze tudod ragasztani, csak jó vékony legyen. Érdemes felragasztani az egyik oldalát majd megmelegíteni, így jobban ragad. -
flegga92
senior tag
Sziasztok! Édesanyám használta a tabletet, óva intettem, hogy frissítse 4.4.4 ről. Mégis megtette aztán nyomta a kezembe hogy kezdjek vele valamit. NRT-vel vissza akartam tenni a 4.4.4 et de elszállt. Próbáltam mégegyszer visszatenni de ekkor is megakadt. Lehúztam kikapcs de be már nem kapcsolt be, se fastboot se adb. APX módot sikerült behozni de az itt korábban linkelt billentyűkombinációkkal de semmi mást nem. Megtaláltam az nvflash-t is de nekem az teljesen kínai. Valaki tudna segíteni? Vagy teljesen kuka?
-
flegga92
senior tag
válasz
dajkapeter #24599 üzenetére
ASUS-nál így megy, nekem is a Transformer T200-at így vitték el.
-
flegga92
senior tag
válasz
Funthomi #24116 üzenetére
mxplayer ac3 kodek
megelőztek -
flegga92
senior tag
-
flegga92
senior tag
válasz
rootkiller #23425 üzenetére
Utánanéztem, és tulajdonképpen annak is izopropil alkohol a hatóanyaga. És ezt legalább lehet kapni kis kiszerelésben is.
-
flegga92
senior tag
válasz
#41133696 #23400 üzenetére
Nem hinném, hogy a WD-40 megmarná, nem egy agresszív anyag, csak én a kenőanyag miattóvatosan bánnék vele mert ragacsos lesz tőle, ha kicsit többet nyomsz. Egyébként fültisztítóra picit fújni és azzal kell dörzsölgetni, így valószínű nem lesz túl sok anyag. Ha nem szoktál elektronikai cuccokat takarítani sűrűn és amúgy is vennél WD-40 et én azt venném. Kb egy árban vannak de azért a WD-40 sokkal univerzálisabb.
-
flegga92
senior tag
válasz
rootkiller #23157 üzenetére
Az 5.0-át én is fastbootal raktam fel, akkor még nem volt benne az NRT-ben.
-
flegga92
senior tag
válasz
Sterilzona #23154 üzenetére
Pár hozzászólással korábban lett írva, hogy a Nexus Root Toolkit-tel lehet feltenni rá legegyszerűbben. Pár óra/nap múlva felajánlja majd újra a frissítést, de nekem akkor is elszállt a fekvő robottal így értelmetlen várni rá, ha szeretnéd az új rendszert.
-
flegga92
senior tag
Nekem 5.0 val katasztrófa volt... 5.0.2 helyrepofozta valamelyest. Bekapcsolási idő marha sok, néha néha belaggol (samsungom van szóval nem ijedtem meg tőle
). Viszont amikor kikapcsolom a wifit mondjuk éjszakára mert nem kell töltenem, reggel használhatatlan kb 10 percig... szóval inkább mindig töltőn lóg, még akkor is amikor nem kell.
-
flegga92
senior tag
válasz
snooze #23017 üzenetére
Lehet, még valami régebbi feature telefonhoz készült, a Samsung meg az LG is használt egy időben micro usb-s fülhallgatót ezzel meg egyszerre lehetett tölteni meg zenéz hallgatni. Meg talán valamelyik droidos motorola is tudta, régen nagyon szerettem volna egy olyan micro usb-s dokkolóm mint ami az almás cuccokhoz vannak eléggé utánajártam a dolognak. De ennek már vagy 4 éve
-
flegga92
senior tag
válasz
snooze #23013 üzenetére
Elég lenne azt megoldani, hogy olyan OTG támogatása legyen, ami engedélyezi közben a töltést és egy ilyen Y kábellel menne. Van olyan is amin a micro usb port helyett rendes van. SONY-k többsége támogatja. Talán a nexusra is van olyan kernel ami tudja ezt de ebben nem vagyok biztos. Vagy működhet külső tápos USB hubbal is ami a bemeneten visszatáplál.
Mindjárt kipróbálom ezt, csak szétkapom a Raspberry Pi-t mert azon is így megy. -
flegga92
senior tag
Valaki találkozott már azzal, hogy az 5.0.2 OTA frissítés elszáll hibával? Letölti, újraindul, 1/4-ig végigmegy majd fekvő robot felkiáltójellel és kiírja, hogy hiba. Újraindítom akkor egyből betölt a rendszer. 5.0-val. 3x is megpróbáltam, mindig ugyan ez a hiba.
-
flegga92
senior tag
válasz
beloadjoker #21758 üzenetére
Nekem az MX a FULLHD sorozatrészt is simán elvitte ugyan ezekkel a feltételekkel. Viszont csak szoftveres beállítással tökéletes. HW-dekóddal hol kép nem volt, hol hang nem. Kodeket feltetted?
-
flegga92
senior tag
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Megérkezett az akciós expansysos Nexus 7-em. Kicsit megijedtem, mert totál le volt merülve (de ezt olvastam itt is, hogy más így járt) és kb 5 perc múlva villódzott a képernyő, és szellemképes volt. Fél óra után szerencsére magához tért, jelenleg teljesen renden van. Eredeti doboz nincs, viszont az oldalon írttal ellentétben jár hozzá töltő, nem is egy. Van az eredeti asus töltőfej UK dugasszal és az USB kábel illetve már majdnem kidobtam a DHL-es zacskót amikor megláttam, hogy van még benne egy 2A-os expansysos EU töltő. A hozzá járó flip tok pedig eredeti ASUS, bontatlan.
Amint feltöltött kezdem is piszkálni, már nagyon kivagyok éhezve egy kis romolásra. (Sajnos az S4 és a KNOX baromsága miatt elmaradt, pedig remek hobbi volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest