Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
boda.adam967 #24632 üzenetére
Tedd fel a gsam battery monitor nevű progit. Valamelyik alkalmazásod állandóan a neten lóg és felébreszti a gépet. Ez a progi megmutatja.
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
boda.adam967 #24630 üzenetére
Ebayen itt van, de 30e. Baromi drága. Nekem volt, nagyon jó volt, hamar töltött, nem ment tönkre a gép usb csatija, bár néha meg kellett pucolni az érintkezőket ennél is. Géppel együtt adtam el, Asus shopban vettem
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
gyuri2008 #24573 üzenetére
Letöltöd a mobilevoip applikációt és feltöltöd 3000 Ft-al (lehet bankszámláról is utalni, de a Paypal a legjobb) Regisztrálj valami USA címmel, mert akkor alig van ÁFA
(fakeaddress szóra keress, az ad nevet, címet) Amint megérkezik a pénz, tudsz 4 Ft körül telefonálni bármelyik magyar mobilra. Ausztriát szoktam így hívni, az is ennyibe kerül. Vonalas számok még olcsóbbak
Itt nézz körül[link]
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
Blokkolnam0 #24020 üzenetére
Az összes bűnöző álma, hogy ne lásson kék fényt :-) Imádni fogják :-)
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
Blokkolnam0 #24017 üzenetére
Úgy néz ki, mintha valami fogyasztana állandóan. Tedd fel a GSam Battery Monitor progit, az megmutatja, hogy mi fogyaszt és mennyit.
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
Gabesz26 #23946 üzenetére
Sokáig vártam én is a frissítéssel. Aztán nem bírtam tovább és engedtem az 5.02-t :-) Nálam megszűnt a gyakori újraindulás, más változást nem vettem észre. Szubjektív, de úgy érzem hamarabb merül és több memóriát használ. Bizonyítani persze nem tudom :-)
Jaj, most vettem észre, hogy ezt a 2013-as Nexus 7-hez kellett volna írnom, mert nekem az van. Bocsi -
amtibacsi
aktív tag
válasz
csasaKKP #22157 üzenetére
Jabra Clippert használtam hozzá. Filmet, zenét tökéletesen lejátszott és elképesztően jó minőségben. Netről (youtube pl.) gyakran beszaggatott, leállt pár másodpercre. Lecseréltem Nexus 2013-ra, ezzel tökéletes netről is. Nem tudom ezen miért jobb, a 2 Giga RAM miatt ?
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
Polllen #20541 üzenetére
Enyém rootolt (volt) és simán lement a frissítés. Épp most mentek, hogy rootolni tudjam. A töltés viszont megmurdelt rendesen. Dokkolóban reggelig felszaladt 40%-ra 4%-ról. Kikapcsolt képpel egy árnyalattal jobb. Azelőtt 4 óra elég volt a teljes töltésig. Most mit tegyek, menjen vissza a 4.4.2 ? Semmi változást nem tapasztaltam. BT-s fejhallgatón keresztül szaggatott a kép, ha netről ment a film, most mintha ritkábban csinálná, de előtte is volt olyan, hogy végig lement minden
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
Sanyo77 #19778 üzenetére
Ez a Jabra Clipper nem pántos. Pici doboz, amibe bármilyen fejhallgatót be lehet dugni. A gyárija is egész jó szerintem, bár a legnagyobb gumidugó kellett a jó hangzáshoz. Kocsiban is tudom használni, mert van erősítő és a hangja majdnem jobb, mint a Nexusé közvetlenül :-) Van hozzá szuper Sony fülesem, azzal is nagyon jól szól. Csak ez a töltögetősdi ne lenne. Arra gondolok, hogy túl sok időt vesz el a procitól a bluetooth konvertálása, bár a négy magnak nem kéne ettől megzakkania.
-
amtibacsi
aktív tag
Fólia ügyben szólnék azokhoz, akik még nem vettek. Apródon vettem 990 Ft-ért matt fóliát. Elképesztően jó, megszünt a tükröződés, sokkal szebb lett a képe nappal, érzékenység nem változott. Felrakni egyszerű: pormentes helyet kell választani. Fürdőszoba sok gőzzel ideális. Védőfóliástól rá kell tenni a kijelzőre nagyon pontosan. Az alsó részét erősen leszorítani, nehogy elmozduljon. Jobb, ha valaki más szorít. A felső rövidebb oldalon felhajtani és levenni a védőréteget. NAGYON pontosan a kerethez igazítani. ekkor a felső részen kell ráfogni erősen, de alul is tartani kell. Mint egy tengeri hullám, úgy kell szépen lassan lefelé húzni az alsó védőréteget. Közben egy bankkártyával ki kell nyomni a buborékokat, ha lennének. Nagyon fontos, hogy oldalra ne tudjon elmozdulni. A leszedett alsó védőréteg után a hitelkártyával szépen kinyomhatóak a légbuborékok.
-
amtibacsi
aktív tag
Sziasztok.
Pár hónapja van Nexus 7-em, még a régi 16 gigás. Vettem hozzá egy Jabra Bluetooth fejhallgatót. Elképesztően jó hangja van, a zene tökéletes. Sajna online videóknál nagyon belassul a gép, állandóan jelzi, hogy tölt. BT nélkül, simán rádugva a fülest egyszer sem szakad meg a film (Indavideo pl.) Mi lehet a megoldás ? 5/5 megás netem van, szerintem nem az miatt akadozik, hanem a BT füles miatt. Másik BT driver létezhet ? OT992D-n nem tapasztaltam ugyan ennél a videónál, de azon pici a képernyő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest