-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
stomi76
tag
Sziasztok!
Tudom hogy láma kérdés, de Factory resetet, hogy kell vérehajtatni?
-
stomi76
tag
Sziasztok!
Régebben olvastam (kerestem most is, de nem találta), hogy többeteknél előfordult, hogy nagyon lassan töltődött fel az aksi. Nálam ez most kb 15óra, pár hete még egy éjszaka alatt simán feltöltődött.
Hogy lehet orvosolni ezt a problémát???????????
-
stomi76
tag
Sziasztok!
Tudnátok valamilyen tuti autós töltőt ajánlani?
-
stomi76
tag
válasz
gcsikos #14166 üzenetére
Szia!
Esetleg valami konkrét tartót tudsz javasolni?
Szétnéztem, hogy a boltokban mit lehet itthon kapni, de csak szélvédőre tapadó univerzálisat tudtak mutatni, amik közül egy olyat sem találtam ami tökéletesen tartaná a tabletet. (volt olyan ami 7"-os tabletekhez való, de fektetve nagy volt hozzá a tartó, állítva pedig nem stabilan fogta....)Most az e-bayt bújom, de nem tudok dűlőre jutni, hogy melyiket lenne érdemes megvenni.
-
stomi76
tag
Sziasztok!
Valami jó autós tatrót tudnátok ajánlani?
-
stomi76
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha veszek egy progit a gooogle playen, és a telepítés után azt törlöm a gépről akkor ha ismét fel akarom tenni, akkor az újabb letöltés már ingyenes?
-
stomi76
tag
SziasztoK!
Valaki megtudná mondani hogy offline modban hogy tudom használni a navigációt?
-
stomi76
tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkozom, hogy én is beruházok egy 8Gb-os darabra.
Az lenne a kérdés, hogy ez a 8 Gb mire elég? Ez lenne az első tabletem....Pendrive-ról egyébként megoldható a videók lejátszása?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest