Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
korpicschess #21987 üzenetére
Én most az alap CM kernelre álltam vissza, nem volt annyival jobb üzemidőben a többi, hogy megérje szórakozni...
-
válasz
korpicschess #19343 üzenetére
és Pompi
Nem csak a görbület miatt, a görbület kb 1mm, ez meg nem nyúlik ki a görbület széléig.
Screen knight ot nem találok e-bayen, de lehet csak rosszul keresem: "screen knight screen protector for nexus 4" -re semmi találat. Viszont ebből az XtremeGuard-ból találtam párat.
Azért ez a vízzel feltevős módszer elég érdekesnek látszik.. Nem lesz ettől baja a telefonnak?
Köszönöm mindkettőtöknek. -
w333
félisten
válasz
korpicschess #19125 üzenetére
Szerintem semmivel sem újabb, sőt ezt Nexus 7 kapta meg
-
w333
félisten
válasz
korpicschess #19120 üzenetére
Mondjuk én nagyon nem értem hogy miért a "JSS15J" -re fejlesztenek
Mikor a Nexus 4 -nek a firmware verzió "JWR66V" érdekes -
törölt tag
válasz
korpicschess #18787 üzenetére
Azért egy Wolfson DAC elég jól tud szólni, csak kevesen használják sajnos. Igazából az elektromos zaj miatt nehezebb mobilban jól megcsinálni, de nem teljesen lehetetlen, egy közepes szintű lejátszót ki lehet azért hozni a dologból.
Egyébként kipróbáltam a múltkor a vezetékmentes töltést, Helsinkiben a reptéri külön váróteremben volt az asztalokba építve Qi töltő, de kicsit nehéz volt úgy rátenni, hogy töltse is.
-
törölt tag
válasz
korpicschess #18774 üzenetére
Igen, azok biztosan jobban szólnak, csak bosszantó, hogy miért kell külön eszközt hurcolni, amikor teljesen korrektül meg lehetne oldani ezt egy telefonban is.
-
HardRic
addikt
válasz
korpicschess #18644 üzenetére
Semaphore Managerrel állítom, de nem megy a gammázás. Mit kéne még ezzel művelni?
-
HardRic
addikt
válasz
korpicschess #18644 üzenetére
Wow, van gamma control. Már szedem is.
-
forintuser
őstag
válasz
korpicschess #18499 üzenetére
4.3-ra van amit linkeltem..
-
TomPack
őstag
válasz
korpicschess #18350 üzenetére
Ezzel én is pont így vagyok. Este ha lessz időm, akkor megpróbàlni visszarakni a cr-t. Ami mondjuk még mindig nem teljesen vilàgos hogyan is kéne nekiàllnom.
-
Maxentius
addikt
válasz
korpicschess #18295 üzenetére
Kíváncsi leszek, mikor jön ki a 4.3-on alapuló MIUI.
-
FearTomi
őstag
válasz
korpicschess #18186 üzenetére
Ennyi, ez azt jelenti, hogy a Nexus 4 is jó sokáig támogatva lesz
-
Cyrin
addikt
válasz
korpicschess #18140 üzenetére
Á, már lekéstetek, csányi ezért adta el az otp részvényeket...
-
FearTomi
őstag
válasz
korpicschess #18134 üzenetére
hagyjad, majd én kifizetem az egészet!
-
Worlon83
aktív tag
válasz
korpicschess #18134 üzenetére
Én is beszállok egy huszassal, persze euróban
Amúgy mekkora ötlet, hogy én fizessek azért, hogy aztán majd megvehessem a méregdrága telefont valamikor, esetleg... amin más meggazdagszik. -
pusihusi
addikt
válasz
korpicschess #18107 üzenetére
Köszi szépen, amúgy milyen a telefon! Azt láttam nagyon szép, teszteket olvastam! Ezen felül tudnátok valamit mondani róla? Köszi! Peddy789
e haragudj de engem érdekelne engedelmeddel!!!!!
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
korpicschess #18104 üzenetére
Bocs, de akkor is kéne ez az Ubi
-
[P]laci
senior tag
válasz
korpicschess #18032 üzenetére
nyilván nem egy partyban játszik a kettő.
csak pont megláttam htg-en és gondoltam ha szó van róla bedobom.
mindenesetre ez az "ubuntu oprendszer telóra" projekt nekem nagyon tetszik már lassan egy éve, szóval lassan jó lenne, ha teljesen kész lenne.
-
petipetya
nagyúr
válasz
korpicschess #18027 üzenetére
Ez világos volt, köszi.
Csak az nem, hogy mikor és hogyan lesz elérhető.
-
TomPack
őstag
válasz
korpicschess #17995 üzenetére
Nem a Swapp-ra gondolsz?
Jópofa, de nekem az egyszerűbb, átláthatóbb beépített verzió jobban tetszik. Ahogy nézem, az xda-n is téma, talán a következő verzióban már javítják is, és akkor száműzhetem a tálcát is a kezdőképernyőről! Na meg alkalmazás futtatás közben is jól jöhet sokszor. -
bbalika81
aktív tag
válasz
korpicschess #17995 üzenetére
Dolphin böngészőt használok, töröltem mindenhonnan az alapértelmezéseket,de fb-ból és böngészőlapból is mindig egy új böngésző lapban indítja a youtube videókat...
-
w333
félisten
válasz
korpicschess #17912 üzenetére
-
tybsen
addikt
válasz
korpicschess #17902 üzenetére
Jajaja, pontosan. Ez meg aztan no comment:
"Arra ugyanakkor fogadást mernénk kötni... Bár jobban belegondolva.. Ezek után lehet, hogy inkább mégsem találgatunk.. Na jó nem bírom ki...Az sem lehetetlen, hogy erről lesz szó... De ahogy az előbb írtam, semmi sem biztos... Vagy mégis?!"
Ilyenkor ertekelem kulonosen a mobilarena stilusat.
-
szponzor
senior tag
válasz
korpicschess #17812 üzenetére
Persze, nem is a felülettel van a bajom, hanem páran tényleg jelezték, hogy gond volt telepítéskor, ha TWRP-t használnak, másrészt én hozzászoktam a CWM-hez és eddig még nem volt gondom vele. Kb. 2 hete használtam TWRP-t egy Asus Transformer-en, szép és kényelmes volt, de amennyit én használom a recovery-t, annyi időre kibírom a CWM-et is.
-
szponzor
senior tag
válasz
korpicschess #17809 üzenetére
A multizip tényleg jó dolog, de azon az 1 percen már nem múlik semmi, amennyi időt így elveszteget az ember a CWM-hez képest.
-
tormaaa
csendes tag
válasz
korpicschess #17609 üzenetére
Köszi.
-
törölt tag
válasz
korpicschess #17593 üzenetére
Alapvetően ugye mindenhova más jelszó kellene, de ki tud ennyit megjegyezni... Én olyan helyekre, ami nem igazán fontos (pl. torrent oldal, vagy valami kaja rendelős helyek, mcd, kfc, stb) általában ugyanazt használom, mert nincs semmi hátrányom belőle, ha valaki történetesen feltöri. Fontosabb helyekre meg egyedi és nehezebb jelszó van.
-
törölt tag
válasz
korpicschess #17591 üzenetére
Persze, én is használok sémákat, hogy meg tudjam jegyezni, bár tudom, hogy ez nem igazán jó. Illetve addig működik, amíg valaki csak brute force módszerrel próbálkozik. Érdekes dolog ez a jelszó mizéria, egy átlag ember számára elég kellemetlen problémát támaszt. Persze ha egyáltalán foglalkozik vele.
Amúgy hogy van neked N4-en iOS7?
-
w333
félisten
válasz
korpicschess #17560 üzenetére
Hát nem is tudom lehet hogy igazad van, de szerintem a 720p felbontás is bőven elég egy 4.7" - 5" méretű kijelzőnek, különben is sokkal kevesebb az áram fogyasztása, így tovább bírja az akku !
Szerintem olyan 7"+ táblagép méretnél már élvezhető a full hd -
w333
félisten
válasz
korpicschess #17550 üzenetére
Itthon a 106 cm 3D full hd led TV-n van értelme az 1080p -nek !
És szabad szemmel még így sem látok nagy különbséget a 720p és 1080p között, persze van de nagyon elenyésző az eltérés !
Az 5" kijelzőn, meg szerintem ez egy hatalmas nagy "Placebo"Különben "élmény fotózásra" ez a minőség is bőven teljesen jó
-
w333
félisten
válasz
korpicschess #17256 üzenetére
Aztaaaa .... juj ez mekkorát tud robbanni
-
davta
csendes tag
válasz
korpicschess #17256 üzenetére
Sajnos ez nemjatszik
-
zezoka
őstag
válasz
korpicschess #17007 üzenetére
Köszi! Nemrossz! Bár elég jó ára van: 50-100dollár. Bár várható, és ha úgy veszem nem is sok, cska nekem megéri-e a bohóckodás miatt!
Akkor már lehet, h inkább egy asztali (olyan sokat azért már nem autózok).
-
zezoka
őstag
válasz
korpicschess #17003 üzenetére
Hülye vagyok! Qi, nem NFC, nem is tudom miért azt írtam, mikor tudom, h az más! Szóval Qi!
-
petipetya
nagyúr
válasz
korpicschess #17003 üzenetére
Kérhetek hozzá linket? Hátha abból kiderül a neve.
Havernak kellene egy Lumia 920-hoz, és még nem találtunk ilyet az ebay-en.
-
dace90
csendes tag
válasz
korpicschess #16954 üzenetére
Köszi akkor nem aggódom, csak azért furcsálottam mert a galaxy nexusnál nem tapasztaltam ilyet.
-
törölt tag
válasz
korpicschess #16927 üzenetére
Készenléti időből soha nem sok
De a viccet félretéve, most tartok 29 óránál, amiben volt egy éjszaka, és még 31% van hátra. Szerintem ez nem olyan nagyon sok. Illetve éppenséggel nem is nagyon kevesebb az eddig tapasztaltakhoz képest, csak furcsállom, hogy miért pont a rendszer eszik legtöbbet és miért tartja ébren a telefont, amikor eddig nem így volt.zorromoto: Elvileg ez a stabil CM, de lehet, hogy újra visszaállok a nightly-ra, azzal nem volt ilyen
AOKP-t még régebben néztem, de pár dolog nem tetszett annyira benne, jobban kézreáll a CM. Lehet, hogy tenni kellene még egy próbát, csak nincs kedvem meg időm most system wipe-ra.
Egyébként érdekes, hogy az utóbbi időben mennyire kevés szeretetet kap a fórumon az AOKP, mintha alig használná valaki, mindig csak PA, CM meg esetleg XenonHD, Xylon kerül elő, illetve az utóbbi időben crDroid. -
Paca2
senior tag
válasz
korpicschess #16934 üzenetére
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
korpicschess #16927 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy nem kell visszazárni. Sőt mehet a szervizbe akármilyen rommal. Havernak is a Galaxy Nexus-t CM-el szervizelték, s meglepő volt, hogy azzal is adták Neki vissza. Igaz kapott egy factory reset-et, de az volt rajta. Nem kekeckedtek vele.
vasn: Win7-nek elvileg látnia kell minden gond nélkül. De toolkit-el rakj fel minden drivert, elvileg akkor is tökéletesen mennie kell.
-
C.Brigante
veterán
válasz
korpicschess #15843 üzenetére
és nem mellékes, h a slimport delej fogyasztása szignifikánsan alacsony az mhl adapterhez képest. ott vagy külső táp kellett neki, vagy a telefont szívta gatyára. Ezek tudatában a jelenlegi ára sztem teljesen normális.
(#15845) SÖ: nem rossz cucc.
-
C.Brigante
veterán
válasz
korpicschess #15843 üzenetére
annak idején MHL is 5-6k volt.
-
w333
félisten
válasz
korpicschess #15795 üzenetére
+1
(#15813) pepe091
A doboz oldalán ez a felirat legyen : "S/N: 304K" (2013.április Korea)
-
Maxentius
addikt
válasz
korpicschess #15795 üzenetére
Nem olyan forró már az a kása...
(#15797) Tüske0614: Wipe cache és mehet rá az új kernel, természetesen felülírja a régebbit.
-
Sanya
nagyúr
válasz
korpicschess #15426 üzenetére
jó-jó, ilyenkor nem melegszik annyira, de a hideg hátlapot ha kézzel megfogod, akkor eltörik.
-
forintuser
őstag
válasz
Nálam a kocsiban, a Nexus-t használom fűtés helyet..
-
FearTomi
őstag
válasz
Jah, olcsóbb a Nexust nyomogatni, mint visszakapcsolni a fűtést a lakásba
-
Paca2
senior tag
válasz
-
w333
félisten
válasz
Igen ...
-
C.Brigante
veterán
válasz
nem csak azt tervezi, h mikor fog belevágni?
-
gery2123
őstag
válasz
:-D
-
válasz
korpicschess #15377 üzenetére
Nem sajnos, nem jöttünk rá miért csinálta. Eleinte a feloldó csúszka jobbra húzásakor, mikor rezzen ott állt meg mindig a kép. Aztán képernyő ki-be kapcs és újra működött. Aztán volt, hogy sikerült feloldani és a háttérkép választás jött be, mintha mindig nyomnám a hátteret az ujjammal. Utána hol érzékelt, hol nem.
-
törölt tag
válasz
korpicschess #15352 üzenetére
Azért az alkohol és a körömlakk lemosó (aceton) kicsit más keverék. Bár ez utóbbi meglehetősen sok hasonlóságot mutat a kínai pálinkával, de ez nem azt jelenti, hogy az aceton fogyasztható lenne, sőt...
FearTomi: Elvileg vissza lehet csinálni a root-ot miután feltetted.
-
Kevin's
senior tag
válasz
korpicschess #15343 üzenetére
Úgy néz ki jó lesz, már nem merül annyira ha nyomkodom
Thy
-
Kevin's
senior tag
válasz
korpicschess #15337 üzenetére
Tudnál linket adni hozzá ?
Kipróbálom mert nekem nagyon merül
-
Kevin's
senior tag
válasz
korpicschess #15325 üzenetére
Én most raktam fel a cDroidot korpicschess te milyen kernelt használsz ? Neked meddig bírja az akkud ?
-
TomPack
őstag
válasz
korpicschess #15334 üzenetére
B@sszus, ott kerestem volna legutoljára.
Köszi!
-
TomPack
őstag
válasz
korpicschess #15325 üzenetére
Nem találok ilyen opciót a paletta beállításoknál. Rossz helyen keresem?
-
adamikus
tag
válasz
korpicschess #15249 üzenetére
Nem tudják mit beszélnek, úgy adnak el most is, mint 10 évvel ezelőtt, ezen kiakadtam, amikor vettem a telefont: "Az aksit le kell meríteni, majd 15-18 órán keresztül tölteni"
-
Kevin's
senior tag
válasz
Bizony hazudnak így élvezik ők is ha nem mondhatnak igazat
-
BDave
őstag
válasz
Köszönöm a meggyőzést!
Barátnőm már nagyon beleszerelmesedett a telefonba... Elolvasta a cikket róla és már nem is érdekelte az S3...
-
Kevin's
senior tag
válasz
korpicschess #15219 üzenetére
+1
-
SÖ
addikt
válasz
korpicschess #15131 üzenetére
Úton vagyok, de hirtelen ezt találtam. 3 pontos csatlakozás: hdmi, táp, készülék. [link]
-
SÖ
addikt
válasz
korpicschess #15128 üzenetére
Mivel a Nexus nem add ki 5V-ot ezért a töltöt a MHL adapterbe kell dugni, hogy elinduljon. Hdmi megy a TV felé, USB port a Nexusnak. De én a SlimPortot preferálom, az OTG miatt. A legjobb egy miniPC volna. Már ki is néztem párat. Létezik 4 magos 2gb is mind kínai csoda, de minőségi.
-
dergander
addikt
válasz
korpicschess #15125 üzenetére
Elérem és rekordot döntök
még 1 hónap és sikerül remélem addig nincs gebasz
-
törölt tag
válasz
korpicschess #15042 üzenetére
Igen, mert az nem sülhet el rosszul
-
szponzor
senior tag
válasz
korpicschess #14934 üzenetére
Ezt fogom én is tenni, beszerzek egy USB vevő nélküli bluetooth-os egeret és meg van oldva.
Más: Végül a Swype mellett döntöttem a SwiftKey-jel szemben, nekem sokkal jobban eltalálta a szavakat a Swype. 224 Ft-ért simán megéri, most már bal kézzel is tudok valamennyire írni.
-
zorromoto
senior tag
válasz
korpicschess #15015 üzenetére
Akkor ue. Igen megtaláltam amit mondasz. palétta beállitások pipa .Azon belűl mind a négy irány ki van pipálva ,de hiába . Nem jön elő a kis vezérlő .
A navi gombok szinét hol állithatom be ? (gombok és kinézet ?) mert nálamazon belűl nincs rá lehetőség
-
zorromoto
senior tag
válasz
korpicschess #15013 üzenetére
hát ezt nem értem. nekem nincs pie se .........
A navbar-os gombokat is csak felcserélni tudom meg azt hogy meylik milyen funkciot csináljon ha megnyomom
tudsz adni egy linket ehez a ROM -hoz?
Lehet nem ua van nekünk ?
thx
-
zorromoto
senior tag
válasz
korpicschess #15011 üzenetére
ugyanezt a kombót tettem fel most magamnak,de van 1-2 dolog amit hiányolok vagy lehet én nem találom.
1. A navi gombokat nem tudom szinezni.
2. Nem találom benne a Pie-t pedig elvileg benne kéne lennie
(crDroid AOSP Build 21 RC 5.4) E van nekem.
Uv-t álitottál ? Min ? max ?
Tipp?
( Most amugy nagyon szimpinek tűnik nekem a Xenon HD ROM )
-
törölt tag
válasz
korpicschess #14999 üzenetére
Köszönöm
-
JeffDebr
tag
válasz
korpicschess #14971 üzenetére
A Royal Futár hozta le Debrecenbe, BP-ről 2e-ért. A Partnero a postai utat ajánlotta, amiben meg én nem bízok. Így végül 2400-ért felvitték Pestre tokkal-vonóval a Nexus4-em. Mindent visszaadtam, sőt papírba csomagoltam a dobozt. Szerintem korrektek voltak a Partnero-nál, bár már 6400-ba fájt eddig a szállítgatás meg 95e a teló
-
dergander
addikt
válasz
korpicschess #14959 üzenetére
egyesek nemtudják mire költeni már a pénzüket,igyhát vesznek ezt azt
-
válasz
korpicschess #14959 üzenetére
A Nexus dolog kezd olyan lenni mint az "Apple"
Szerintem csak ennyi.
petipetya: Én itt nem látok Nexus 4 headsetet
-
szponzor
senior tag
válasz
korpicschess #14916 üzenetére
Távoli asztalt kellene használnom és könnyebb lenne egerésznem, mint érintőképernyőt böködni. Olyan megoldás kellene, amivel akár a buszon is megoldható lenne ez.
-
SÖ
addikt
válasz
korpicschess #14880 üzenetére
Próbáltad már? Mert régen hibásan rakta vissza az appokat. Sok nem működött.
-
z123456789
addikt
válasz
korpicschess #14828 üzenetére
(#14828) korpicschess
Akkor megyek a csajomhoz a telenorba, és megnyomkodom kicsit...a telefont.
Azt amúgy hogy értetted hogy náluk a legolcsóbb gyári garival?Elvileg náluk is függetlennek kellene lennie igaz?Nem szeretnék semmi hűséget.Ebben az esetben viszont szerintem gsm boltokban olcsóbb.Azok közül tudtok ajánlani, hogy hol érdemes?Gsmline-t ne, ők átbaszósak.
Samsung azért esett ki mert...na ne menjünk bele inkább.
A One biztosan drágább lenne.Meg egyre jobban tetszik az "itteni" élet.(#14849) cukrosleves
Ez egy jó tanács köszönöm. -
defy456
aktív tag
válasz
korpicschess #14828 üzenetére
Egyetlen egy hiba van ami sokaknál előjött, és valóságos dolog, a bluetooth néha nem kapcsolódik be. Restart megoldja.
-
trance89
őstag
válasz
korpicschess #14795 üzenetére
Jobb, ha bemegy érte, akkor tud vinni hűtőtáskát.
-
Sanya
nagyúr
válasz
korpicschess #14813 üzenetére
de a klímát nem szabad túl hidegre állítani, mert eltörik a hátlap!
(én még nem fejeztem be
)
-
w333
félisten
válasz
korpicschess #14799 üzenetére
Hát ez kész ...
-
BDave
őstag
válasz
korpicschess #14799 üzenetére
-
w333
félisten
válasz
Ha-ha-ha de jó már rajtam poénkodni
-
hallerlaller
addikt
válasz
-
Sanya
nagyúr
válasz
korpicschess #14777 üzenetére
télen meg az történt, hogy szokás szerint kint hagytam a telefonom egész éjszaka, de most nem itthon, hanem szibériában voltam (dreaming). Képzelheted. Odakint tombolt a -56 fok, a telefonom meg szokás szerint a kocsi kerekét támasztotta, mert mint tudjuk, kibaszott vastag, vastagabb, mint egy samsung galaxy s4, tehát semmire nem való, max a kocsi kereke alá.
Majd, amikor mentem ki reggel, elfelejtettem a kezembe venni, hogy eltörjön a hátlapja (rendszeresen eltört, már volt is egy szervizes ismerősöm, aki minden reggel üveglapot cserélt benne, mert tudjuk, akinek ilyen telefonja van, annak rendelnie kell 4 kiló gorilla glass-t (a gorilla glass 2 meg tudjuk, hogy a négyzetméterenkénti ára ha nexusra veszed drágább, mint a műanygatelefonoké), s majd abból vágják ki a szervízben sikítóval)).
Ehelyett simán áthajtottam rajta. Sajnos semmi baja nem lett a telefonnak a földön, de mikor odamentem megfogni, kezembe vettem (ugye minusz 56 fokos telefont a finom 20 fokos kezemmel fogtam, s órákig nyomkodtam, míg ki nem egyenlítődött köztük a hőmérsékletkülönbség), megint eltört a hátlapja.Persze, senki nem tud rendes magyarázatot adni rá, hogy miért a hátlap törik jobban, mint az előlap, de ez van, ezek a tények, mert ha egy 12 éves pattanásos kisgyerek unaloműzésből kitalál egy baromságot, akkor azt tényként kell kezelni a fórumokon.
IGAZ w333?
-
w333
félisten
válasz
korpicschess #14764 üzenetére
De nem tesz jót neki
sőt még az alaplap -ból a "kondi" is kiéghet ...
-
trance89
őstag
válasz
korpicschess #14744 üzenetére
ez nem szoftveres hibának tűnik, mindenesetre a fastboot módot érdemes megpróbálni, ha oda sikerül belépnie akkor nincs semmi gond ha viszont ott is kijelző probléma akkor garantáltan hardveres a bibi, ekkor jöhet a gari
-
sevenseas
tag
válasz
korpicschess #14744 üzenetére
Semmi.
Teljesen szűz , gyári minden.
Csörgött, felvettem, letettem, most szerettem volna használni, de nem tér magához. -
TomPack
őstag
válasz
korpicschess #14708 üzenetére
Elgondolkodnék egy gyári 5.0-án, csak sajnos hiányozna a böngészőm.
-
SÖ
addikt
válasz
korpicschess #14660 üzenetére
Ezt mindig is furcsáltam, mert üresben 400/700 között ugrál, de ahogy megmozdítom az asztalt 1000 fölé megy. De ez nem a Qualcomm sajátja, minden normális proci így működik.
-
zsoltiz
aktív tag
válasz
korpicschess #14660 üzenetére
"Nem hinném, hogy képernyő bekapcsoláskor minimum 1 GHz-en futna."
Pedig de. Az mpdecision pontosan ezt csinálja. Ez nem egy cpu governor. A _minimum_ frekvenciát állítja 1GHz-re, így a beállított cpu governor nem is tud ez alá menni.
Bármilyen cpu tuner (pl cpumaster free) programmal meg lehet nézni. Beállítod a min frekit 384MHz-re, aztán elég ha kilépsz a programból, mikor visszalépsz megint 1026MHz-en lesz a minimum.
-
Fromtropoja
csendes tag
válasz
korpicschess #14559 üzenetére
Köszönöm a választ! A crDroid-ot próbálom lehúzni XDA-ról (pontosabban [link]) de valamiért nem tölt 1800b/s-nál gyorsabban. Nincs ez máshova feltéve esetleg?
-
zsoltiz
aktív tag
válasz
korpicschess #14653 üzenetére
Ezt írta:
"Ha a minimum cpu frekvenciát felveszem 1GHz környékére akkor semmi probléma nincs"
Tehát amúgy levette 1GHz alá.
Nexusnál a gyári kernelnél (és pl CM10.1-nél is) a qualcomm egy saját drivere (mpdecision) állítja a minimum órajelet 1GHz-re (és tartja is ott) a képernyő érintésekor, illetve bekapcsolt képernyőnél. Ez pontosan a reszponzivitás és "simaság" miatt van így. Ezt csak custom kernellel lehet kiiktatni.
-
Paca2
senior tag
válasz
korpicschess #14629 üzenetére
-
leslien
nagyúr
válasz
korpicschess #14570 üzenetére
sajnos Lg optimus g is melegszik, csak simán netezek rajta 40celsius ra felpattan .
-
w333
félisten
válasz
korpicschess #14544 üzenetére
Csak azért mert mivel GSM bolt, megéri nekik berendelni a kijelzőt majd a szervizben kicserélni ? Ebben nem vagyok olyan biztos, szerintem a készülék cserével mindenki jobban jár
persze ha le vannak szerződve valami szerviz-el és olcsón megcsinálják akkor kijelző csere lesz
-
w333
félisten
válasz
korpicschess #14541 üzenetére
Persze hogy kötelességük megcsinálni ha valami baj
Viszont kíváncsi vagyok hogy mit mondanak majd erre a sárga kijelzőre ...
Kijelzőt cserélni biztos hogy nem fognak, ha korrektek akkor cserélik a telefont ! -
hpeti3
tag
válasz
korpicschess #14541 üzenetére
Tényleg az... Nekem is volt One X-em, azon alapból német Vodás rom volt, és nem volt benne magyar nyelv. A Morelocale2 programmal viszont egy katintással fel lehetett oldani a zárolt nyelveket, és már ott is volt a magyarnyelv, és még root se kellett hozzá. Az ilyen felháborodásoknak általában a vásárló hozzá nem értése az alapja szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest