- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Nem tudom, nálam működik, ahogy leírtam. Ha visszakapcsolom a helyelőzmények rögzítését, rövid időn belül fc-zni kezd, naponta 5-6 alkalommal minimum. de ha ez ki van lőve, akkor semmi. Hogy ez másnál miért nem működik? Hát, abszolút passz.
Én is csak kísérletezgettem vele, hogy mit lehetne csinálni ellene, és egyszer csak ez bejött. Mondjuk amúgy sem használtam a helyelőzményeket semmire, most sem érzem hiányát.
Mondjuk azt nem próbáltam ki, hogy ha mindhárom letiltott opciót visszakapcsolom, akkor van e fc, viszont a bekapcsolt "éber" funkciókkal merül, mint az a bizonyos Titanic! Szóval az nálam nem játszik.
Egyszer régebben írtam egy kommentben, hogy a különbség kb +25-35% a nap végére, a saját használati szokásaim szerint.
Most amúgy itt tart:
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest