- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Nem tudom, nálam működik, ahogy leírtam. Ha visszakapcsolom a helyelőzmények rögzítését, rövid időn belül fc-zni kezd, naponta 5-6 alkalommal minimum. de ha ez ki van lőve, akkor semmi. Hogy ez másnál miért nem működik? Hát, abszolút passz.
Én is csak kísérletezgettem vele, hogy mit lehetne csinálni ellene, és egyszer csak ez bejött. Mondjuk amúgy sem használtam a helyelőzményeket semmire, most sem érzem hiányát.
Mondjuk azt nem próbáltam ki, hogy ha mindhárom letiltott opciót visszakapcsolom, akkor van e fc, viszont a bekapcsolt "éber" funkciókkal merül, mint az a bizonyos Titanic! Szóval az nálam nem játszik.
Egyszer régebben írtam egy kommentben, hogy a különbség kb +25-35% a nap végére, a saját használati szokásaim szerint.
Most amúgy itt tart:
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Update 06.05. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged