- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
üdv urak, kérdés h lehet lecsekkolni az aksit? volt vmi kod vagy vmi
pls help -
heidricha
őstag
Chrome 0421. Első hiba:
Hívás, csörgés. Felveszem, hang semmi, letenni nem is lehet. Power gomb működik, de semmi más.
Soft reboot elég volt.optipop-ot próbálta már valaki?
-
dashed
senior tag
Akinel meg volt 5.1 alatt, hogy wifirol nem, vagy nagyon nehezkesen valtott at adatkapcsolatra.
Fejlesztoi lehetosegek / Agressziv wifi-mobilhalozat atadast kapcsolja be.
Idom nem volt nagyon meg tesztelgetni, de ma mikor elhagytam a lakast, siman atvaltott. Ezelott pedig meg sose sikerult neki.
Probaljatok ki. -
petipetya
nagyúr
Szerviz az egész világ, s Fagyallo benne minden férfi és nő.
William Shakespeare
-
Ruzcak
tag
Sziasztok,
leadtam egy nexus 4et csak proximity hibával szervizbe, és azt mondják vagy alaplap vagy elolap hiba.ez lehetséges?
Nem lehet h csak sensort kéne cserélni és leakarnak húzni? -
heidricha
őstag
válasz
C.Brigante #59191 üzenetére
Hát most épp 'pa modular nano 5.1 0315'. Bár mintha nem ez lenne az ajánlott. Amúgy nem biztos, hogy ez okoz eltérést, de hátha. Nálam is clean install van, előtte gyári 5.1, aztán Euphoria volt.
-
C.Brigante
veterán
válasz
heidricha #59190 üzenetére
Most ugyanazzal a gapps el hasznalom ezt is, de ez a rom nem rendetlenkedik. Mindent siman csinal akadas, gondolkodas, fc nelkul. Fejbol nem tudod ebbe a 15dikei euphoriaban alapbol mien kernel van? Nem olvastam a changelog-jat. Kozben meg is jott itt is a baj. Gmaps fc itt is. A csomaggal lehet a baj? Melyiket hasznalod, kiprobalom azzal.
-
heidricha
őstag
válasz
C.Brigante #59189 üzenetére
Chroma (04.21) 3 napot gond nélkül elment, egy FC nem sok, annyi sem volt. Nem a Google csomag a beteg?
Utána ugyan lefagyott, de ezt most már a kernelre (HC) próbálom fogni, mert kb. minden ROM, ami kibírt 3-4 napot, utána fagyással ért véget. Kizárólag Ingress közben fordul elő, de arra mégsem foghatom, hisz csak egy app a sok közül, semmi root jog.
Most HDr van, várok pár napot.
-
C.Brigante
veterán
Chroma instabil, random fc-zik full wipe utan is. Euphoria viszont egy nagyon jol eltalalt, egyelore stabilnak mondhato rom.
-
Winne
nagyúr
Bemásoltam, de nem látni, sőt, a rendszerhangot használva sem jó, mert kiválasztom, de nem ad hangot, csak rezeg. 5.0.1-ig rendben volt és azért zavar csak, mert sokan vannak a közelemben és mindig azt kell néznem, hogy most éppen az enyém szól, vagy a másé, az alap hangon kívül meg béna az összes.
-
t181
senior tag
Hát, fb messengerhez nekem sem sikerült sajátot beállítani, de rendszerhez igen. Amikor rámegyek a beállításokban, felajánlja, hogy választhatok a rendszer sajátjával, illetve es file explorerrel, és az utóbbival sikerül is. Bár, ha a media/audio/notifications mappába bemásolod a hangot, simán látnod kellene.
-
-
kozmi55
tag
Sziasztok.
A hétvégén sikeresen összetörtem a telóm kijelzőjét.
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek tapasztalata e-bay-es rendelésről? Vannak ilyen 11k körül illetve 15k körül is kijelzők, viszont egy barátom azt mondta, hogy ő gagyit kapott ( nem működött a közelség érzékelő, 10 % alatt kikapcsolt ).
Aki esetleg rendelt és jól működött neki minden, tudna segíteni hogy melyik hirdetőtől érdemes rendelni?
-
hudyfiu
senior tag
bár még 4.4 de lassan frissítik gondolom mert már van LP MIUI is
-
NTonee
veterán
válasz
bpisti28 #59176 üzenetére
gyári szoftverrel csak úgy lesz megoldás, ha play storeban keresel valamilyen progit/widgetet, amivel a főképernyőről altathatod a telefont (már ha van ilyen).
Ha a gombod hibás, akkor fagyalllo fórumtárs segít. Ha amúgy működik, csak egy bizonyos uptime után jön elő, akkor érdemes lenne időnként újraindítani a telefont. -
t181
senior tag
válasz
C.Brigante #59173 üzenetére
Én használtam, hiba nélkül ment. Bár, nekem eddig egyik Chroma-val sem volt problémám.
-
C.Brigante
veterán
15dikei chroma 5.1-et hasznal valaki francoval? (alapbol ezzel megy) egyelore minden ok, masnal volt gond vele?
-
törölt tag
CM12.1 RAM usage.
System: 343MB
Apps: 294MB
Free: 1.2GBDe nalam random meg mindig fennall, hogy WiFi-t elhagyva nincs mobilnet. Rajottem, hogy nem kell reboot, eleg 3G-rol 2G-re kapcsolni es ujra van. Ilyenkor visszakapcsolok 3G-re es megyek tovabb.
-
adabra
senior tag
válasz
adabra #59123 üzenetére
Az LG központi szerviz megoldotta a problémát. "Szoftverfrissítést" csináltak bruttó 1905 Ft-ért.
Valamit olyasmit mondott a jóember, hogy ők "nem csak a firmware-t tudják frissíteni, hanem a _belső szoftver_ -t is.
Szerintem masszívan mellébeszélt, de a lényeg, hogy raktak rá egy 5.1 -es factory image -et, és ismét működik a SIM.
Én magam is megtehettem volna, ha tudom hogy ez segít. Én csak az aktuális ROM-ot húztam újra, ami egyébként egy 5.1.1 -es Chroma volt... -
hotibi
aktív tag
üdv! L5.1 ben névjegyzékben csoportokat hogyan lehet létrehozni? Az hogy a bootloader zárva van-e hogyan tudom ellenőrizni? köszi!
-
niof
veterán
válasz
balhmm #59159 üzenetére
Az e-bay-t nem ajánlom, nem megbízható. Legalábbis én befürödtem az e-bay-es akksival. 4 hónap után kimúlt, pedig csak 99,5%-os értékelés feletti eladóktól szoktam ott vásárolni.
A második csereakksimat ez után innen rendeltem. Ez teljesen jó. Hamar ide is ért, egy héten belül kb. Vagy ha meg tudod oldani, vidd el Fagyállóhoz. -
pityaa23
senior tag
Sziasztok, gyári 5.1van fent, ota érkezett, nem volt semmi fr. Az lenne a kérdésem, hogy ha rányomtok a fotókra, nektek is tölt egy jó darabig, mire megnyitja az adott képet? Vagy feltöltötte a képeket és onnan akarja mindig megnyitni?
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Frissîtés óta a kamerám mindig befagy ( fekete képernyő)
Aztán újra kell indîtani a telómat.Mi lehet a gond?
-
balhmm
tag
Akkut honnan éri meg rendelni? Esetleg megbízható ebay link?
-
Winne
nagyúr
Urak olyanban segítsetek nekem legyetek szívesek, hogy feltettem ugye az 5.1-et, azóta nem tudok külön hangot beállítani saját hangokból a messenger hangnak, a facebook értesítőnek és a telefon értesítéseinek, ami eddig így volt. Ha valakinek van egy szabad perce kukkantson rá pls. Minden 5letemet végigjártam, tanácstalan vagyok.
-
hotibi
aktív tag
válasz
adamfriday #59152 üzenetére
köszönöm! backup most fut. várom a végeredményt
-
hotibi
aktív tag
válasz
adamfriday #59150 üzenetére
unlock -ra ha nyomok akkor vagy betallózóm vagy letölti ez a két opció van? telefont ha usb -vel összekötöm PC-vel akkor tudok le/fel tölteni fileokat..akor driverek rendben gondolom? usb hibakeresés az alap erről olvastam persze.
-
hotibi
aktív tag
válasz
adamfriday #59148 üzenetére
Rendben köszönöm! Akkor itt nem kell factory image-t külön betallózni hanem betölti a legfrissebbet ha jól értem? Ha mégsem tetszik L5.1 Akkor ezzel a módszerrel lehet downgrade is ?
-
hotibi
aktív tag
üdv!
kis helpet kérnék. teljesen gyári N4 4.4.4 semmi tuning, semmi root, még garis a készülék!
Szeretném L5.1 et feltenni, de OTA-ról azt olvasom hogy nem tul szerencsés doldog.occam-lmy47o-factory-cae68e81 file letöltve flashre várakozik a mappában!
NRT_v2.0.5.sfx letöltve használatra várva!
tul magabiztos nem vagyok ezért kérem valaki erősítsen meg hogy nem lesz tégla a telómhból ha:
NRT_v2.0.5.sfx kinyit
1., unlock
2., flash factory image (occam-lmy47o-factory-cae68e81 )
3., OEM lockez így működik? Gari megmarad vagy inkább OTA és FR?
köszi előre is!
-
Cseri0058
őstag
5.0 image fájból tettem fel. 5.1 et már otan. Én speciel nem fogok minden egyes friss szoftvert factoryból felrakni.
Látom nem igazán értettétek meg mi a gondom. Nem a szabad ram mennyiségével van a baj. Hanem azzal hogy egy idő után elkezdi betöltögeti az appokat amiket mondjuk az első 2 napban még nem csinált. Ezután néztem meg csak a szabad ramot. Sok helyen írták hogy az 5.1 ben nem sikerült ezt a memória bugot megoldani. Ezért írtam hogy mikor óhajtja a google végre rendesen megcsinálni... -
heidricha
őstag
válasz
Cseri0058 #59130 üzenetére
Nálam 290G a rendszer. Chroma 0421-5.1.1. Valamiben nagyon eltérnek a felhasználói szokásaink. Ez nem feltétlen user error - ha nem root-olt, akkor ilyesmi szerintem eleve kizárva - csak egy másik user. Ellenben, ahogy többen írták, ez teljesen normális, mire mennél sok szabad RAM-mal?
-
niof
veterán
válasz
janosibaja #59139 üzenetére
Én meg nem szoktam a RAM-ot vizslatni, ha nincs gond. Fel sem merül bennem, hogy megnézzem, mert olyan smooth, hogy csak na, és minden, szinte zéró késleltetéssel indul. Azonnal, döcc, röcc, akadás nélkül.
-
petipetya
nagyúr
Jogos.
De látatlanban nem tudok segíteni. Azt viszont tudom, hogy ha hibát tapasztalok, akkor megkeresem az okát.
Csak egy példa: éjjelente töltőn van a teló repgép módban. A minap 96%-on állt az első kézhezvétel idején. Ezért fogtam és letiltottam pár appot, és azóta megint 100%-on kezdek reggelente. -
Cseri0058
őstag
Minden gyári. A rendszer lefoglal 1gb ot. Az appok 400-500 mb ot. Újranindítás után ismét jó lesz. Kb 2 naponta újrakell indítani ez miatt mert folyamatosan újratöltögeti az appokat. Ez egyértelműen a szarul összerakott lollipop hibája...
-
Cseri0058
őstag
Jeee. Jelenleg 400 mb szabad ramom van... Mikor óhajtja a google kijavítani a memória gondokat?
-
adabra
senior tag
Ma egy telefonos beszélgetés után nem sokkal azt láttam, hogy "Nincs SIM kártya".
Reboot és ROM újra flash sem segített. A kártya egy Vodafone - os nano SIM (átalakítóval). Másik telefonban működik (egy normál átalakítóval). Másik kártyát még nem tudtam tenni a Nexus 4 - be.Látott már valaki ilyet? Mire számítsak?
-
dannyl
addikt
Fél évre az USA-ba "költözöm". Még nem tudom mennyi lesz a posta, de szívesen küldök haza cuccokat, ha valakinek esetleg kellene. Én valószínűleg egy N6-ra váltok majd.
-
RootRulez
félisten
válasz
Just_Reboot #59117 üzenetére
Én is néztem, de nagyon nagy nekem...
Moto X2 tetszene, de csak 16GB-os van itthon és mivel nincs SD kártya, marad tárhelyben nincs előrelépés...
Szóval nemtom mi legyen, várjak még, hátha lesz vmi más vagy nemtom... Szóval nemtom m Z3-mal szemezek még...
-
petipetya
nagyúr
válasz
Just_Reboot #59114 üzenetére
Mit vettél?
-
heidricha
őstag
válasz
adabra #59112 üzenetére
Érdekes, nekem ilyesmivel sosem volt gondom, se a Chromá-val, sem más ROM-mal. egy-két nap kell neki, azt mondod?
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy lényegében sosem használom a ki/bekapcsolót. Proximity kapcsol be (ha mégsem, akkor hangerő), és a navbar swipe kapcsol ki (meg dupla koppok, de ez ritkán jut eszembe)
Azért ezt lecsekkolom fél naponta.
-
Just_Reboot
addikt
Búcsúzom, tegnap eladtam a Nexusom. További jó romolást mindenkinek! Sziasztok.
-
adabra
senior tag
válasz
heidricha #59111 üzenetére
Sajnos van vele gond (meg az előzővel is).
Alapvetően pöpec ROM, de egy idő után a ki-be kapcsoló gombra nem reagál. Reboot megoldja, de utána fél-egy napon belül megint előjön.A kikapcsolás nem is érdekel, mert a navigációs sávon való duplakopp-ra beállítottam a kikapcsolást (legjobb feature-je a ROM-nak
)
Az ébresztés pedig a hangerőgombokkal is megy (vagy HC kernellel van D2W is, bár érezhetően többet eszik, mint anélkül).
Reboot-hoz kénytelen vagyok ezt használni. -
heidricha
őstag
Chroma 04-21 már 5.1.1.
Működik, egyelőre nincs vele gond. (kernel: HC-L-b73) -
bpisti28
csendes tag
Nos unroot megvolt be is adta otán a frissítést most a letöltésnél írta h ujraindítást igényel és bejött a fehér google felirat aztán elkezdtek pörögni a szines golyók és kb fél órája csak pörög de el nem indul a teló most hogyan tovább ?
-
szezso15
addikt
Sikerült feltolnom végre az 5.1-et, egyelőre nem indult még újra és süvít, mint a szél!
-
bpisti28
csendes tag
Érdemes frissíteni? Jobb mint az 5.01?
-
bpisti28
csendes tag
Köszi szépen,mivel tudok unrootolni? Nem a toolkitel lett rootolva
-
bpisti28
csendes tag
Sziasztok,megjött OTA-n az 5.1 letöltötte ujraindult elkezdte telepíteni aztán kiirta h hiba. Mi lehet a baj? Bootloader nyitva és rootolt ez befojásolhatja?
-
heidricha
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #59101 üzenetére
Jó kérdés. Felhasználótól függ. Szerintem egyre jobb az ár/érték aránya, én pl. 35 ezerért vettem, igaz, 8GB-os, de amire nekem kell, ez is elég. Akksi bírhatna többet, de power pack 2-5 ezerért egész jó kapható. Minden másban szerintem még ma is bőven megállja a helyét. Ha nem kell LTE.
OTA - Over The Air, vagyis nem kell hozzá számítógép, kábel, miazmás. Pont hogy ott frissít, ahol vagy, ha belefér a világképedbe, akkor mobilneten is.
Hogy meddig kapja? Hivatalosan talán már nem sokáig, de mérhetetlen nagy a 3rd party tábor, meglepne, ha egyhamar elfogynának a friss főzött ROM-ok.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Érdemes ebben a készülékben 2015-ben gondolkozni ár/érték arányt nézve?
Frissítéseket meddig kaphatja még ez a készülék?Köszi a segítséget.
Szerk: Mi ez az OTA amiről beszéltek? Saját magától mobilnetre kapcsolódva nem tud frissülni a rendszer?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest