Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi.tomi
tag
akkor lehet, hogy mégis van valami probléma nálam... még mindig a multitask...
csináltam egy tesztet ma este:
kézbevettem a telefont, megnéztem a futó alkalmazások menüpontot, szabad memória: 1,0 GB
kilőttem minden futó programot, szabad: 1,1 GB
MINDEN programot egymás után elindítottam szépen egymás után az App Drawerből (64 db alkalmazás), utána szabad: 1,0 GB
mindent újra kilőttem, így szabad: 1,1 GBitt elindítottam a Subway Surf és a Temple Run 2 programokat, maradt: 1,0 GB
a beállítások / futó alkalmazások menüpontban MINDENT kilőttem egyenként, így maradt: 1,1 GB
majd elindítottam a szokásos programokat (Gmail, Any.do, Galéria, Business Calendar, Facebook), utána szabad: 1,1 GBvagyis lényegében bármit teszek a telefonnal, kb 1-1.1 GB szabadon marad a memóriából. akkor is, ha semmi sem fut a háttérben, akkor is, ha
minden nyitva van.szerk.: mindent megnyitottam.
lehet, hogy ezért nem indul minden azonnal, ezért zárja be a nagyobb alkalmazásokat már pár perc háttérben futás után.van valami ötletetek, hogy ennek mi az oka? tényleg egyáltalán nem nyúltam bele a rendszerbe, lehetőleg nem is akarok...
köszi! -
sonique
őstag
válasz
petipetya #32292 üzenetére
usb hibakeresés mind1 adb modban kell
ujrainditot a telefonod
majd power + hangerö le
bakapcs bootloader mod
itt fel dugod a telefonod usb kábelell a szamitogépre
és a factory image -t kicsomagolod hogy a bootloader radio
image-occam-krt16o.zip
flash-all.bategy folderben kerüljön
mellé masolod fastboot progit
és mehet is a dolog a flassh all bat elinditással
aki az sd kártya tartalmét meg szeretné örizni
az vagy csinalja manuálisan beirva
vagy kiveszi ebböl a sorbol
fastboot -w update image-occam-krt16o.zip
a -w kapcsolot@dombila
érdekes ezt neztem meg elöször lehet csak a file nevek szarok
fel rakom a radoit meg a bootloadet kiderül pik pakk -
dombila
őstag
Ha valaki már feltette írja meg sikerült-e. Lehet, hogy csak a sietség okozta, de a ROM ZIP-jében lévő android-info.txt a következőket tartalmazza:
require board=mako
require version-bootloader=MAKOZ30d
require version-baseband=M9615A-CEFWMAZM-2.0.1700.97A ROM MAKOZ30d bootloadert kíván, de a factory image-ben csak a MAKOZ20i van.
Elcseszték a image-t, vagy csak az android-info.txt rossz?
-
SamS20
senior tag
na megy is fel a kicsike, anno vmit mókolni kellett win7 alatt mert fastbootban nem igazán akarta felismerni (meg már volt gnex-nek is drivere telepítve) szóval ez most kimaradt.
usb hibakeresés be, teló indít fastbootba rádugod és én n4 toolkittel csinálom. most írja fel a rendszert
a tar kiterjesztésű fájlt a " put_google_factory_image_here"-be kell tenniszerk : jó ez az új bootanimáció
-
mtcob
senior tag
Hirtelen milyen sok hsz lett....
Nekem dobott vagy 3 "ERROR 404 Not Found" ot de most már jön le
Milyen drivereket telepítsek? Telepítés lépései? -
w333
félisten
Valaki csinálhatna egy szájbarágós leírást, driver linkek stb.
-
sonique
őstag
bootloader maradt és modem is a régi
-
Mustanggt
csendes tag
Nem tudom észrevettétek-e, lusta vagyok visszaolvasni, de kint a factory image...
https://developers.google.com/android/nexus/imagesna... legközelebb frissítek mielőtt írok
-
SamS20
senior tag
pont most akartam én is szólni hogy hát megjött a kicsike
megy is fel factory imageből
-
sonique
őstag
válasz
einperson #32276 üzenetére
hogy kiraktak sunyiba
félorája néztem még nem volt
akkor most mindenkinek
nem lesz full wipe ha factory imaget raktok fel
a bat file ban lévö parancsok közül kiveszitek a -w kapcsolot
és nem kell toolkit csak bootlaoder mode és a factory image kicsomizva és a bat file elindit
ami melled ott van az adb-fastbbotgondoltam megelözöm a sok kérdést
-
mtcob
senior tag
-
w333
félisten
És tényleg 4.4 (KRT16O)
-
einperson
csendes tag
Hello
[link]
Nexus 4-re is elérhető a 4.4 KitKat
Gondoltam szólok -
dombila
őstag
válasz
johnny82 #32274 üzenetére
Pedig szépen oda lehetne azt nyomtatni
5-10 üres papírra nyomtatás és ablaküvegen történő összenézés után uccu neki az eredeti papírra. Ha tutira akarsz menni, akkor először egy fénymásolatra is rápróbálhatod.
És még csak nem is csalsz, mert a valódi IMEI-t írod rá... -
sonique
őstag
tudom mindenki be van sózva mikor lesz 4.4
de azért itt egy mai AOKP 4.3
aokp_mako_jb-mr2_nightly_2013-11-14.zip -
twine
veterán
válasz
johnny82 #32262 üzenetére
ha csak ennyi a "hiba",,,
-akkor egyrészt rhadjon meg a Magyar elzsííí ha így nem fogadja el a papírt,,,(igen olvastam már én is rendgetegszer hogy szükségesnek tartják a számlán a számot feltüntetni)
-másrészt:
pszt,,halkan megkérdem,,,meddig tart felvezetni nyomtatóval egy széria számot a számlára?
Ha jól láttam sima A4-es formátumú számlát adnak -
fatal`
titán
válasz
Cseri0058 #32247 üzenetére
Szerintem még fogunk kapni, a 12-es Nexus 7 4.1-gyel jött és még a KitKatet megkapta, ha jövőre nem kap frissítést, mi valószínűleg még akkor is kapunk (mert 4.2-vel jött a teló).
Egyébként meg custom ROM úgyis lesz, hasonló az n7 2013 hardvere is.
Aztán utána majd jöhet az N6.
-
ifkopityu
csendes tag
Felment a MIUI gond nélkül, és 1-2 nap használat alatt nem is vettem észre problémát vele. De nem bírtam a véremmel és másik romokat is próbálgatok
.
Nem tudom melyik lesz a "végleges".
Amúgy melyik romok a legnépszerűbbek?
És a launcherek?
Ha tudtok valami linket, ahol ezt felmérték, az jó lenne. -
Hali!
Vettem ma én is egy ilyen telót. Osztrák Ditech-ből lett hozatva, de hiába mondtam el, a szériaszám nem lett ráírva a számlára, csak a típusszám teljesen. Most meg kellene tudjam az, hogy így érvényesíttethető-e rá a garancia itthon is, vagy nem? Szerintetek mit írjak az LG ügyfélszolgálatnak, hogy ne küldjenek el egyből a búsba? Vitessem vissza a számlát és kérjek egy újat? Mondjuk ezt csak legvégső esetben tenném, mert nem én intézném.
Köszi, üdv!
-
czombos
tag
válasz
Scooter74 #32255 üzenetére
Már törölték, nemrég kikerül egy újabb változat a romból, ezen a linken megtalálod
-
FearTomi
őstag
Dolgoznak a sracok, 1,5 het alatt a 3. Hangouts frissites jott
-
petipetya
nagyúr
Nekem az pont jó lesz.
Úgy tervezem, hogy jövőre megjelenik a Nexus 6, ám azt majd 2015 nyarán fogom megvenni, ami által 2 évig használom a mostani Nexus 4-et.
Ha közben lejár a 4 szoftveres támogatása, akkor majd kap egy AOSP romot az android főverzióból úgy, ahogyan a Galaxy Nexus fogja megkapni a 4.4-et az xda által.
w333: A Nexus 6-nak 5,2/5,3 képernyő méretet és 2800-as aksit jósolok. És remélem, hogy nem a Samsung gyártja és hogy IPS panelt kap majd.
-
sonique
őstag
válasz
pepe091 #32250 üzenetére
de nagy gond nem lesz
mivel a nexus 7 2013 cirka teljesen ugyan ez igy a driverek forrása meglesz ha uj kell a 2 vel frissebb droidhozcirka azt nem kapjuk már meg de majd kiderül
és egyébkéntis gyari romot ugysem hasznalok
@w333
és szerinted mi miröl beszélünk
@NTonee
nem kell kötekedni ám
-
w333
félisten
válasz
Cseri0058 #32247 üzenetére
Szerintem még nyáron simán megkapjuk a legújabb frissítés
Én inkább arra gondolok hogy jövőre mikor megjelenik az új Nexus az új rendszer -el, azt már nem hiszem hogy megfogjuk kapni ...kb. úgy járunk mint most a Galaxy Nexus tulajdonosok
(#32252) sonique
Az írtátok hogy nyáron már nem kapunk frissítést ( GNex is kapott 4.3 -t )
én meg azt mondtam hogy szerintem a köv. Nexus megjelenéskor vagyis ősszel nem kapjuk meg
-
Cseri0058
őstag
Majd jövőre lesz nagy a felháborodás!
Mikor majd az új nexus 7(2013) kap frissítést mi meg nem! -
mcsabi84
senior tag
Amúgy szerintem a soon kódnév sokkal jobban illene a N4-re, mint a mako. Tegnap volt 1 éve hogy a play store-ba került és azóta már hányszor hallottuk a googletől, hogy "hamarosan" vele kapcsolatban.
-
-KP-
addikt
Üdv Nexus tulajok!
Kérdésem az lenne, tudnátok ajánlani nekem megbízható magyarországi boltot, ahol meg lehet vásárolni a készüléket?
-
RootRulez
félisten
Viszont most 4-500MB foglalt a RAM-ból, a kikapcsolás előtt sosem volt 1GB alatt.
-
madhat911
tag
Egyébként mi is történne, ha lemerül kikapcsolásig és nem tölteném fel?
-
petipetya
nagyúr
válasz
pantomimes #32231 üzenetére
Pontosan 5,4 GB.
-
madhat911
tag
válasz
Azt hiszem 5,5 giga az elérhető. A 16-oson meg 13,2 giga, vagy valami hasonló.
-
twine
veterán
válasz
RootRulez #32226 üzenetére
Ugyancsak Uk töltőm van átalakítóval,,,alig használom, épp azért amit mondtál...(számomra nem tökéletes az átalakítóval a csatlakozás...)
-Egy 0.8-as Samsung töltőt használok hozzá,,,hibátlanul teszi a dolgát...
-Közel egy év alatt elég sokszor merült csutkára a telefon,,semmi gondja az aksinak
(POnt olyan üzemidőket produkál mint új korában)Amíg csak vártuk, hogy rendelhető legyen a play store-ban én is pörögtem rajta, hogy pont ugyanolyan paraméterekkel rendelkező töltőt vegyek mint a gyári,,,de ez csak az új készülék varázsa volt,,hogy "húúúú majd mi lesz ha meglesz"....
Aztán meglett, és hétköznapivá vállt, épp úgy mint a "használata"...
Sz@rd le....Töltsd "bármivel", bárhogy,,,,és ha egy utolsó telefont el kell eresztened, amitől tudod hogy le fog merülni a készülék,,ereszd el azt a telefont nyugodtan....azért mert párszor csutkára merül, még nem lesz betegebb....
-
DuDieHUN
aktív tag
válasz
azt hiszem 5.7 a felhasználható tárhely, nekem simán elég a 8gb-s verzió
-
pantomimes
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodom ilyen telefon vásárlásán, a 8GB verziónál mennyi a ténylegesen elérhető tárhely? Álatlános használatra (nem szeretnék filmet nézni ill. a teljes zenei repertoáromat is máshol tartanám) elég ennyi tárhely? -
RootRulez
félisten
válasz
z123456789 #32227 üzenetére
Viszont visszakapcsolás után 10 perccel már 95%-on volt az aksi, majd újabb 30 perc elteltével már 90%-on, ezért merült fel bennem a kétség...
-
Tyúúúhúúúú! Rájöttem a problémára mi volt!
Amíg nem adok egy ikon-t sem a legelső home screenre, addig nem enged egyetlen egy újat sem pluszba adni mellé!
-
z123456789
addikt
válasz
RootRulez #32219 üzenetére
Szerintem nem para, nekem már 4x biztos lemerült fullra kikapcsolásig.Semmi baja, produkálja a számomra jó üzemidöt.Augusztusban vettem.
Amúgy én meg éjszakára mindig kiakapcsolom.
Ne parázz!(#32226) RootRulez
6 óra?Megvettem, másnap mentem nyaralni.A 28 órás busz úton lemerült, és minimum 10 órát le is volt merülve.
Nem téma! -
RootRulez
félisten
Nekem UK-s töltőm van hozzá, jófejek voltak és küldtek átalakítót, az viszont nem a legstabilabban állt a konnektorban, amiben ma este volt.
adamfriday akkor jó. ez vagy 6 órát lehetett kikapcsolva, illetve nem töltve...
Szóval emiatt szeretnék venni egy rendes töltőt, be is mentem egy boltba. de samsungot akartak adni, ahogy néztem 1Ah-sat, szóval azt inkább otthagytam...
-
petipetya
nagyúr
Pedig nagyon egyszerű produkálni a jelenséget, ha csak egy töltőd van. Egyik reggel kihúztam és vittem a melóba, utána sörözni mentem, majd otthon csak leraktam a konnektor mellé a zuhanyzás előtt. Utána bedőltem az ágyba, rádugtam a telefont és persze reggel ugyanúgy kb. 47%-on állt.
-
RootRulez
félisten
Este feltettem a telót töltőre, de reggel kiderül, hogy rosszul volt bedugva a konnektorba, így nem töltött a telefon, sőt, ki is kapcsolt. Remélem ez az egyszeri eset nem jelentett neki problémát, mióta megvettem, nem volt kikapcsolva (vásárlás után egyből volt rá 4.3, akkor ugye újra is indult), este épp megnéztem 338 órája ment a telefon... Szóval azt is nagyon sajnálom, hogy kikapcsolt a telefon és lenullázódott az üzemidőm.
-
madhat911
tag
Nova launchernél be lehet valahogy állítani, hogy a widgeteket pl. egy 4x4 es rácsra igazítsa? Mert nekem most gyokorlatilag pixelenként lehet méretet állítani és azt szeretném, ha pont fele felét foglalná el a kijelzőnek. Nem tudom sikerült e érthetően megfogalmaznom, hogy mit akarok... :-)
-
w333
félisten
Próbáld inkább a Nova Launcher Beta -t és a beállításoknál azt is be tudod állítani hogy teljesen áttetsző legyen a noti és navi bar
-
z123456789
addikt
válasz
atillaahun #32186 üzenetére
(#32186) atillaahun
Válasz(#32188) randras_83
Nem tudom hogyan müködik, de mivel még nem volt velük rossz tapasztalatom, meg már más is ajánlotta öket, ezért nagy humbuk nem lehet.Persze én is rákérdeznék hogy az mennyire mérvadó ott.Eddig készségesen tájékoztattak ha volt kérdésem, és rugalmasak is.(#32190) tildy
Köszi. -
atillaahun
veterán
Télleg. Azta eget.
Én meg megvettem tegnap 80-ért fél évesen, telenyomor hűséggel.
Bár a Trés céges képviselő megnyugtatott valamelyest, hogy "... pont arra van időnk mostanában hogy a többiek imei ban listáját nézegessük ...", meg az ealdó száma is 13 éves, úgyhogy csak nem szívom be vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 1 / 2
- Kés topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest