- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Nexus 4-re lehet olyan kezelőfelületet varázsolni mint amilyen a samsung telefonokban van?Olyanra gondolok mint a beállítások,ikonok kinézete....
-
Scooter74
őstag
Nem tünt fel nektek, hogy a tárcsázóban nem fehérek a számok hanem kékek? Nekem a GEL launcher alatt legalább is kék.
-
saltanus
aktív tag
csak pl azt nem ertm h pl epp most a google play ujsagos is friisul akkor a google 4.4 miert nem ertkezik???
-
twine
veterán
válasz
mcsabi84 #34581 üzenetére
Wifin 4 óra kijelző chrome-al...böngészés+Hangouts+gsm +allsync...
De azt tapasztalom, hogy most a négy óra "fogcsikorgatva,izgulva"hogy meglesz e,,,4.3 alatt dolphinel "lazán" négy óra...
Jövő héten megyek melóba, akkor majd kiderül mit tud 3g,-n...
Meg ha lesz időm, "egyeztetünk",,, mert én pld. A google now-t nem használom...csak most nincs idom részletezni, meg ss-okat lőni
-
trance89
őstag
válasz
FearTomi #34583 üzenetére
egy fontos infó annak aki adaway-t használ/szeretne használni rootolt stock romon:
ha csak simán rootolás után futtatod az adaway-t lefagy a hosts fájl létrehozásakor, ahhoz hogy rendesen működjön le kell tiltani az értesítéseket a superuser-ben
már kezdtem feladni és más adblocker után keresgéltem mikor ez a lehetőség is eszembejutott és bejött szerencsére mert messze ez a legjobb adblocker -
SamS20
senior tag
aki nem akar dashlockot használni lockscreenen és zavarja az akadás, az törölje az oldalt és tegye ki újra az óra widgetet és egyből eltűnik az akadozás
-
TomPack
őstag
Ma lett egy új alkalmazàsom csak úgy magàtól. Google Play Újsàgos.
-
C.Brigante
veterán
Ahhh ez am a feludules, 16O-s image visszarakva es minden sima, roccenes mentes ujra.
-
FearTomi
őstag
No, ahogy ígértem, így néz ki a dolog. A lényeg az, hogy ugyan úgy használom a készüléket, mint 4.3 alatt, csak ott 4 óra kijelző időre volt képes. Chrome 28 percet pörgött, a Hívások, meg összesen 7 percet tettek ki.
Egész nap 2G, vagy WiFi. NFC, GPS, Bluetooth OFF. A Google hely hülyesége is OFF. Nem tudok rájönni, hogy mi lehet a gáz. -
vicamuso
tag
OTAnal okozhat az problemat h sok minden le van tiltva nalam es bizonyos guglis appok nincsenek frisitve? Nem aggodim csak informalodom. Thx.
-
pantomimes
aktív tag
válasz
janosibaja #34557 üzenetére
Próbáld ki a light managert,nekem bevált.
-
NTonee
veterán
-
Hali!
Srácok, most 4.3 CM van fent bootloader nyitva, rootolva. Fel akarom tenni recovery-ből Slukkica legújabb romját. Menet: backup, full wipe, Flash rom, flash gapps, flash SU. Jó ez így?
Üdv!
-
válasz
janosibaja #34557 üzenetére
Beállítások/Kisegítő lehetőségeknél a Light Flow be van kapcsolva? Beállítások/Biztonság/Hozzáférés értesítéseknél engedélyezve van?
-
janosibaja
őstag
Bocsi, urak, hogy ezt újra kérdezem...
Nincs valakinek megfejtése, hogy miért van az, hogy a Light Flow hol műxik, hol meg nem? Legújabban mikor nem működik, belépek a menüjébe, nem csinálok SEMMIT, csak belépek, kilépek, s utána működik... Aztán egy fél nap múlva megint nem. -
kovsol
titán
Tegnap próbáltam olyat, hogy leállítottam a google keretrendszert, meg a google szolgáltatásokat és úgy kerestettem a frissítést a telefonnal. N7 esetében ezt megismételtem korábban is többször és megtalálta az OTA frissítést.
Na most a telefon menűjéből eltűnt a rendszerfrissítés keresése részés a google play aráhuzat ha elindítom mindig azt írja, hogy nincs kapcsolat.
Ötlet? Teljesen gyári 4.3 van rajta, még rootolva sincs. Többször is restartoltam.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Az ért az aksinak, ha nem töltöm 100%-ra és lehúzom?
Köszi: RR
-
NTonee
veterán
válasz
atillaahun #34545 üzenetére
cm11 (4.4) nincs még. Régebbit csak akkor, ha visszarakod a régi radiot is, mert csak azzal megy.
Kettő van, amit én jónak találok, az xda-n a psx, illetve Slukkica romja. -
atillaahun
veterán
válasz
mcsabi84 #34542 üzenetére
Hát semmi.
Inkább javasoljatok nekem légyszi valami jó custom Rom-ot, ami mentes a Google szarságaitól.
Nem nagyon van időm hét közben fórumot olvasni, csak néha bepillantottam. 4.4-es CM-ből van már valami kipróbálható/használható verzió? Ha nincs akkor érdemes egy régebbit felrakni?
Valamit mindenképpen feltennék, mert kipucoltam cseppet a /system/app-ot aztán most FC-zik a beállítások és nem tudom visszacsinálni. -
törölt tag
válasz
Cseri0058 #34538 üzenetére
Legfeljebb annyira voltam szemelyes, amennyire te. Nem erdekem meggyozni teged, de lehet az ures app drawer zavart ossze. Mindent hideolok, ami nincs ott, vagy a home screen-rol, vagy mashonnan erek el. Azt neveznem kihasznalatlansagnak, amikor Pistike a 200 ezres Nota 3-al rohangal, rajta egyetlen app-al, a Facebook-al.
na de hagyjuk is. én tudom, hogy igazam van és kész....
Ok.
(#34539) rasky: MM uzletek arai kulonbozhetnek.
-
rasky
senior tag
voltam ma a Nyiregyi MM-ban, "csak" 164990 a Nexus 4...Kicsit valamit eláraztak.
mediamarkt.hu-n 134999 Ft, úgy látszik nincs összhang az egyes MM-ok között.
-
törölt tag
-
David3
őstag
Na, most így nézünk ki...
Sikerült állítgatnom végre így 4.4 alatt a dolgokat, és a 2.3-as Nova is fent van... : )
-
törölt tag
válasz
Cseri0058 #34530 üzenetére
Ember, te használod ezt a telefont, vagy én? Ránézhetnél majd unalmadra a history details-re. Azok a szép görbék valószínűleg nem attól ilyen meredekek, mert a kijelzőt bámultam (középen éjszaka volt, illetve IDLE). Továbbá nem tudom, lehet te úgy olvasol rajta bármit is, hogy közben rá vagy feküdve a kijelzőre. Franco kernel esetén akkor van egy szép 1.1 Ghz-es órajeled, de ha képes vagy lemászni róla, akkor olvasás közben csak 384 MHz. Valószínűleg van jelentősége. Egyébként minek kéne listában lennie még? A hulladék Facebook-nak, amivel -1.5 óra időm lesz? Már egy szaros TV24 app is durva wakelock-ot produkál. Nem attól lesz kihasználva a készülék, hogy 124 app van telepítve. Ha ennyire okos vagy (pedig nem), hogy megmondod mennyire használom ki a készüléket, akkor azt is illene tudnod, hogy ha valamit csak rövid ideig használok, akkor az nem kerül a listára (vagy épp lekerül róla). Egy Unified, amit szinte napi szinten használok, sosem kerül fel a listára. Ez alatt az 5+ óra alatt sok Chrome, legalább annyi Tapatalk. Arányuk mégis csak 20% vs 2%. Milyen érdekes, nem? Továbbá Gmail, Twitter, némi Newsstand, kis Hangouts és 1-2 pár perces YouTube videó.
Ha a hátterem ennyire tetszik, innen letöltheted.
(#34531) Criton: nem sok, már rutinszerű, nem vagyok egy nagy backup-os.
(#34532) atike: menni ment, csak nem blockolt. Már nem tudom melyik verzió nem volt a jó, most a 2.2.2.5-BETA rev 20022005 van fent.
-
eastsider
nagyúr
beléptem közétek
[link]
ezt próbálta már valaki? vagy ti hogy használjátok az N5 féle felületet? ez tűnik a legegyszerűbbnek -
törölt tag
válasz
#59070464 #34525 üzenetére
Kicsit összekaptam ezt írást, lett volna még mit írni hozzá. Például az NFC természetesen ki van kapcsolva, mert van jelentősége és sosem használom.
(#34523) Krisztián: de tudsz. BBS xda edition 1.15.0.0_RC6.
A helymeghatározás kikapcsolásának van jelentősége (állandó report). Viszont az UV-nek a battery-re tekintettel nem sok.
-
törölt tag
Kijelző: 5 óra 8 perc
Nova Launcher Prime 2.3beta3
TeslaUnread (Hangouts-al még nem működik)
1Weather (1Weather Tabbed Widget, 15 percenként location alapján frissít)
% battery MOD (odex)Falcon Pro (15 percenként frissít)
Nova settings / Drawer / Background Transparency
Notification Toggle (Torch, Advenced reboot, etc.)
Lux (XDA, G+, G+ Beta Testers)
Tasker (PH topic, éjszaka X időtől némít és reggel beállított hangerőre kapcsol X időtől)
Root Call Blocker Pro (4.4 alatt csak a betával működik: G+)Ha laggol a lockscreen-ed, akkor a megoldás: DashClock Widget
Transparent MODKRT16S
Franco r194BetteryBattersStats (4.4 alatt az XDA edition működik, Twitter)
Amint látható a Google Serach és a Falcon Pro szépen dolgozik. Ha előbbit kikapcsolom és az utóbbit csak manuálisan engedem frissíteni, illetve megszüntetném a widget-et és csak az app indításakor frissítsen, akkor talán nyernék még 20+ percet.
A következő system app-okat töröltem Titanium Backup-al
(ART alól még nem működik):chrome
currents
email
exchange services
google hindi
google korean
google pinyin
google play games
iwinn ime
iwinn ime white
messaging
movie studio
news & weather
sim toolkit
sound recorder
talkbackAz alábbi app-ok vannak telepítve, illetve használatban:
1Weather
Android Terminal Emulator
Barcode Scanner
Chrome Beta
Cloud Print
DashClock Widget
ES File Explorer
franco.Kernel updater
Gmail
Google Authenticator
Google Calendar
Google Drive
Google Earth
Google Keep
Google Play Books
Google Play Music
Google Play Newsstand
Google Search
Google Text-to-Speech
Google Translate
Google+
Hangouts
HP Print Service Plugin
IMDb Movies & TV
Lux Auto Brightness
Maps
Notification Toggle
Nova Launcher
Nova Launcher Prime
Quickoffice
Root Call Blocker Pro
Sound Search for Google Play
SuperSU
Street View on Google Maps
Tapatalk Pro
Tasker
TeamViewer for Remote Control
TeslaUnread
Titanium Backup
Titanium Backup PRO Key
YouTube
Unified Remote FullAz alábbi (számomra zavaró) beállításokon módosítottam:
Location / Google Location Reporting: OFF / OFF
Google Now / Settings: Web History / Personal results: OFF / OFF
Settings / WiFi / Advanced / Network notification: OFF
Settings / WiFi / Advanced / Scanning always available: OFF
Settings / WiFi / Advanced / Avoid poor connections: ON3G, WiFi, GPS: ON
Full Sync: ON
Google Now: ON
Location Mode: High accuracyHa bármilyen jellegű battery drain-el küzdesz, azt valószínűleg xy app-od okozza. Én nem telepítek fel olyan app-ot, amit havonta egyszer (vagy sosem) használok.
Ezt a reklám blokkolót használom:
Mother of All AD-BLOCKING BLOCKS Malware Spyware Bloatware -
RootRulez
félisten
válasz
pantomimes #34521 üzenetére
root előbb-utóbb lesz csak várom a 4.4et OTA-n.
-
dnelb
veterán
-
mihione
őstag
Igen es ez minden eddigi telomnal jelentkezett,erdemes kiprobalni azt is hogy ha hagyjatok lemerulni teljesen ilyen 4% alatt lehet tok lassan fog merulni nalam pl 2-3% al elment ilyen15-20 percet kijelzovel es nem meritettem le fullra meg soha csak 1% on allt egy ideig aztan inkabb felraktam.
-
w333
félisten
-
sonique
őstag
válasz
zezoka #34432 üzenetére
2 opcio létezik
elsö letöltöd az ota zip filet majd
bootloader modban
gyari racoveyt elinditva meg probalod
adb sideload ota.zip file parancsal felrakni ujra
ha szerencsédvan megcsinálja
ha nem akkor még mindig nincs veszve mindenha locked a bootloader
akkor insecureboot image be kell fasbootal bootoltatni a telefont
és ugy a gyari kicsomagolt facory image böl felrakni
a boot.img
radio.img
recovery.img
bootloader.img
system.img fileokat
igy nem csinalsz full wipe ot és az adataid is megamardnak
ha valami gond lessz de a rendszer elindul még mindig nyomhatsz lementés után egy gyari vissza allitástha ez valamiért nem megy és insecureboot image nem segit
és zárt a bootloader akkor sajna ki kell nyitni ami full wipe al jár@zezoka
hihi
még leirtam meg is oldodott
francnak kell ennyit irnom -
tarnszab
újonc
Tudnátok segíteni? Jelzi a beállítások rendszerfrissítésben h kitkat4.4 frissítés de nem kezdi el letölteni próbáltam újra indítani gépre dugtam de semmi. nincs semmi gomb almi elindítaná a letoltést. visszaolvastam de nem találtam választ.. Valaki segítene h mit kezdjek vele?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Tudom illik a gyári visszaállítás, de felmehet a 4.4 OTA meglévő 4.3-ra adatvesztés nélkül?
-
w333
félisten
válasz
FearTomi #34498 üzenetére
Milyen alkalmazásokat használsz hogy ennyire merül ?
A gyári rom-ban egy pár dolgot letiltottam pl. Aktualitások, Earth, Google Hindi, Google Korean, Google pinyin, Google Play Játékok, Google Könyvek, Google Magazinok, Google szövegfelolvasó, HP nyomtatás, Iwnm ime, iwnm keyboard, Keep, Moovie Studio, Quick Office, Üzenetek (Hangouts -t használom)
Beállítások / Hely / Energiatakarékos és helyelőzmények kikapcsolva ?
Beállítások / Továbbiak / NFC -t kikapcsoltam ... (nem nagyon használom) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest