Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Bluetooth hangszórók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
madhat911 #33788 üzenetére
Az biztos, hogy nagy, itt van az asztalon az N8 is és már egy nagy után is furcsa kézbe venni.
Ha arra a szójavaslatos dologra mond valaki megoldást, akkor szerintem megveszem, mert a tableten is így volt, hogy nem lehetett kikapcsolni és ő sokszor nem azt akarta írni, amit én szerettem volna..
-
FearTomi
őstag
válasz
trance89 #33790 üzenetére
Fastboot-on már mint bootloaderen kívül nincs semmi...ezen kívül Boot failed-et ír ki, ha recovery-be akarsz belépni, vagy a Rom-ot akarod indítani...szóval eléggé Brick, de még nem teljesen...
Szerk.: ja és próbáltam újra flashelni a recovery-t, de nem tetszett neki...
-
Scooter74
őstag
Skacok ha flashelem a krt16s-t akkor érdemes a twrp-t beletenni a pappába? Azt is felteszi akkor recoverynek ugye?
És ha akarom akkor késöbb a supersu-t is tudom telepíteni vele igaz? -
kiki89
aktív tag
Üdv! Működik nektek a Gsam Battery Monitor nevű progi? Nekem egyből kilép ahogy elindítom. ( 4.4 Dalvik)
(#33787) FearTomi: Mi történt? Csak, hogy ne essünk bele ugyanabba a hibába.
-
-
FearTomi
őstag
SOS aki ért a Brick-elt készülékekhez, az írjon már rám privátban plz, köszi!
-
Winne
nagyúr
válasz
HardRic #33705 üzenetére
Hát ha tényleg lezabálja az akksit, akkor mellőzni tudom, nem tudtam, hogy ebből a szempontból az amoled ennyivel jobb. A chrome bétát feltettem, nekem a másik is jól futott, de gyk tök mindegy melyik van fent, úgyhogy ha kicsit is hoz, akkor már megérte azt az egy percet.
Videolejátszónak a VLC van fent, az gagyi az MX-hez képest?
@(#33706) membrandj: "a cool reminder. Power toogles is hasznos."
Melyik mire való ill. miért jó?
@(#33712) randras_83: ez az APN-es dolog furcsa lesz, ma is jött róla két sms, még várok vele hogy minden nap jön-e, aztán max felhívoma Telenoros ismerősömet, hogy hogy lehet megszüntetni.
A factory reset utáni adatok megtartására nincs valami app, hogy a beállításokat és mentéseket is meghagyja, ne csak a programokat tolja vissza?
"+1 üdv a klubban.
" Köszi
Új kérdés: Swiftkeyt használ valaki innen? Van benne rendesen működő magyar billentyűzet is?
-
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja #33783 üzenetére
Bocs, szerkesztési idő leteltével vettem észre, hogy ráadásul a Google fejlesztői oldalán már nem is szerepel a minap letöltött KRT16O, hanem csak az új KRT16S.
-
janosibaja
őstag
Sziasztok, ha jól értem
, már itt a javítás a 4.4-re.
- Szerintetek ha image fájlból raktam fel a 4.4-et, s nem rootoltam, akkor e cikk alapján fog-e OTA-n frissülni, vagy megint csinálhatom előlről?
- akár image fájlból, akár OTA-val frissül, szükséges ezen javítások miatt gyári visszaállítás?Tüske0614: Talán ezért van nagy akkufogyasztás...
-
törölt tag
The Nexus 4 is now receiving its Android 4.4 update, which includes the bug fixes that Google applied to the devices it updated last week. According to the changelog, KRT16S fixes several bugs related to APN settings as well as a more serious bug that Google engineer Dan Morrill called a “stop-ship bug”. According to developer Al Sutton, the critical bug relates to encryption and “could have left encrypted devices undecryptable if the user entered the wrong password after an update”. It appears that Google wanted to fix this serious problem before rolling out the Nexus 4 KitKat update, hence the unusual delay.
-
Behroozo
tag
válasz
adamfriday #33774 üzenetére
Okés, köszi!
-
FüligJimmy
csendes tag
ES File Explorerrel csináltam: /system/media/audio/ui-ban a camera_click.ogg-t átneveztem és megoldotta: nincs kamera hang. Tudsz/tud valaki egy olyan doksit, ami a kitkat lelkivilágát kicsit részletesebben leírja? Konkrétan milyen rendszerbeállítás hol található. Ha pl. nem tudom, hogy a camera_clik.ogg-t kell átnevezni a ../ui-ban, akkor melyik konfig fájlt kell átírni? És ehhez hasonló finomságok.
Ha rootolt a nexus, akkor nem kapok ota frissítést? Valami ilyesmit olvastam visszább ... wtf?Aki felrakta a KRT16S-t a KRT16O helyett, tapasztalt valami változást?
-
melodie
tag
A nyitás könnyen megy, de zárni nem tudom és szeretném...
A Nexus Root Toolkittal szeretném, de nem engedi a Relock OEM LOCK Módot... -
melodie
tag
Hogyan zárhatom le a bootloadert? Nexus Root Toolkit v WugFresh nem akarja OEM LOCKKOLNI!!!
KRT16S szépen felment már csak a visszazár hiányzik mi lehet a hiba???
KitKat 4.4 Factory Image telepítése fastboot módban, Windows 8.1 alól.
NewmanHD leírása alapján végeztem...
1. Letöltöd az ADT Bundle for Windows csomagot.
2. Kicsomagolod, az adt-bundle-windows-x86_64-20131030 alatt az sdk mappában a platform-tools mappát átmásolod a C:\ meghajtó gyökerébe, hogy gyorsabb legyen a belépés parancssorból.
3. Innen letöltöd a Factory Image-t, majd bemásolod a C:\platform-tools\ mappába, ahova kicsomagolod a tartalmát.
4. Belépsz fastboot módban a telefonon a vol+ / vol- / power button együttes megnyomásával, rákötöd a készüléket USB a PC-re.
5. Ha nem működik, akkor letöltöd innen a Google USB driver-t.
6. Elindítod a flash-all.bat-t. -
RootRulez
félisten
Vehe, itthon leszek még fél órát, utána nem leszek pár napig, úgyhogy ha kijönne se merném feltenni a 4.4 OTA-n.
Mert most pont intenzív használatra fog kelleni a teló.
-
Behroozo
tag
Ha már feltoltam az image-t(KRT16o) és jön az OTA az r-ről, akkor szerintetek érdemes egy factory reset, vagy nem akkora változás?
-
-
David3
őstag
Próbáltam ma is ezt a google szolgáltatások keretrendszer leállítós dolgot, de se Nexus 4, se Nexus 7 (2013) nem mutatott frissítést. : (
-
Criton
veterán
válasz
fatal` #33754 üzenetére
Kernel verzió: 3.4.0....
(#33748) petipetya : igazából mindenben, a programok gyorsabban indulnak el, és még nem álltam át ART-ra. A benchmark eredmények annyira nem szoktak érdekelni, de most azt is megnéztem. Geekbenchben és Quadrantban is többet érek el Darvik alatt. Nálam az akkumulátor használat teljesen jó, nem érzékeltem volna, hogy most jobban merülne. A nem fogadott hívás után nem tapasztalom már azt a bizonyos problémát. Fotó terén mint ha jobb lenne a kamera app is. De mivel reggel tettem fel, így azért még ismerkedem a rendszerrel....
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
orrlyuk #33757 üzenetére
Igen, az meg szokta oldani, de most mégse, igaz elvileg mától hivatalosan is kint van a 4.4-es update, és olastam, hogy amikor a drága érzékeli (de nem kezdi meg) a frissítést, nem tud nyugton maradni. Szinte 100%, hogy ez az oka a fogyásnak. Azonban egyelőre több visszajelzés is problematikus, kamera app állítólag rosszabb lett, főleg photosphere, számos app pedig nem támogatja a 4.4-et beleértve Wakelockdetectort, ami ugye pont az ilyen dolgokat kívánja kiszűrni. Emellett van még váratlan üzemidővesztés is - igaz most is pont ez történik lol.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
-
ilyen_85
senior tag
most töltöttem le az újabb 4.4-et, de a cwm előtt felmerült bennem egy kérdés... így hogy art-ot használok, kell a végén dalvik cache törlés? xD
Vagy ez dalvik cache és egyéb cache törlés?
-
jaszy76
aktív tag
Franco r194 KitKat: Katt
-
LógaGéza
veterán
Ezt miből gondolod? Ahogy itt is látszik ugyanúgy 3.4.0 lesz...
-
próbakocka
senior tag
az OTA kikényszerítésre mit is kellett leállítani? a Google Szolgáltatások keretrendszert? osztán checkin checkin checkin ?
-
nLali
őstag
A kernel verzió 3.1 lesz? Most 3.4..nem értem a számozást. Visszafelé miért megy?
-
Criton
veterán
Egy német kollégám most kapta meg a 4.4-et OTA-n, és neki a KRT16S települt.
-
Ata_
csendes tag
Nexus 7-re (2012-es 4.4-re) ma reggel jött OTA-n egy update 1,4mb-os csomag. Sok időm nem volt nézegetni, de talán gördülékenyebb lett a rendszer. Szerintem az N4-re is hamarosan érkezik……
-
törölt tag
-
nLali
őstag
Cwmből telepíthető verzió van az új romból?
-
RootRulez
félisten
válasz
pantomimes #33724 üzenetére
Én is megfigyeltem, közép hangerő tájékán van egy "halk" profilom na akkor az értesítés pl meg se hallom.
-
pantomimes
aktív tag
Ha esetleg valakinek OTA-n megjelenik a 4.4 írjon!
Nektek nem halk a telefon? Mármint a külső hangszóró, lehet, hogy én voltam eddig hangosabbhoz szokva, de szinte max hangerő kell ahhoz is, hogy egyáltalán halljam hogy csörög.
-
Criton
veterán
A % kijelzés még itt sincs, még jó, hogy van twrp fent
-
aizen92
addikt
nálam a google play szolg. volt ugyanez. este levettem töltőről, 10 órát ment a háttérben és szívta az akksit.én letiltottam beállitások-> alkalmazások-> összesben. azóta ott egy felkiáltójel a statuszbarban és kéri hogy updateljem vagy engedélyezzem újra. engem nem zavar, azóta nem is szívja az akksit, de kétlem, hogy ez a helyes megoldás.
(#33718) M3oH: köszi! egész nap ezt fogom figyelni
-
M3oH
addikt
Megkezdődött az OTA frissítés FB szerint, aki erre várt próbálkozzon.
-
cd334
tag
Sziasztok!
A google services nálam is zabálja az akkumlátort. Éjfélkor fullos volt a akksi, de most mikor felébredtem már csak 80%. Gsam battery monitor azt mutatta, hogy a google services zabálta le a telefont, mert folyamatosan ébren tartotta. Erre tudtok valamilyen megoldást?
Köszi!
-
Criton
veterán
válasz
randras_83 #33715 üzenetére
pakolom is fel
gyorsan most
-
z123456789
addikt
Ez vót má?
(Nexus 5 topic-ból loptam Kunsztlertöl.)
-
Criton
veterán
Ez az új factory image miben jobb mint a krt160?
-
randras_83
addikt
1. álmodozás funkció tud ilyet a de csak töltés vagy dokkolás közben. Beállítások - Megjelenítés alatt van, töltés nélkül szerintem is enné az akksit.
2. az fb fut, ha fagyasztod, akkor nincs push üzenet - erre jó a Greenify app amihez root kell, ennek van donate verziója, ahol működik a push fagyasztott programoknál - nem próbáltam
3. én levenném, mert szerintem csúnya, de ízlés kérdése, nekem nem karcos sérült stb.
4. passz, ami neked kell.
5. APN beállítások miatt szokott kiabálni a Telenor, ha az APN net-re van állítva akkor kiabált nálam, online-n nem csipog. Ha WiFi-re csatlakozik a telefon, akkor a mobilnet inaktív, annak ellenére, hogy kapcsolod-e vagy sem.
6. én akkor szoktam, ha valamit módosítani akarok, a google vissza tudja szinkronizálni az alkalmazásokat, bár egy FR után ez még nem sok, mert az adatok nem lesznek meg.
7. én a kínai hindi meg mittudoménmilyen billentyűzeteket tiltottam, mást nem.+1 üdv a klubban.
-
sonique
őstag
válasz
sonique #33709 üzenetére
Faux 29u b1 kitkat 4.4 kernel
mako-kk-kernel-029b01.zipNem publikus beta ,mert forras kod nincs kirakva
-
membrandj
nagyúr
1. részemről passz, de biztos enné az akksit szépen.
2.Magának a folyamatnak futnia kell. Ha arra gondolsz,hogy a jobb szélső gombot ha hosszan nyomod és előjön a multitasking felület, akkor ott kilőheted.
3. Nekem is még a gyári van rajta,de érdemes rendelni hozzá fóliát, pár szár ft neten.
4. Nekem a nagy kedvencem, a cool reminder. Power toogles is hasznos.
5. Adatok engedélyzése mellett ne legyen pipa.
6. Nem tudom,hogy mennyit/mit ment le, majd valaki hátha..
7. passz.
-
HardRic
addikt
A halvány időkijelzés valószínűleg megoldható, de ez LCD, nem AMOLED, itt enné az akksit masszívan.
Az appok amiket én kezdésnek tudok ajánlani:
QuickPic - ezzel sokkal jobb hátterek beállítani, és szerintem képnézegetőnek is jobb, mint a gyári.
Chrome helyett ajánlatos a Chrome Beta, sokkal folyékonyabban működik. [link]
Fájlkezelőnek, tömörített fájl csomagolónak az ES File Explorer nagyon jó.
Videolejátszónak MX Player vagy Dice Player.A telefon appban ha még nem tetted, akkor a beállításokban engedélyezd a hívószám kijelzését. Amikor romolgatok mindig elfelejtem ezt, aztán mindig csodálkozok hogy nem tudják az emberek hogy én hívom őket.
Facebooknak futnia kell, igen.
Mobilnetet akkor biztos kikapcsolódik ha sehol sincs pipa, de már az is elég ha a Data Enabled nincs kipipálva. Ez magyarul nem tudom hogy van lefordítva.
-
Winne
nagyúr
Na Urak ma megjött végre a telefon, első ránézésre nincs baja szerencsére, tartottam kicsit a netes rendelés miatt tőle, mert csak helyben lehet ugye graiztatni, de szerencsére nem vettem észre semmit rajta. Egyedül ami furcsa volt így elsőre, hogy angol konnektoros dugóval érkezett, de szerencsére van itthon usb-s fali töltő..
Előre mondom, hogy ez az első droidos telefonom, így fogom béna kezdő kérdéseket feltenni bőséggel.
Amit első körben szeretnék megtudni, hogy:
1. be lehet-e állítani az alap órán, vagy akát alkalmazást letöltve, hogy halványan mutassa az időt a telefon, amikor le van zárva? (az N8-ban ezt nagyon megszerettem és kapóra jött sokszor)
2. futnia kell-e a FaceBook kliensnek folyamatosan a háttérben, hogy ha hangjelzést szeretnék kapni róla, amikor ír valaki, vagy valamilyen értesítésem van?
3. a gyárilag rajta lévú első fóliát mindenképpen szedjem le? Nem szokott a telefonomon fólia lenni, ezen meg ugye rajta van a +- és a ki/bekapcs jel, ami végülis nem zavaró nekem. A hátsó gyári fóliát mindenképpen rajta hagyom, ahogy olvastam az alja tud könnyebben sérülni.
4. milyen alkalmazások vannak, amit tényleg érdemes rátennem a kezdéskor is már? (itt is minden tippet megköszönök, saját tapasztalatok érdekelnek)
5. kaptam egy üzenetet a Telenortól, miszerint hibás csatlakozási kísérletet észleltek a hálózaton. Ha nem akarok mobil netezni, csak a wifin keresztül, akkor a mobilhálózatok beállításán belül elég ha kikapcsolok mindent, ami előtt pipa van és nem tud kimászni már sehogy?
6. biztonsági mentést akkor érdemes csinálnom, ha már az összes általam használni kívánt alkalmazásom fel van telepítve? Ha jól tudom, akkor ezeket a droid újratelepítésénél vissza lehet szinkronizálni és nem kell újra kikeresgélnem őket.
7. Van bármi androidon belül, amit érdemes mindjárt az elején beállítani/letiltani?
Bocsánat a sok kérdésért.
-
sonique
őstag
válasz
fatal` #33701 üzenetére
hogy ki hogyan merre igazabol nekem csont mind1
a google oldalan van
vagyis épp nincs és ez a gondhttps://android.googlesource.com/kernel/msm/+refs
tényleg arra megy ki az egész hogy cserélde a készüléked
kezd a google is elég gáz lenni
de ha nem is erre megy ki akkor iszonyat káosz uralkodik naluk hogy nem tudjak ezeket megoldani
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 1 / 2
- Kés topik
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest