- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Menthirist #85 üzenetére
Nem tudom mennyire ismered a Metro benchmarkot, de ott csakis az átlag fps a releváns. Az fps mért értékek egyáltalán nincsenek időablakra átlagolva, tehát kb. századmásodpercenként ugrál sokszor 20 és 150 között. Itt van, hogy hogy néz ki egy Metro benchmark:
Szóval, ahogy mondtam, itt a minimum nem, csakis az átlag a mérvadó, és abban 25%-al gyorsabb.Persze erre is mondhatod, hogy kevés, csak kicsit mintha úgy tűnt volna, hogy a minimum fps-re akartad volna kihegyezni, hogy szinte nem is tud többet.
(#156) a lovas
Neked nagyon fáj, hogy neki ilyen penge felszerelése van. Bocsi, de ez nagyon illik ide(#109) Kopi31415 és (#110) Menthirist
A tetszett plecsni simán annyit jelent, hogy nem ajánlott. Csak mivel forgalmazóktól kapják a kártyát, nem írhatják rá, hogy nem ajánlott, mert többet nem kapnak semmit. Ez olyan, hogy gamer újságokban és oldalakon még kimondják, ha valami gyenge, (bár itt is inkább csak a noname-eknél), de pl. a Steam-en, ahol közvetlenül eladnak, a legrosszabb értékelés a Mixed. Utána már Mostly positive, Very positive és Overwhelmingly positive. Kicsit se feltűnő -
tom_tol
addikt
válasz
Menthirist #318 üzenetére
"Sajnos mindenképp várunk kell júni közepéig-végéig "
Ki tudja ? AMD-nél így is 24/7-ben dolgozik két csapat.
1. Reszelik a 390X-t, hogy dx11 alatt legalább annyit tudjon mint az NV karik
2. Nyomnak legalább egy címet ami tud Vulkan/Mantle támogatást, amivel befoghatják esetleg megelőzhetik a konkurenciát, ha az első csapatnak mégsem jönne össze -
mghltm
addikt
válasz
Menthirist #315 üzenetére
-
Whysperer
addikt
válasz
Menthirist #315 üzenetére
Jó legyen akkor úgy,hogy Én elmondtam a véleményemet és mindenben tévedtem!! Bocsánatot kérek mindenért!
-
tom_tol
addikt
válasz
Menthirist #288 üzenetére
De jól mutat a grafikon
#284 Lehet amit megtudnak csinálni ps4/xbox-re-ra, azt nem tudják/akarják dx11-el megoldani.
#287 Szerintem a Titan X-ek nem magukban állnak. Akinek teljesítmény kell az nem egy TX-et használ.
-
tom_tol
addikt
válasz
Menthirist #273 üzenetére
Te a 290X-hez keresel játékot, mások a játékhoz keresnek vga-t. Mindkettő elfogadható álláspont.
Steam statisztika szerint NV-AMD 52,39-27-95% arány mellet ha én fejlesztő lennék hasonló arányban szánnék időt és energiát optimalizálásra. Nem a fejlesztő dolga ezen az arányon változtatni.Lehet rugózni azon, hogy mit nem tud a Titan X, de akkor is jelenleg ez a leggyorsabb kártya a piacon és ez tény, nem csak elképzelés.
-
axton
tag
válasz
Lecci meselj meg az r9 290edrol.. Nagyon erdekes egy titan topikban!
-
Whysperer
addikt
válasz
Menthirist #275 üzenetére
Arra értettem,hogy képletesen nem vga-val vezettem le a gondolatomat.
-
Whysperer
addikt
válasz
Lehet engem szidni,de Hayabusa nagyon jó legjobb stb ,de menj vele földúton... Enduro meg tudja mind a kettőt. a cross meg tudja a föld utat nagyon durván... Szóval az,hogy éppen milyen út van gyártava és ,hogy melyik ami éppen passzol a gépedhez arra nem általánosíthatsz.
-
törölt tag
válasz
Menthirist #260 üzenetére
A Witcher dark fantasy, a Dragon Age pedig éppen az ellenéte. Az alapvető felállás hiába más, számomra egy Fallout jóval közelebb áll a Witcherhez, talán a hangulata miatt.
Másik kérdés hogy ha én a Witcher 3-ra vagyok kíváncsi, akkor hiába töltöm el bármi mással az időt, éppolyan kíváncsi maradok rá.
(#273) Menthirist: Én is inkább várok és mással játszom a szabadidőmben, csak ezt nem tekintem alternatívának a Witcher 3-ra.
-
Whysperer
addikt
válasz
Menthirist #270 üzenetére
Mikor real time van akkor azért szépen tudja kajálni a VGA-t
-
Whysperer
addikt
válasz
Menthirist #268 üzenetére
Nem tudom Én otthon az ATI kártyámmal vígan elvagyok ugyan úgy mint a munkahelyemen a Nvidiával...Maya-Zbrush és társai.. CAD-t a 3D nyomtatóhoz használok ott sincs baj vele és teljes mértékben nem nincs szükségünk TITAN-okra pedig Digit Pictures-nél dolgozom.
-
törölt tag
válasz
Menthirist #265 üzenetére
Pozitív IQ esetén nem kéne állandóan a DP teljesítményén lovagolni.
-
X Factor
addikt
válasz
Menthirist #265 üzenetére
Persze, igazad van, nem is mondtam h. ne lenne, csak jobban specifikáltam.
Azért egy 16Gb-s quador jó 4-5k dodó
Inkább úgy fogalmaznék, h. akinek munkához pusztán rengeteg vram kell, azoknak most van egy olcsó, nagyon is jó alternatívája.
-
törölt tag
válasz
Menthirist #262 üzenetére
Spec. CAD esetén a DP pontosan nulla pluszt ad, ellenben a nagyobb VRAM sokat segíthet a munkán. A Quadro plusz pedig nem mindenkinek kell.
-
X Factor
addikt
válasz
Menthirist #262 üzenetére
Arra ott van a sima Titan meg a Black, ráadásul Octane render esetén, nem is kell minden adatot minden egyes kártya memóriájába betölteni, így 4db Black-el 24Gb-ot lehet befogni.
Mi spec egy saját enginet használunk, és ott editálásnál sokszor tömörítetlen anyagokkal dolgozunk és bár a 12Gb overkill, de sok esetben már a 4Gb is kevés volt, most jó ideig, nem kell ezzel foglalkozni.
-
mlinus
őstag
válasz
Menthirist #252 üzenetére
ez azért eléggé szalmaszálba kapaszkodás
most witcher 3 hype közepettee ha valaki azt mondaná nekem hogy nem lehet vele játszani, de sebaj mert itt van a DAI helyette (amit már végigjátszottam), szerintem eléggé pipa lennék
-
törölt tag
válasz
Menthirist #249 üzenetére
Szóval alternatíva = régebbi gémek újrajátszása? Ebben az esetben nem szóltam/írtam egy szót sem.
(#252) Menthirist Hááát hooogy neee lenne alternatíva,éppenséggel streamet is lehet nézni,ahogy más játszik.
-
TTomax
félisten
válasz
Menthirist #249 üzenetére
Inkább a Gothic,Fable,meg ezek.. a DA:I kb annyira ilyen stílus mint a super mario...
-
törölt tag
válasz
Menthirist #246 üzenetére
Minden posztra, minden stílusra bőséggel találni alternatívát.
Ez cseppet erős csúsztatás, a Witcher 3 nak milyen alternatívája van/lesz a közeljövőben?
-
aram01
nagyúr
válasz
Menthirist #246 üzenetére
nyugi, fanokkal van dolgod ne vitázz
-
TTomax
félisten
válasz
Menthirist #244 üzenetére
Mindegy hogy mit hibáztatsz a végeredmény ugyanaz...Ám nem nv bérenc és a másik topicban ezt ki is tárgyaltuk ugye,hogy hónapok óta lehetett látni radeonnal a gondokat...mivel ez egy dx11-es játék így itt meg van kötve a játék fejlesztők keze,ugye ez az ami változik a dx12el elméletben... tehát a support jelentős részért a vga gyártód felelős.Pont ezért lázadtak a fejlesztők,pont ez változik,csak most hirtelen elpárolgott belőled az objektivitás...ugyanez volt a GTA 5el is,és ez lesz a Witcher3al is meg az új Batmannel is...
-
TTomax
félisten
válasz
Menthirist #143 üzenetére
Most a végeredmény szempontjából tök mindegy milyen bérenc a játék,ha te azzal akarsz játszani.Jó hogy mondod egyébként ez az 1189Mhzes OC nagyon vérszegény,ennél ezek a kártyák sokkal jobban mennek.Most vagy a cikk írója nem ért hozzá,vagy nem volt ideje rá,vagy csak nem foglalkozott vele (egyébként szerintem a memóriát túlhúzta),mert ugy kb 10böl 10 megy 1300MHz+on nálam pl sliben 1400+ is megvan,stabilan 24/7 játékokra nem benchre...gyári hűtéssel...
-
snecy20
nagyúr
válasz
Menthirist #169 üzenetére
A gyártástechnológiák fejlődési üteme mindenképp lassul, ez pedig azt jelenti hogy a +10-20-30% sebességért is perkálni kell majd rendesen (már aki akar
)
-
TTomax
félisten
válasz
Menthirist #90 üzenetére
Azért látom nem megy a matek...
54/69 fps
Az bizony +28% és nem pedig 15 ahogy te mondod...
De mutatok neked jobbat...ilyenkor mi van???Vagy mondjuk itt....
Csak mert ezek most a népszerű játékok..
-
törölt tag
válasz
Menthirist #110 üzenetére
Akkor mi a probléma ezzel a plecsnivel pozitív IQ esetén?
-
törölt tag
válasz
Menthirist #68 üzenetére
A tezszett plecsni mennyire ajánlás?
-
TTomax
félisten
válasz
Menthirist #85 üzenetére
Majd 30% bizony... a Titanxben van még +30%... hát a 290Xben?
-
válasz
Menthirist #79 üzenetére
Gondolom uj otlet ez a plecsni es ezentul majd kapnak a hasonlo kartyak ilyet.
-
capulet75
addikt
válasz
Menthirist #79 üzenetére
Mert ezt most találták ki. Tudod, addig nem volt lámpa amíg fel nem találták a villanykörtét.
Keldor papa el van túlozva nagyon ez a drivermizéria. Én használtam NV-t is , jó csomó Ati-t meg AMD-t, nekem sem volt problémám a driverekkel.
-
Sinesol
veterán
válasz
Menthirist #79 üzenetére
Azért nem kaptak ilyet, mert eddig nem volt ilyen plecsni...ez elég nyilvánvaló.
Most már van, ezután megkapja majd más is. -
Sinesol
veterán
válasz
Menthirist #68 üzenetére
Érthető, viszont nemvéletlenül nincs benne az ajánlott szó, köze nincs ennek bármilyen ajánláshoz.
Ez a vga nem kaphat ajánlott értékelést, de azért különleges darab, ezért igazán ötletes ez a plecsni.Egyébként szerintem a plecsni az értékelésre van, az értékelés pedig nem feltétlenül jelent ajánlást...csupán azért mert vannak ajánlott plecsnik nem jelenti azt hogy minden plecsni ajánlást jelent. Ott a tetszett plecsni, az is ugyanilyen.
-
válasz
Menthirist #64 üzenetére
Kulonosen extrem, mert a teljesitmenye is az es az ara is.
-
capulet75
addikt
válasz
Menthirist #71 üzenetére
Egy szóval sem mondtam hogy ne kritizálj. Felőlem azt csinálsz amit csak akarsz. Csupán arra világítanék rá hogy teljesen értelmetlen amit csinálsz. Kb mindenki más érti ezt a plecsnit csak te nem.
-
Sinesol
veterán
válasz
Menthirist #62 üzenetére
Nagyon el vagy tévedve...meg úgy egyébként totál értelmetlenségeket zagyválsz.
Mégis miért érne különösen ajánlottat az ha 1 milla lenne? Ezt vezesd már le kérlek..Javaslom értelmezd a plecsnit: Különösen extrém
Ez nem egyenlő a különösen ajánlottal. -
Drizzt
nagyúr
válasz
Menthirist #62 üzenetére
Te most trollkodsz, vagy mi a helyzet? A "különösen extrém" kifejezésben hol látod bármilyen formában az ajánlott szót?
-
Sinesol
veterán
válasz
Menthirist #55 üzenetére
Mit nem értel a különösen extrémen?
Ez nem az ár érték arányról szól...ez egy presztízskártya.
Ha annyiba kerülne amit irsz, akkor ajánlott lenne..teljesen rendben van ez az értékelés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Végre mi is kipróbálhattuk az egyetlen GPU-val rendelkező videokártyák aktuális nagyágyúját, a GTX TITAN X-et.
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Noctua 4080 Super
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest