Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
- XMLTV EPG letöltő progi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Menthirist #85 üzenetére
Nem tudom mennyire ismered a Metro benchmarkot, de ott csakis az átlag fps a releváns. Az fps mért értékek egyáltalán nincsenek időablakra átlagolva, tehát kb. századmásodpercenként ugrál sokszor 20 és 150 között. Itt van, hogy hogy néz ki egy Metro benchmark:
Szóval, ahogy mondtam, itt a minimum nem, csakis az átlag a mérvadó, és abban 25%-al gyorsabb.Persze erre is mondhatod, hogy kevés, csak kicsit mintha úgy tűnt volna, hogy a minimum fps-re akartad volna kihegyezni, hogy szinte nem is tud többet.
(#156) a lovas
Neked nagyon fáj, hogy neki ilyen penge felszerelése van. Bocsi, de ez nagyon illik ide(#109) Kopi31415 és (#110) Menthirist
A tetszett plecsni simán annyit jelent, hogy nem ajánlott. Csak mivel forgalmazóktól kapják a kártyát, nem írhatják rá, hogy nem ajánlott, mert többet nem kapnak semmit. Ez olyan, hogy gamer újságokban és oldalakon még kimondják, ha valami gyenge, (bár itt is inkább csak a noname-eknél), de pl. a Steam-en, ahol közvetlenül eladnak, a legrosszabb értékelés a Mixed. Utána már Mostly positive, Very positive és Overwhelmingly positive. Kicsit se feltűnő[ Szerkesztve ]
-
tom_tol
addikt
válasz
Menthirist #318 üzenetére
"Sajnos mindenképp várunk kell júni közepéig-végéig "
Ki tudja ? AMD-nél így is 24/7-ben dolgozik két csapat.
1. Reszelik a 390X-t, hogy dx11 alatt legalább annyit tudjon mint az NV karik
2. Nyomnak legalább egy címet ami tud Vulkan/Mantle támogatást, amivel befoghatják esetleg megelőzhetik a konkurenciát, ha az első csapatnak mégsem jönne össze -
mghltm
addikt
válasz
Menthirist #315 üzenetére
-
Whysperer
addikt
válasz
Menthirist #315 üzenetére
Jó legyen akkor úgy,hogy Én elmondtam a véleményemet és mindenben tévedtem!! Bocsánatot kérek mindenért!
[ Szerkesztve ]
-
tom_tol
addikt
válasz
Menthirist #288 üzenetére
De jól mutat a grafikon
#284 Lehet amit megtudnak csinálni ps4/xbox-re-ra, azt nem tudják/akarják dx11-el megoldani.
#287 Szerintem a Titan X-ek nem magukban állnak. Akinek teljesítmény kell az nem egy TX-et használ.
[ Szerkesztve ]
-
tom_tol
addikt
válasz
Menthirist #273 üzenetére
Te a 290X-hez keresel játékot, mások a játékhoz keresnek vga-t. Mindkettő elfogadható álláspont.
Steam statisztika szerint NV-AMD 52,39-27-95% arány mellet ha én fejlesztő lennék hasonló arányban szánnék időt és energiát optimalizálásra. Nem a fejlesztő dolga ezen az arányon változtatni.Lehet rugózni azon, hogy mit nem tud a Titan X, de akkor is jelenleg ez a leggyorsabb kártya a piacon és ez tény, nem csak elképzelés.
-
axton
tag
válasz
Lecci meselj meg az r9 290edrol.. Nagyon erdekes egy titan topikban!
-
Whysperer
addikt
válasz
Menthirist #275 üzenetére
Arra értettem,hogy képletesen nem vga-val vezettem le a gondolatomat.
-
Whysperer
addikt
válasz
Lehet engem szidni,de Hayabusa nagyon jó legjobb stb ,de menj vele földúton... Enduro meg tudja mind a kettőt. a cross meg tudja a föld utat nagyon durván... Szóval az,hogy éppen milyen út van gyártava és ,hogy melyik ami éppen passzol a gépedhez arra nem általánosíthatsz.
-
törölt tag
válasz
Menthirist #260 üzenetére
A Witcher dark fantasy, a Dragon Age pedig éppen az ellenéte. Az alapvető felállás hiába más, számomra egy Fallout jóval közelebb áll a Witcherhez, talán a hangulata miatt.
Másik kérdés hogy ha én a Witcher 3-ra vagyok kíváncsi, akkor hiába töltöm el bármi mással az időt, éppolyan kíváncsi maradok rá.
(#273) Menthirist: Én is inkább várok és mással játszom a szabadidőmben, csak ezt nem tekintem alternatívának a Witcher 3-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz
Menthirist #270 üzenetére
Mikor real time van akkor azért szépen tudja kajálni a VGA-t
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz
Menthirist #268 üzenetére
Nem tudom Én otthon az ATI kártyámmal vígan elvagyok ugyan úgy mint a munkahelyemen a Nvidiával...Maya-Zbrush és társai.. CAD-t a 3D nyomtatóhoz használok ott sincs baj vele és teljes mértékben nem nincs szükségünk TITAN-okra pedig Digit Pictures-nél dolgozom.
-
törölt tag
válasz
Menthirist #265 üzenetére
Pozitív IQ esetén nem kéne állandóan a DP teljesítményén lovagolni.
-
X Factor
addikt
válasz
Menthirist #265 üzenetére
Persze, igazad van, nem is mondtam h. ne lenne, csak jobban specifikáltam.
Azért egy 16Gb-s quador jó 4-5k dodó
Inkább úgy fogalmaznék, h. akinek munkához pusztán rengeteg vram kell, azoknak most van egy olcsó, nagyon is jó alternatívája.
-
törölt tag
válasz
Menthirist #262 üzenetére
Spec. CAD esetén a DP pontosan nulla pluszt ad, ellenben a nagyobb VRAM sokat segíthet a munkán. A Quadro plusz pedig nem mindenkinek kell.
-
X Factor
addikt
válasz
Menthirist #262 üzenetére
Arra ott van a sima Titan meg a Black, ráadásul Octane render esetén, nem is kell minden adatot minden egyes kártya memóriájába betölteni, így 4db Black-el 24Gb-ot lehet befogni.
Mi spec egy saját enginet használunk, és ott editálásnál sokszor tömörítetlen anyagokkal dolgozunk és bár a 12Gb overkill, de sok esetben már a 4Gb is kevés volt, most jó ideig, nem kell ezzel foglalkozni.
-
mlinus
őstag
válasz
Menthirist #252 üzenetére
ez azért eléggé szalmaszálba kapaszkodás
most witcher 3 hype közepettee ha valaki azt mondaná nekem hogy nem lehet vele játszani, de sebaj mert itt van a DAI helyette (amit már végigjátszottam), szerintem eléggé pipa lennék
-
törölt tag
válasz
Menthirist #249 üzenetére
Szóval alternatíva = régebbi gémek újrajátszása? Ebben az esetben nem szóltam/írtam egy szót sem.
(#252) Menthirist Hááát hooogy neee lenne alternatíva,éppenséggel streamet is lehet nézni,ahogy más játszik.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz
Menthirist #249 üzenetére
Inkább a Gothic,Fable,meg ezek.. a DA:I kb annyira ilyen stílus mint a super mario...
-
törölt tag
válasz
Menthirist #246 üzenetére
Minden posztra, minden stílusra bőséggel találni alternatívát.
Ez cseppet erős csúsztatás, a Witcher 3 nak milyen alternatívája van/lesz a közeljövőben?
-
aram01
nagyúr
válasz
Menthirist #246 üzenetére
nyugi, fanokkal van dolgod ne vitázz
-
TTomax
félisten
válasz
Menthirist #244 üzenetére
Mindegy hogy mit hibáztatsz a végeredmény ugyanaz...Ám nem nv bérenc és a másik topicban ezt ki is tárgyaltuk ugye,hogy hónapok óta lehetett látni radeonnal a gondokat...mivel ez egy dx11-es játék így itt meg van kötve a játék fejlesztők keze,ugye ez az ami változik a dx12el elméletben... tehát a support jelentős részért a vga gyártód felelős.Pont ezért lázadtak a fejlesztők,pont ez változik,csak most hirtelen elpárolgott belőled az objektivitás...ugyanez volt a GTA 5el is,és ez lesz a Witcher3al is meg az új Batmannel is...
-
TTomax
félisten
válasz
Menthirist #143 üzenetére
Most a végeredmény szempontjából tök mindegy milyen bérenc a játék,ha te azzal akarsz játszani.Jó hogy mondod egyébként ez az 1189Mhzes OC nagyon vérszegény,ennél ezek a kártyák sokkal jobban mennek.Most vagy a cikk írója nem ért hozzá,vagy nem volt ideje rá,vagy csak nem foglalkozott vele (egyébként szerintem a memóriát túlhúzta),mert ugy kb 10böl 10 megy 1300MHz+on nálam pl sliben 1400+ is megvan,stabilan 24/7 játékokra nem benchre...gyári hűtéssel...
-
snecy20
nagyúr
válasz
Menthirist #169 üzenetére
A gyártástechnológiák fejlődési üteme mindenképp lassul, ez pedig azt jelenti hogy a +10-20-30% sebességért is perkálni kell majd rendesen (már aki akar
)
-
TTomax
félisten
válasz
Menthirist #90 üzenetére
Azért látom nem megy a matek...
54/69 fps
Az bizony +28% és nem pedig 15 ahogy te mondod...
De mutatok neked jobbat...ilyenkor mi van???Vagy mondjuk itt....
Csak mert ezek most a népszerű játékok..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Menthirist #110 üzenetére
Akkor mi a probléma ezzel a plecsnivel pozitív IQ esetén?
-
törölt tag
válasz
Menthirist #68 üzenetére
A tezszett plecsni mennyire ajánlás?
-
TTomax
félisten
válasz
Menthirist #85 üzenetére
Majd 30% bizony... a Titanxben van még +30%... hát a 290Xben?
-
válasz
Menthirist #79 üzenetére
Gondolom uj otlet ez a plecsni es ezentul majd kapnak a hasonlo kartyak ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
válasz
Menthirist #79 üzenetére
Mert ezt most találták ki. Tudod, addig nem volt lámpa amíg fel nem találták a villanykörtét.
Keldor papa el van túlozva nagyon ez a drivermizéria. Én használtam NV-t is , jó csomó Ati-t meg AMD-t, nekem sem volt problémám a driverekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
válasz
Menthirist #79 üzenetére
Azért nem kaptak ilyet, mert eddig nem volt ilyen plecsni...ez elég nyilvánvaló.
Most már van, ezután megkapja majd más is. -
Sinesol
veterán
válasz
Menthirist #68 üzenetére
Érthető, viszont nemvéletlenül nincs benne az ajánlott szó, köze nincs ennek bármilyen ajánláshoz.
Ez a vga nem kaphat ajánlott értékelést, de azért különleges darab, ezért igazán ötletes ez a plecsni.Egyébként szerintem a plecsni az értékelésre van, az értékelés pedig nem feltétlenül jelent ajánlást...csupán azért mert vannak ajánlott plecsnik nem jelenti azt hogy minden plecsni ajánlást jelent. Ott a tetszett plecsni, az is ugyanilyen.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Menthirist #64 üzenetére
Kulonosen extrem, mert a teljesitmenye is az es az ara is.
-
capulet75
addikt
válasz
Menthirist #71 üzenetére
Egy szóval sem mondtam hogy ne kritizálj. Felőlem azt csinálsz amit csak akarsz. Csupán arra világítanék rá hogy teljesen értelmetlen amit csinálsz. Kb mindenki más érti ezt a plecsnit csak te nem.
-
Sinesol
veterán
válasz
Menthirist #62 üzenetére
Nagyon el vagy tévedve...meg úgy egyébként totál értelmetlenségeket zagyválsz.
Mégis miért érne különösen ajánlottat az ha 1 milla lenne? Ezt vezesd már le kérlek..Javaslom értelmezd a plecsnit: Különösen extrém
Ez nem egyenlő a különösen ajánlottal.[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Menthirist #62 üzenetére
Te most trollkodsz, vagy mi a helyzet? A "különösen extrém" kifejezésben hol látod bármilyen formában az ajánlott szót?
-
Sinesol
veterán
válasz
Menthirist #55 üzenetére
Mit nem értel a különösen extrémen?
Ez nem az ár érték arányról szól...ez egy presztízskártya.
Ha annyiba kerülne amit irsz, akkor ajánlott lenne..teljesen rendben van ez az értékelés.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Végre mi is kipróbálhattuk az egyetlen GPU-val rendelkező videokártyák aktuális nagyágyúját, a GTX TITAN X-et.
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest