- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Mr.Csizmás #44 üzenetére
Az partyban van a GF 9800 GX2-vel!!
-
einstein
senior tag
Annyit azért hozzá kell tenni, hogy akármennyire nem fejlődtek az utóbbi években , az akkori teljesítmény még mindig elég a mostani középkategóriába. Persze-persze ez az átnevezősdi nem épp etikus megoldás, de a teljesítményében nincs hiba.
NVidiának csak egy baja van: nem az ő kezében van a gyeplő. Ha most AMD akarná, simán két vállra fektethetné őket (legalábbis ami a 2009-es eladásokat illeti). Csak 10-20$-t kéne engedni az árból.
-
divrapier
tag
miert is nem tamogatja a 9800gtx az opengl 3/3.1-et?
en igy olvastam nV-nal:
nv ogl support -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Dr. Romano #40 üzenetére
Vigyázz, lehet hogy ő az NV magyarországi marketingigazgatója
Rosszabb mint egy hittérítő...és kitartóbb
Már vártam, mikor lesz fight a teszt kapcsán...
#42 Dr. Romano: nekem 9600XT van. Akkor többet ér, mint egy 8800GT?
-
tibz03
őstag
"én nem a gyártó és lúzerei és teszt matyik miatt veszek egy karit , hanem mert ez tetszik" - És erre vagy büszke?
(Na meg a remek helyesírásodra is, gondolom.
)
(#29) Zso2: "ez az alsóközép már.. annyira fog domborítani , mint a vele hasonló teljesítményűek.." - Erre ne vegyél mérget.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
BobChemistry #16 üzenetére
jó az a szó, de csak egy "g" kell bele.
-
BobChemistry
őstag
"...mert ez egy újabb, alacsonyabb, egészen pontosan 55 nm-en gyártott G92-essel volt felszerelkezve..."
innen csak nekem hiányzik egy szó?
nem szebb lenne így?mert ez egy újabb, alacsonyabb csíkszélességen, egészen pontosan 55 nm-en gyártott G92-essel volt felszerelkezve,
a tesztet persze köszi
-
-
Igen, én arra lennék kíváncsi, hogy mennyit fogyaszt üresjáratban a 240 MHz-en és ahoz mennyi feszt küld a magnak. Az én továbbfejlesztett energiamenedzsmentemnek köszönhetően a 4850-esem üresjáratban 110 MHz-en megy 0,942 Voltos fesz mellett és nem hibázik a képpel sehol közben. Nekik mért nem megy ilyen jól a beállítás?
-
Lenry
félisten
én szeretem az NVIDIA-t... de... izé.. háát... őő .. ez... LOL
-
Thauglor
aktív tag
Hüüü haaa! beugrott erröl egy érdekes életkép: Nyulfarmon vagyunk, ahol a nyulakat azért tenyésztik hogy legalább 4x le tudják őket nyűzni (vhogy mint a birkanyírás) ÁÁÁÁÁ
amugy az Ati-kat viddéken (4850) 3-4 ezressel occsóbbér adják. -
tibz03
őstag
Ezzel a helyzettel már nem igazán tudok mit kezdeni.
Nem vagyok egyik cég pártján sem, azaz olyannak vallom magam, aki igyekszik a legjobbat venni a pénzéért, legyen az zöld vagy piros. De most már szabályszerűen a hányinger kerülget az nV-től, úgyhogy nagyon hajlok afelé, hogy most már akkor se támogassam a céget a pénzemmel, ha majd ők adják a legjobb ár/érték arányú kártyát abban a kategóriában, amiből majd vásárolni szeretnék.
-
Vistaboy
veterán
Én már jó ideje vettem a Gigabyte 8800 GT-met, és idáig becsületesen vitte a játékokat, még 1920x1200-ban is. De lassan ideje lesz lecserélni. De ezek az átnevezett "újdonságok" nem nyerték el a tetszésemet.
Egyenlőre egy GTX 285 van betervezve, de amennyiben a GTX 275 ár/teljesítményben jól fog megmutatkozni, akkor lehet hogy azt veszem majd. Ámbár olyan videó kártyát szeretnék, ami az elődjéhez hasonlóan hosszabb időt kihúz, ezért lehet hogy jobban megérné a 285. Ki tudja?
-
Yutani
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #2 üzenetére
Igazából ez a kártya nem is érdemel komolyabb tesztet. Ennyi pont elég neki!
-
szacsee
nagyúr
Köszönjük a tesztet!
Rókabőr efekt a hardverpiacon...
Legalább a fogyasztáson faragtak volna, hogy valami érv szóljon mellette...
Ha jól sejtem egy agyonhúzott 8800GTS (g92) a közelében lenne nem is kicsit... érdemes lenne betenni a tesztbe, így világossá válna mindenki számára, hogy 3 éves architektúrát pofozgatnak a ződek.JanR: Az NV vállalja a felelősséget a tetteiért... egye meg amit főzőtt. (a cím szerintem is találó)
-
JanR
addikt
Jo a teszt, viszont a cim, az...ODABA**
-
emmm
őstag
Köszönjük, én is ezt mondom! Valamint a következtetéssel és az értékeléssel is egyetértek...
-
Mr.Csizmás
titán
Hümm...hát elég fura cikk, de hiánypótló
Ja ja, 4890/275 versenyt a népnek!
-
Yutani
nagyúr
Köszönjük a tesztet!
De mikor lesz HD 4890 és GTS 275 teszt? Azt várja mindenki...
Persze, tudom, telhetetlenek vagyunk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az NVIDIA nemrég mutatta be a GTS 250-et, a legújabb középkategóriás GeForce-ot.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bestbuy játékok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Gitáros topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest