Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Bluetooth hangszórók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
Én egyik korábbi melóhelyen buktattam le olyat aki lopott a bevételből. Ki is rúgták. Nem éreztem magam szemétládának - pedig annak nevezett.
Nem a megélhetéshez kellett Neki, ugyan annyit kerestünk és én nem loptam mai napig sem.
De, egyszer fél guriga wc papírt, mert úgy éreztem kellhet, de az szükséghelyzet volt és vissza is vittem
24 évvel később Tesóm felvételiztette cégükhöz, mikor megtudta Tesóm nevét nagyon zavarba jött és izzadt mit a ló. És nem miattam nem vették fel, hanem mert a főnök kapott egy fülest, hogy előző helyéről sem magától jött el. Kutyából nem lesz szalonna!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
Üzleti előfizetők hirdetései
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest