- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"BB=Body Battery" - köszi!
"Kanyaértesítést még nem próbáltam ... " - ezt azért nem értem, mert ez tudtommal (a tévedés jogát fenntartva) a TCX fájlban lévő navigációs utasításokon (X méter múlva fordulj jobbra, Y méter múlva tarts balra) múlik. Legalábbis én - ha van rá elég időm akkor, - abban szoktam megadni, hogy hol, melyik navigációs ponton, mit jelezzen.
#198 Joc24
"A szudikálást felismeri automatikusan vajon?"
Igen, ez nagy kérdés, hogy automatán tudja-e, vagy neked kell elindítani. Utóbbira van lehetőség, de ez azért így gáz lenne, ha a felhasználónak kellene kézzel indítania / megállítania."Én manuálisan indítottam el." - és akkor a végén mikor felébredtél, kinyomtad vagy a végét azért már észlelte automatikusan?
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... délutáni szundikálást ismeri fel ... "
Aha. Szóval most már nem csak a rendes esti alvást, hanem a kajakómából adódó délutáni bealvást is "észleli"?
... és tényleg! A "Glance"-ek között van "Naps" is (régóta?). Nem vagyok az a nagy napközbeni szundítós, de majd azért igyekszem tesztelni" ... elvileg BB-nél is megjelenik ... " ← ezt nem értem. Mi az a "BB"?
-
<Adamsky>
nagyúr
Mi a tök ez a "Nap glance"? Hol lehet elérni / bekapcsolni?
"Nagyobb betűmérettel találkoztál már valahol?"
Ki-be lehet kapcsolni ...
UP (hosszan) → System → Display → Large Fonts (on/off)"Improves course navigation for courses with a large number of course points.
Improves course navigation for turn notifications."
Erre majd én is kíváncsi leszek, de nem tudom, hogy mikor fogom mostanában (télen) ezt tesztelni. Hacsak nem egy rövidebb séta alkalmával ...Ja, képek (nem saját) az üzenetben megjelenő képekről: pic1, pic2.
Egyébként annyira éteri lenne, hogy ha új funkciók kerülnek az órába, akkor arról kapnánk egy kis leírást, hogy mit, hol keressünk (esetleg mire jó).
Miért van az, hogy erre minden gyártó tojik? -
HKorn
veterán
Azt még nem láttam én se élőben. Amúgy egész jó kis frissítés ez, hasznos cuccokkal. Body Battery is sokkal jobb lett a Connect appban, több magyarázat van hozzá így.
Útvonal navi, kanyarértesítésekre lennék kiváncsi miben lett más.Nagyobb betűmérettel találkoztál már valahol?
-
HKorn
veterán
Reggel települt nálam az új FW, 17.24.
Adds the Nap glance.
Adds new functionality to body battery.
Adds inline skating.
Adds large font mode.
Adds stress alerts, rest alerts, and a daily summary to the Body Battery settings.
Adds new activities for team sports, racket sports, and more.
Shows images in phone notifications (Android only).
Improves course navigation for courses with a large number of course points.
Improves course navigation for turn notifications.
Various bug fixes and UI improvements. -
druzil
tag
Sziasztok! Azoktol szeretnek kerdezni akik iphone-nal hasznaljak az orat: hogy tudom az egeszseg appban beallitani hogy a garmin ora legyen mostantol az egeszsegugyi adatok forrasa, es ne az apple watch-om?
-
HKorn
veterán
Alapvetően azért van, mert az automatikus az alapból nem a többcsatornás módot használja, ha nincs rá szükség, mert azért jóval többet fogyaszt. Ha a lefedettség nem jó (magas épületek között pl) akkor átvált.
Nekem amúgy hótmindegy, nem szoktam a tracket nagyítva nézegetni, hogy mennyire pontos, nem sokat számít.
-
formax
tag
Én úgy veszem észre, hogy az "automatikus kiválasztás" is nagyon jól működik, de a "Mind + többsávos" mintha még pontosabb lenne, nyílegyenes a rögzített útvonal, de ami még fontosabb, a tempó kilengése is kisebb. Persze lehet, hogy placebo, viszont mivel alig fogyaszt többet, mint az automatikus, akkor 1-2 órás tevékenység közben miért ne használjam ezt?
-
HKorn
veterán
Ezeket nyugodtan kapcsold ki.
Véroxigén mérés ki van kapcsolva? Nekem 1 hetet lazán elmegy, úgy hogy 4x futok vele kb 1 órát.
GPS-t feleselges a legpontosabbra tenni, én SatIQ beállítással használom, majd automatikusan változtat ha olyanok a terepviszonyok.
Zenehallgatás mondjuk nagyon szívja, én mindig telóról hallgatok, ezért se vettem a Music variánst, hanem csak a simát.
-
Joc24
tag
Na mostanra egész jól beállt, jön rá minden értesítés.
Egy-két funkcióról igazából fingom sincs, hogy mire jó
Ezek speciel:
Ha valaki tudja, kérem ossza meg velem 😅Akksi nálatok mennyit bír? Nálam 4-5 nap amiben van 2-3 futás. GPS a legpontosabb van beállítva és zenét is erről hallgatom.
-
Joc24
tag
Sziasztok, most váltanék 245-ről 255-re.
Váltást, hogy érdemes csinálni, hogy minden adat megmaradjon? Edzettsegi szint, stb.....
Vagy kezdünk mindent elölről? 😅 -
kozmer.balin
csendes tag
Hello!
Multisport módban a lap gomb megnyomásával lehet váltani az egyik sportról a másikra. Akkor ez azt jelenti, hogy olyankor nem is tudok manuális köröket létrehozni? -
Cold5
senior tag
Sziasztok, Ma tervezek venni egy ilyen órát. Ahol venném egy árban vannak (105e) a sima 255 és a music változat is.
Az lenne a kérdésem, hogy nekem a szürke 255-ös tetszik jobban, mint a sima fekete 255. Ha jól tudom a zene (tárhely) illetve a wi-fi képesség csak amiben mások.MIvel a zene a telómról fog menni a fülesemre (i13 PM, Airpods Pro 1gen), nem hiszem, hogy szükségem lenne a tárhelyre. A Wi-Fi pedig ha jól tudom, csak a szinkronizálásához kell (amit meg a telómon keresztül fog végezni, ha nem a music változatot választom).
Van bármi más amiért a music lenne jobb választás?
Futáshoz és országúti kerékpározáshoz venném egyébként az órát. (Apple Watch 4-et fog váltani)
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... ez a Move IQ észlelés ... "
Meg sem próbáltam bekapcsolni, mivel 100% biztos vagyok benne, hogy nem fogja 100% pontossággal eltalálni, hogy épp mit csinálok. Azt pedig nem akarom, hogy mindenféle hülyeséggel szemetelje tele az edzéseimet.
Sajnos van jó pár parasztvakítós fícsör itt is (ahogy más gyártóknál is). Ezt a helyén kell kezelni (értsd: ha jót akarsz, nem használod). -
peanar
senior tag
Mekkora király ez a Move IQ észlelés, ma bringáztam (szerinte) 10 percet és 20 percet Elliptikus trénerrel nyomattam, holott fűkaszával vágtam füvet 😁😂
Az elliptikusra még azt mondom hogy szegényke még csak csak összetévesztheti a két mozgást, de a bicikli azért kicsit durva. Azért olyan gyorsan azért nem száguldoztam😱 -
<Adamsky>
nagyúr
Na, most már nekem is ilyen, mint a tiéd. Eltűnt az én második képemen tetején látható kördiagram, amit sehol sem tudok előhozni (a részleteket behozva sem látszik). Végülis meg van minden adat, de a régi talán jobb volt.
Az a baj, hogy mikor készítettem a képeket nem néztem meg a verziót.
Most: 4.10.1Viszont akkor nem vágom, hogy mi az amit helyre sikerült tenned. Vagy neked a képernyőképeden látható (összevont) "alvási pontszám" nevű rész hiányzott?
Nem lehet, hogy csak annyi történt, hogy még nem volt meg a kiértékelése (mármint az alvásé). Mintha az lenne, hogy ha ágyból kiszállva rányomsz, akkor még nem látszik. Talán ki is írja ilyen "toast üzenetben", hogy meg vannak az adatok, csak azok feldolgozása még tart.Egyébként az egyszerűsített nézetben (én ezt használom), már korábban is össze volt vonva az "alvás" és az "alvási pontszám" (ld. első képem).
-
peanar
senior tag
Köszönöm, mint ahogy írtam, kinlodtam vele hogy teljesen át álljon.
Valahogy a Garminnak nem megy a zökkenőmentes frissítés, legyen szó akár az appról, akár az óra firmwarejáról (legalább is nálam).Adamsky
Neked is köszönöm, szerintem nálad még nem frissült az app, vagy ha igen, ugyan az a szindróma mint nálam...
Így néz ki az összevont Alvás és Alvási pontszám. -
<Adamsky>
nagyúr
Nálam így néz ki (a két különböző nézet).
Őszinte leszek, nem szoktam nézegetni az alvási adatokat.
Ami feltűnt, hogy bizonyos sportok esetén - pl. futás, kerékpározás - megváltozott az edzés adatlapja. Eltűnt a klasszikus "három körös" (idő, táv, kalória) összesítő, és a "fülek" sem a régiek. Nem ikonok vannak, hanem ki van írva, hogy Overview, Stats ...
Hmm... megfordítanám a dolgot. Azok közül, amit én "track"-elek az evezés maradt meg egyedül a régi ("körös", ikonos) formában. -
peanar
senior tag
Ahogy nézem, össze vonták az alvási pontszám opcióval....de elég nehéz volt ezt megfejteni....de ezt sem tudom 100%-ra kijelenteni, ugyanis elég macerás volt a procedúra amíg eddig eljutottam...
Alkalmazás adat törlése nem segített, óra újraindítás nem segített, appból kijelentkezés majd vissza nem segített, app törlés majd újra telepítés nem segített (bármelyik megoldás után felváltva rakta ki az app kezdőlapjára hol az alvási pontszámot, hol az alvás monitorozást, úgy, hogy az utóbbi nem szerepelt, eltűnt a Saját nap szerkesztésén belül a kirakható kártyák közül.
Végül az óra/eszköz eltávolítása majd újra párosítása hozta meg a megoldást (elvileg). -
peanar
senior tag
Sziasztok.
A legutolsó app (Garmin Connect) frissítés óta nálatok nem tűnt el a fő képernyőről az alvással kapcsolatos infó?
Nálam a kártya sorrend is átrendeződött, valamint eltűnt a fentebb emlitett adat is.
Megpróbálok mindjárt egy alkalmazás adat törlését, ha nem segít, akkor egy app törlés, majd újra telepítést...de mindenesetre furcsa.
(Ha jól emlékszem, 1-2 napja frissitettem az appot) -
<Adamsky>
nagyúr
Glance Pro. Gyakorlatilag a kibontástól számított 2. óra óta ... (na, jó a Pro-t később vettem meg). Megnéztem még egyet-kettőt próbaképp, de nekem ez annyira tökéletes, hogy maradtam. Sőt - jobbára a fejlesztő támogatása okán Universal Widget-et is megvettem.
Egyébként a fejlesztőjének van egy a Quatro-hoz kísértetiesen hasonlító számlapja. Ha gondolod nézz rá: EASY Round -
Nescafé
őstag
Számlap téren ki melyiket használja?(Quatro)
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
kozmer.balin #152 üzenetére
Egy kis keresgélés után ezt találtam. Igaz több, mint 4 éves a topic, de nagyon úgy tűnik, hogy (sajnos) "up-to-date", mert nem találtam semmilyen lehetőséget arra vonatkozóan, hogy máshogy kezelje az óra a "köröket". Úgy tűnik, hogy itt egy elég komoly különbség van két márka megoldása között.
Esetleg próbáld ki a FlowState által készített Lap+-t (ezzel csak az a gond, hogy a megjelenített adatok - ha jól értem - nem kerülnek tárolásra). Ugyancsak ő ajánlotta a Runalyze-t. Esetleg írj a support-nak (product.support@garmin.com). Kíváncsi leszek mit válaszolnak. -
HKorn
veterán
válasz
Ja a Polar szétszedi automata és manuális körre, míg a Garmin az automata körbe nyúl bele a manuál lap gomb megnyomásakor. Lehet valahogy meg lehet oldani, FB Garmin support csoportban kellene megkérdezned a szakikat.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Így most már kezdem érteni, és látni benne a logikát. Na, majd megpróbálok én is utána nézni. Eddig én elvoltam a automata móddal (nem vagyok olyan "pro", mint Te
)
-
kozmer.balin
csendes tag
válasz
<Adamsky> #151 üzenetére
Jól érted. Pl. futógépen ma futottam 11 km-t 5%-os emelkedőn 6-os tempóval, aztán 3 km-t emelkedő nélkül 5-ös tempóval, végül levezetésnek 1 km-t 6-os tempóval. A polarral ezt a 3 szakaszt el tudtam különíteni úgy, hogy közben az automatikus 1 km-es körök is megvoltak. De pl. olyan versenyeken is használtam, ahol több kört kellett futni a teljes távhoz. Vagy hegyi oda-vissza versenyeken is el szoktam különíteni a felfelé és a lefelé szakaszt. Lehet, hogy eszembe sem jutott volna ilyen, ha garminnal vagy bármi mással kezdek, de a polarnál már megszoktam ezt, ezért gondoltam, hogy rákérdezek. Feltöltöttem 2 képet arról, ahogy a polarban van. [kép] [kép]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
kozmer.balin #150 üzenetére
" ... 1 km-es köröktől függetlenül manuális köröket is rögzíteni. ... "
Csak, hogy jól értem-e:
Vegyük azt, hogy 1 (automata) kör 1 km, és 6 perc megtenni.
Tegyük fel, hogy 4500 méternél megnyomtad a Polar-odon a lap gombot, akkor nem azt csinálta, hogy lett egy ötödik 500 méteres köröd, hanem az eddigi 4db - automatikusan rögzített - 1000 méteres körödet beleszámolva (ezt nem értem miért jó) csinált egy 5. 4500 méteres kört?
Ilyet szerintem egyik Garmin sem tud. Vagy automatán hagyod, és a lap gomb megnyomásakor tudsz rövidebb kört rögzíteni, vagy kikapcsolod, és akkor mindig akkor rögzít egy kört, ha megnyomod a lap gombot.
#149 DennisVT1
Szerintem erre semmilyen óra nem alkalmas. Nézz valamilyen hasonló céleszközt, amit Melorin és én ajánlottam. -
kozmer.balin
csendes tag
Hello!
Tudok ezen az órán valahogy az automatikus 1 km-es köröktől függetlenül manuális köröket is rögzíteni. 5-6 év után váltottam polarról és ott alapból úgy volt, hogy pl. ha 5,5 km-nél megnyomtam a kör gombot, akkor azt az egész 5,5 km-es szakaszt mentette el egy körnek. Ha ugyanígy próbálom ezzel, akkor az automatikus körökben piszkálok bele és kapok egy 0,5 km-es 6. kört. Remélem, hogy sikerült érthetően leírnom. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
DennisVT1 #146 üzenetére
Ebben az órában tényleg elég pontos a GPS, ha max. érzékenységre tekered, de akkor is csak egy polgári GPS (és nem katonai vagy olyan, amivel a mezőgazdasági gépek kommunikálnak).
A sztori másik fele, hogy te - ha jól értem - teremben folytatott mozgást szeretnél log-olni, ami - mivel beltérről beszélünk - nem fog menni.Erre elvileg vannak "céleszközök". Pl. hirtelen most ezt találtam.
-
DennisVT1
csendes tag
Sziasztok!
Én alapvetően arra keresnék minél pontosabb(!) GPS-es órát, hogy különböző kispályás sporttevékenységek közben (pl kézilabda, kosárlabda, teremfoci) mérjen nekem megtett távolságot, max sebességet, gyorsulást... a szokásos alap okosóra jellemzőkön kivül.
Ez az egyik, amit néztem, mert sajnos úgy olvastam, hogy van GPS, meg extrapontos GPS, és nekem az utóbbi fontos lenne, mert az egyik ismerősömnek is két különböző, de egyszerre hordott eszköz is akár 10%os eltéréseket is mutatott, mert itt ugye egy kb 20mx40m-es területről beszélünk, ahol oda-vissza rohangásznak az emberek, nem egy több km-es nagykörről, amit lefutunk.
Ugyanakkor pl szintkülönbség mérés nem fontos, sik talaj az egész.
Vagy volna esetleg ehelyett valami jobb/más javaslatotok?
Köszönöm szépen! -
<Adamsky>
nagyúr
" ... edzés közben kapcsol csuklófordításra ... " - így nem csoda, hogy nem érzékeled a hibát. Más kérdés, hogy fizetésnél (már ha használod), akkor neked is feltűnhetett, hogy a kártyák képénél bekapcsol a háttérvilágítás. De korábban ugyanezt csinálta pl. kültéri edzés indításánál, (kézzel indított) szinkronizáláskor, és még sok egyéb esetben.
Edzés végén pedig - ezen pontosítanék - akkor kapcsol be, ha "suggested workout"-ot nyomtál (én mostanában így futok / kocogok).
#140 haiduo82
Hazudnék, ha azt állítanám, hogy teszteltem, de meggyőződésem, hogy az óra akkor "eszik" a legtöbbet, ha megy a háttérvilágítás (ez persze függ a megvilágítás erejétől is). Én azért is akartam MIP-es órát, mert ez az esetek 80%-ban nem igényel megvilágítást (a maradék 20-ra pedig ott a gomb, amit én simán be tudok nyomni).
Örültem, hogy végre el tudom engedni a kézlengetős / gombnyomkodós képernyő-ébresztős játékot, amit egy AMOLED óránál kell játszani. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
haiduo82 #137 üzenetére
" ... gyári automata módban ... " - én már nem emlékszem, hogy mi volt az. A kézlengetésre történő bekapcsolás? Csak mert ezzel egy csomó üzemidőt dobsz el. Engem spec. ezért zavar. Azért örültem meg az FR255-nek és vettem ez a Vivoactive helyett, mert ezen van dedikált "light" gomb. Ha kell, megnyomom, és csak akkor van háttérvilágítás. Legalábbis, ha jól működne.
-
haiduo82
aktív tag
válasz
<Adamsky> #136 üzenetére
Engem valahogyan ez egyáltalán nem zavarna, ha ki lenne kapcsolva a háttérvilágítás, de nekem gyári automata módban megy. Én személy szerint sokkal jobban örülök a frissítés óta elérhető fentebb írt plusz adatoknak
Ettől függetlenül megértem, hogy valószínűleg nem lenne nehéz korrigálni ezt a bugot.
-
<Adamsky>
nagyúr
Téged / titeket nem zavar az, hogy teljesen kikapcsolt háttérvilágítás mellett is néha benyomja a háttérvilágítást? De leginkább az, hogy egy ilyen egyszerű (gondolom én) bug-ot több verzió óta nem képesek javítani?
Mielőtt kérdeznéd, tudnak róla. Hosszas levelezést folytattam velük ezzel kapcsolatban. Azért is lett most olyan 80%-ban javítva a dolog. Csak az nem fér a fejembe, hogy hogyan nem sikerült 100%-osan -
HKorn
veterán
Király a 15-19es update, futásdinamikai adatok.
-
haiduo82
aktív tag
Szuper ez a frissítés, a legjobb, hogy futások után mutatja a lépéshosszt, a függőleges arányt, a függőleges oszcillációt és a taljaérintési időt is. Eddig ezek nem voltak. Igaz lehet, hogy nem olyan pontosak aza datok, mintha pl egy HRM-Pro pántból nyerné, de én ennek is nagyon örülök.
-
Nescafé
őstag
Van 15.19 es update akit érdekel
[link] -
peanar
senior tag
Én telefonnál és óránál egyaránt igyekszem 20% körül töltőre dugni.
Nyilván nem mindig kivitelezhető pont a 20%, de azt mindenféleképpen kerülöm hogy teljesen lemerüljön az aksi, kikapcsoljon az eszköz.
A garmin órámnál beállt hogy (tevékenység függvénye) vagy szombat vagy vasárnap délelőtt töltöm, kb ekkor éri el az aksi a fentebb említett értéket. -
Nescafé
őstag
Töltőfejet miet használtok az órához?
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... mit is takar valójában?" - navigálást.
Térkép ugyan nincs, de ez - nekem legalábbis - nem akkora dráma. Bringázáshoz (de használható pl. futáshoz, túrázáshoz) kellett valamilyen megoldás, hogy mikor letervezek egy útvonalat, akkor ne kelljen minden sarkon elővenni a telefont, hogy "most merre tovább?".
Locus-ban - vagy bármilyen útvonal tervező / rajzoló programmal - el kell készíteni az útvonalat, majd a Connect app-ba beimportálni. Onnan át tudod tölteni az órába, majd betölteni mondjuk bringázás közben.
A "route"-ot (vagy course) zöld vonallal mutatja, míg feketével azt látod, hogy te merre jársz. Ha letérsz az útvonalról vagy navigációs ponthoz érsz, jelez.
Már épp egy kerékpáros comp. beszerzésén agyaltam, amikor beugrott, hogy mintha ilyet is tudna az óra. Szóval - bármilyen hülyén is hangozhat egy ez egy ilyen nem épp olcsó óra esetén, de - gyakorlatilag spóroltam. Ugyanis ez így nekem hibátlan. -
Nescafé
őstag
üdv
forerunner 255 Music
Időjárás widgetet nem mutatja, hogy kel beállítani.
Widget van csak nem mutatja? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
haiduo82 #112 üzenetére
"Én nem találom"
Közben rájöttem, hogy ott sose volt, ahol kerestem. Kicsit félre olvastam a manual-t.
Tegnap teszteltem (ezért kerestem) a course mode-ot ("csigavonalas navigáció"), és nekem nagyon bejött. Épp gondolkoztam egy olyan kerékpáros órán, ami ezt (is) tudja, de úgy látszik nem lesz rá szükségem. Csak behozza az árát ez az óra -
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Megnéznétek kérlek, hogy nektek van-e Course menüpont, ha a fel gombot hosszan nyomva tartjátok, majd kiválasztjátok a Navigation menüpontot?
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... már megvárom az év második felét ... " - miért? Máris váltani akarsz (mert jön az új)? Én nem látom (a 265-öt nézve) azt, ami miatt (nekem) érdemes lenne váltani.
Sőt!
• listaáron +100$
• AMOLED ** (érintőképernyő)
• kisebb üzemidő
Én speciel pozitívumot nem is látok.** csak nehogy az legyen, hogy a Garmin is szépen lassan megöli a MIP-es kijelzős órákat, mert akkor nagyon szomorú leszek
-
Viper26
nagyúr
Közben hamarosan kapni a 265 és 965 szériát itthon is, de most már megvárom az év második felét, addigra olcsóbb is lesz talán.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
velizare #105 üzenetére
Aha. Szóval ha jól értem, nem tudjuk (nekem legalábbis nem világos), hogy mi "gyógyította" meg az órád.
Mind1, a lényeg, hogy most jó. Minden bizonnyal valami szoftveresen "összekuszálódott" benne, ami "data recording" és a "GPS accuracy" állítgatásával és talán a 14.17 érkezésével (mert ugye korábban a fr. se segített) rendbe jött. Minden esetre bejött az esőtánc (kopp-kopp) -
válasz
<Adamsky> #104 üzenetére
másodperc alapúról visszaállítottam dinamikusra (ez az alap), illetve a gps-t is arra. de ezen már korábban is volt, sőt, először itt jelentkezett a hiba, egy 12-13kmes útszakaszból csinált ezekkel a bakugrásokkal 22km-t. aztán ebéd közben felment a 14.17, és hazafelé már olyan sima gps vonalakat rajzolt a térképre, mint a babapopsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez jelenleg a Garmin legolcsóbb multisport eszköze, futóórának álcázva. Kezdőknek, középhaladóknak vagy akár haladóknak is jó lehet, az okosfunkciók pedig jól jönnek a mindennapokban. Ráadásul egész sokat spórolhatunk, ha nem kell zene a csuklónkra.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Óvodások homokozója
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Linux haladóknak
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest