- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Raspberry Pi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... edzés közben kapcsol csuklófordításra ... " - így nem csoda, hogy nem érzékeled a hibát. Más kérdés, hogy fizetésnél (már ha használod), akkor neked is feltűnhetett, hogy a kártyák képénél bekapcsol a háttérvilágítás. De korábban ugyanezt csinálta pl. kültéri edzés indításánál, (kézzel indított) szinkronizáláskor, és még sok egyéb esetben.
Edzés végén pedig - ezen pontosítanék - akkor kapcsol be, ha "suggested workout"-ot nyomtál (én mostanában így futok / kocogok).
#140 haiduo82
Hazudnék, ha azt állítanám, hogy teszteltem, de meggyőződésem, hogy az óra akkor "eszik" a legtöbbet, ha megy a háttérvilágítás (ez persze függ a megvilágítás erejétől is). Én azért is akartam MIP-es órát, mert ez az esetek 80%-ban nem igényel megvilágítást (a maradék 20-ra pedig ott a gomb, amit én simán be tudok nyomni).
Örültem, hogy végre el tudom engedni a kézlengetős / gombnyomkodós képernyő-ébresztős játékot, amit egy AMOLED óránál kell játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez jelenleg a Garmin legolcsóbb multisport eszköze, futóórának álcázva. Kezdőknek, középhaladóknak vagy akár haladóknak is jó lehet, az okosfunkciók pedig jól jönnek a mindennapokban. Ráadásul egész sokat spórolhatunk, ha nem kell zene a csuklónkra.
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Battlefield 2042
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Router gondok
- További aktív témák...
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest