- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Na, most már nekem is ilyen, mint a tiéd. Eltűnt az én második képemen tetején látható kördiagram, amit sehol sem tudok előhozni (a részleteket behozva sem látszik). Végülis meg van minden adat, de a régi talán jobb volt.
Az a baj, hogy mikor készítettem a képeket nem néztem meg a verziót.
Most: 4.10.1Viszont akkor nem vágom, hogy mi az amit helyre sikerült tenned. Vagy neked a képernyőképeden látható (összevont) "alvási pontszám" nevű rész hiányzott?
Nem lehet, hogy csak annyi történt, hogy még nem volt meg a kiértékelése (mármint az alvásé). Mintha az lenne, hogy ha ágyból kiszállva rányomsz, akkor még nem látszik. Talán ki is írja ilyen "toast üzenetben", hogy meg vannak az adatok, csak azok feldolgozása még tart.Egyébként az egyszerűsített nézetben (én ezt használom), már korábban is össze volt vonva az "alvás" és az "alvási pontszám" (ld. első képem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch 5 44mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4285
- Apple Watch 8 45mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4284
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest