- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... olykor olykor a music változatnál is élőjött ez a hiba!."
Tényleg nem szívatásból mondom, de ezért merem állítani, hogy ti (Te és az óra, rosszabb esetben ez a márka) nem vagytok "kompatibilisek", mert ennyi csere után is olyan dolgokat tapasztalsz, ami nagyon-nagyon ritka (ha mégis, akkor az illető kap egy másikat, és utána boldogan használja)." ... hajnali 3 órakor a tempós már már futásomat, melyet gyönyörűen monitoroz is, de nem tudja összerakni hogy nagy valószínűséggel már nem alszom ... "
Frankón detektált neked egy futást? Nem álmodtál valamit?
... és ez nálad 3. óra. Őrület!"Na mindegy, don't worry, be happy, mindjárt itt a karácsony ... "
Hmm... nagyon sejtelmes vagy. Úgy látom ez a Garmin már nem sokáig fogja az idegeidet cincálni.#406 Joc24
" ... 22:00-06:00-ig van nálam is az alvás beállítva ... "
Nálam épp 8-ig, de mióta meg van az óra nem jöttem rá, hogy mire jó ez a beállítás. Nem azt mondom, hogy "tű pontos" , de nekem elég jól leköveti az alvást, és – mióta tudja – a szundikat is. -
Joc24
tag
Nekem szerencsére nem jöttek elő ilyen problémák,
Pedig három műszakban dolgozom. 22:00-06:00-ig van nálam is az alvás beállítva. Csak akkor mér alvást amikor alszom, aktivítást ha aktív vagyok, legyen az este vagy napközben. Mindezt úgy, hogy 2nap délelőtt 2nap délután, 2nap éjszaka dolgozom... Tehát ha valaki össze tudná zavarni az alvásfigyelést az én vagyok 😄😄
Sajnálom, hogy Nálad ezek előjönnek... -
<Adamsky>
nagyúr
Te valami szuper peches vagy ezzel az órával (márkával?). Ha jól emlékszem sima FR255-el kezdtél, aztán talán cserélték, aztán lett a Music. Arra már nem emlékszem pontosan, hogy mi nem működött, de lehet az a lista lenne rövidebb, hogy mi igen.
Az üzemidővel is volt gondod, ami most viszont – úgy tűnik – parádés. Nem is értelek -
<Adamsky>
nagyúr
" ... úgy tudom kiküszöbölni, hogy nem nyomkodom a telefonon az alkalmazást ... "
Érthetetlen ... ill. ebből én arra gondolok, hogy sw. probléma. Ha viszont sw. probléma, akkor mindenkinél – vagy legalábbis sok más felhasználónál – jelentkeznie kellene ennek a problémának.Tudnál hozni egy konkrét példát?
Teszem azt normál esetben 1 óra alatt X százalékot merül alapesetben (nincs aktivitás mérés, nem nyomkodom), de ha átállítom az audio prompt hangját nőiről férfire, akkor Y százalékot merül 1 óra alatt.Support-al mire jutottál? Ha egy az előbbi példához hasonló helyzetben jól előhozható (lenne) a hiba, akkor azzal jó eséllyel tudnak majd mit kezdeni.
-
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... a pulzoximétert is, az nem dob sokat rajta."
Persze a "sokat" relatív, de én ezzel vitatkoznék:
Turning On All-Day Mode
From the pulse oximeter glance, hold UP.
Select Pulse Ox Options > All Day .
The watch automatically analyzes your oxygen saturation throughout the day, when you are not moving.
NOTE: Turning on all-day mode decreases battery life.
Szerintem nem véletlenül írják bele a használatiba.
Egyébiránt ezt egy egészséges embernél folyamatosan méregetni szvsz., felesleges. -
Joc24
tag
Most egy nap alatt 8%-ot esett. Aktivitás nem volt.
39%-on van.
Igazából szerintem ez vállalható.
Ha minden nap egy órát edzenék, full GPS-el akkor is 5-6 napot bír.
4 nap, közel 3 óra futás, minden aktív rajta Move iq, értesítések, pulzus, alvás, full GPS. HRV, ami csak lehet, kivéve pulzoximeter és most van 39%- ön.
Szerintem nincs ezzel ígyy gond. -
<Adamsky>
nagyúr
"A support utána nem reagált, és persze azóta sem." – én nem hagynám rájuk. Van egy nyitott ticket-ük, tessék rá reagálni valamit!
" ... a garmin hu-nál kopogtattam ... " – akkor, ha nem akarsz a support-al tovább levelezni (bár ingyen van, max. pár perc ráfordítást igényel), akkor tedd most is ezt. Ne várd meg, hogy lejárjon a garancia!
-
<Adamsky>
nagyúr
Most már emlékszem a kálváriádra. Finoman szólva nem vagy szerencsés ezzel az órával.
"A supportal már anno (tavaly januárban) felvettem a kapcsolatot....akkor is annyira segítettek hogy semennyire! Log fájlt is küldtem nekik, de időpazarlás volt!"
Nem tudom, hogy mi lett pontosan a vége a sztorinak, de – kis túlzással – az agyukra kell menni. Az elején ugye jönnek a copy-paste tanácsok (telepítsd újra az app-ot, reset-el, stb.), de ha már a log küldésig eljutottatok, akkor azért az már szokott segíteni.
Illetve ilyenkor nem szabad hagyni leülni a dolgot (hanem ütni a vasat).
De, tényleg, mit mondtak a végén? Nem látnak semmit, vidd szervizbe?
Én egyébként valamilyen hw.-s gondot se tartok kizártnak. Végül is ugyanaz az fw. kerül fel mindegyik órára, mégis másképp reagálnak. -
<Adamsky>
nagyúr
Igen, én is elég sok panaszt olvastam a fórumán. Én eddig megúsztam. Jól értem, hogy neked ~24 óra alatt merült 33%-ot (vagy 33%-ra) mindenféle sporttevékenység nélkül? Az tényleg goromba.
Gyári reset-et próbáltad? Mikori az óra? Garancia van még rá? Én lehet egy reset után – ha nem javul meg – visszavinném, hogy nézzék meg.
Én a Glance Pro számlapot használom, ami az Openweather-ről is képes időjárás adatot szedni. Így gyakorlatilag szinkronban van a telefonommal, mert ott is az Openweather van kitéve widget-re.
Ja, még egy tipp. Írj a product.support@garmin.com címre. Jó eséllyel kérni fognak egy log-ot az órádról, ami alapján talán meg tudják mondani, hogy mi "akad be". -
<Adamsky>
nagyúr
Nekem első perctől fogva kicsit furák voltak a gombok. Lötyögés nincs, de a "szuper nyomáspontú gomb" kifejezés hallatán mégse erre asszociálnék.
Ez azóta vagy finomodott kicsit, vagy megszoktam, de semmiképp sem romlott.
A lényeg viszont, hogy tökéletesen teszi a dolgát. Magától / véletlenül még egyiket sem sikerült benyomnom (szemben az előző Honor órámmal). Magyarán, soha rosszabbat, ill. ha ez így marad végig (amíg bírj az óra), akkor én nagyon elégedett leszek. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... ez a Move IQ észlelés ... "
Meg sem próbáltam bekapcsolni, mivel 100% biztos vagyok benne, hogy nem fogja 100% pontossággal eltalálni, hogy épp mit csinálok. Azt pedig nem akarom, hogy mindenféle hülyeséggel szemetelje tele az edzéseimet.
Sajnos van jó pár parasztvakítós fícsör itt is (ahogy más gyártóknál is). Ezt a helyén kell kezelni (értsd: ha jót akarsz, nem használod). -
<Adamsky>
nagyúr
Na, most már nekem is ilyen, mint a tiéd. Eltűnt az én második képemen tetején látható kördiagram, amit sehol sem tudok előhozni (a részleteket behozva sem látszik). Végülis meg van minden adat, de a régi talán jobb volt.
Az a baj, hogy mikor készítettem a képeket nem néztem meg a verziót.
Most: 4.10.1Viszont akkor nem vágom, hogy mi az amit helyre sikerült tenned. Vagy neked a képernyőképeden látható (összevont) "alvási pontszám" nevű rész hiányzott?
Nem lehet, hogy csak annyi történt, hogy még nem volt meg a kiértékelése (mármint az alvásé). Mintha az lenne, hogy ha ágyból kiszállva rányomsz, akkor még nem látszik. Talán ki is írja ilyen "toast üzenetben", hogy meg vannak az adatok, csak azok feldolgozása még tart.Egyébként az egyszerűsített nézetben (én ezt használom), már korábban is össze volt vonva az "alvás" és az "alvási pontszám" (ld. első képem).
-
<Adamsky>
nagyúr
Nálam így néz ki (a két különböző nézet).
Őszinte leszek, nem szoktam nézegetni az alvási adatokat.
Ami feltűnt, hogy bizonyos sportok esetén - pl. futás, kerékpározás - megváltozott az edzés adatlapja. Eltűnt a klasszikus "három körös" (idő, táv, kalória) összesítő, és a "fülek" sem a régiek. Nem ikonok vannak, hanem ki van írva, hogy Overview, Stats ...
Hmm... megfordítanám a dolgot. Azok közül, amit én "track"-elek az evezés maradt meg egyedül a régi ("körös", ikonos) formában. -
peanar
senior tag
Ahogy nézem, össze vonták az alvási pontszám opcióval....de elég nehéz volt ezt megfejteni....de ezt sem tudom 100%-ra kijelenteni, ugyanis elég macerás volt a procedúra amíg eddig eljutottam...
Alkalmazás adat törlése nem segített, óra újraindítás nem segített, appból kijelentkezés majd vissza nem segített, app törlés majd újra telepítés nem segített (bármelyik megoldás után felváltva rakta ki az app kezdőlapjára hol az alvási pontszámot, hol az alvás monitorozást, úgy, hogy az utóbbi nem szerepelt, eltűnt a Saját nap szerkesztésén belül a kirakható kártyák közül.
Végül az óra/eszköz eltávolítása majd újra párosítása hozta meg a megoldást (elvileg). -
<Adamsky>
nagyúr
" ... mit is takar valójában?" - navigálást.
Térkép ugyan nincs, de ez - nekem legalábbis - nem akkora dráma. Bringázáshoz (de használható pl. futáshoz, túrázáshoz) kellett valamilyen megoldás, hogy mikor letervezek egy útvonalat, akkor ne kelljen minden sarkon elővenni a telefont, hogy "most merre tovább?".
Locus-ban - vagy bármilyen útvonal tervező / rajzoló programmal - el kell készíteni az útvonalat, majd a Connect app-ba beimportálni. Onnan át tudod tölteni az órába, majd betölteni mondjuk bringázás közben.
A "route"-ot (vagy course) zöld vonallal mutatja, míg feketével azt látod, hogy te merre jársz. Ha letérsz az útvonalról vagy navigációs ponthoz érsz, jelez.
Már épp egy kerékpáros comp. beszerzésén agyaltam, amikor beugrott, hogy mintha ilyet is tudna az óra. Szóval - bármilyen hülyén is hangozhat egy ez egy ilyen nem épp olcsó óra esetén, de - gyakorlatilag spóroltam. Ugyanis ez így nekem hibátlan. -
<Adamsky>
nagyúr
No, eddig megmondom őszintén nem figyeltem ennyire az órám, csak használtam és elégedett voltam az üzemidejével ...
Viszont most csináltam egy rögtönzött tesztet (miután olvastam a hozzászólásod). Szóval tegnap éjfél előtt ~5 percel feküdtem le, akkor volt 90%, és most (11:08, ~9:45 körül keltem ki az ágyból) 88%-on áll. Ez nagyjából az "üresjárati" üzem. Ebben persze - elvileg - még több is van, mert nem tudtam elkapni a 91%-ról 90%-ra történő váltást, ahogy még a 87%-ot sem értem el ..."Az éjszakai kb.8:30 óra alatti 50% power csokkenés kicsit jobban aggaszt." - szóval, igen. Ez, amit írtál, nem jó. Nem merem 100% bizonyossággal állítani, hogy ez majd beáll, de reménykedjünk. Nem akarom elhinni, hogy ennyi sz@r óra kerülne le a gyártósorról, és te pedig mindbe belefutsz.
" ... gonbok nyomkodására villan csak fel." - nálam az is off. Minek? Nap közben az esetek 90%-ban így is látom. Ja, és ott a light gomb, ami pont erre van, hogy ha mégsem. Gyakorlatilag ezért nem vettem meg anno a Vivoactive 4-et (nekem az is elég lett volna, nem vagyok akkora futó), mert azon nincs dedikált gomb.
"A gyári időjárás sajnos tényleg 💩, (...) Ezen kicsit még reszelhettek volna." - hát, ja. Ez az, amit én egyetlen homlokráncolással elengedtem. Pláne miután az openweather-t be tudtam állítani. Így a telefonon is azt látom, amit az órán.
"Látszólag rendesek voltak, log jájlt kellet csinálnom ... " - először engem lepattintottak ezzel a háttrévilágításos bug-al, de aztán írtam nekik még 1×, mellékeltem videót, és akkor már leesett nekik a "papír huszas". Írta a csóka, hogy a saját FR945-én (ami egy kb. egy szoftveresen okosított 255) is elő tudja hozni a hibát. Tett be hibajegyet, meg minden, csak épp eddig még nem sikerült javítaniuk. Az a baj, hogy itt is (sajnos más márkánál is ez a helyzet), nem nagyon van információáramlás az ügyfélszolgálatos és a fejlesztők között. Arról már nem is beszélve, hogy a changelog is meglehetősen hiányos (pl. nem került bele, hogy 2 verzió óta most már ha csörög a telefon, akkor nem 2 vagy 3 rezgéssel tudatja az óra, hanem (végre) végig rezeg. Ennek én nagyon örültem).
-
<Adamsky>
nagyúr
Így már érthető, hogy miért volt most neked ez az egész órás mizéria kissé a háttérben.
Az üzemidőt - tesztelni ugyan nem teszteltem soha, de - kb. 1-1,5 hétre mondanám." ... 4:20-tól 8%-ot merült, jobban mondva 7-et ... " - vagyis 4:20-tól a hsz. írásáig (h10)? A kicsivel több mint 5 óra alatt az a 7% szvsz. sok. Úgy, hogy gondolom csak a pulzusodat mérte, pici nyomkodás, pár üzenet.
A háttérvilágítás neked, hogy van beállítva? Nekem az első dolgom az, hogy off-ra tettem teljesen, ezért is vettem észre elsők között, hogy ez sajnos nem működik jól. Vagyis vannak esetek, amikor ennek ellenére bekapcsol. Nem óra, hanem sw. hiba. A support konstatálta a dolgot, van "ticket", csak éppen javítás nincs, pedig azóta, hogy jeleztem már min. 4 frissítés jött ki. Azt hiszem a jövő héten rájuk írok, hogy úgy mégis mikorra várható.
Ezt leszámítva én megelégedéssel használom."A HRV állapot (nevezzük inkább irányvonalnak) meghatározásához ... "
A HRV ilyen. Nem vagyok orvos, így nem értek hozzá, de valahogy úgy gondolom, hogy ez mégiscsak pontosabb, mint a ~1 perces pulzusmérés utáni HRV egyes eszközöknél.
Egyébként is, az elején az óra sok mindent "tanul" a felhasználójáról, ill. ha picit komolyabban sportolsz, akkor idővel minden paraméter finomodni fog. -
<Adamsky>
nagyúr
Röviden: besz@rok.
... kicsit hosszabban:
" ... náluk a zenés változat 169900Ft ... " - úúú, ba+, ez rablás! Én visszakértem volna a pénzt, és elköszöntem volna tőlük." ... csak viszonteladók, nem adhatnak vissza pénzt ... " - hogy, mi van?
Ha, nem lehet javítani, és nem tudnak ugyanolyan készüléket adni, akkor bizony visszajár a pénz! A jótállási jegyeden mit látsz? Nekem az Alza-sban (nem akarom az egészet ide másolni) bizony ez van írva. Hacsak tényleg nem akarod most már a Music-ot, - és nem holnapra kell az óra - én nem mennék bele a helyedben ebbe a csiki-csukiba. Ezzel ugyanis eladtak neked egy olyan terméket, amire nincs szükséged, és ezt olyan áron, aminél jóval olcsóbban is meg lehet kapni az adott órát.
" ... garminék, sajnálják, ők nem adhatnak vissza pénzt ... " - ez tényleg egy rossz vicc, és fogyasztóvédelemért kiált. Tényleg nézd meg, hogy mi van a gar. / jótállási jegyeden. Nem hiszem el, hogy ne lenne benne szó arról, hogy hány napig állhat a szervizbe, hány javítási próbálkozás után kérheted a pénzt, stb.
"Ezek szerint a szoftveres javítás = bluetooth ki-bekapcs, készülékek újraindítása ... " - na erre alkalomadtán én is rákérdezek majd a support-nál. Tényleg, Te a gyári support-al (is) leveleztél a témában?
"Per pillanat a napfényben is olvasható kijelzőjébe kapaszkodok ... " - a fő selling point nekem is ez volt. Rühellem, ha egy óra "vak" (az "always on" kijelzőket hagyjuk!)
" ... bizonyos adatokat, méréseket nem jelenít meg ... " - pl. mit?
" ... gyári időjárással bármit csinálok, rosszul mutatja a helyet ... " - ez szerintem azért lehet, mert esetleg azt a (kis) várost / falut, ahol vagy, nem ismeri a Garmin Weather.
Az pedig, hogy az óralapon mi jelenik meg az az óralapon is múlik. Én kb. az 5. percben tettem fel egy cust. óralapot, mert az órán lévőktől - finoman szólva - nem tettem le a hajam.
Nálam most pl. az OpenWeather jelenik meg a Glance (Pro) óralap használatával.Ezeket az újraindulásokat, szürke képernyőket, stb. mindkét nálad járt óra csinálta? Bocsi, de extra peches vagy ezzel az órával.
" ... éjjel/hajnalban észlelte és mutatta is hogy kb 2.15 órakor gyalogoltam közel 2km-t ... "
WTF?!Honnan tudod, hogy 2km? Indított egy séta activity-t vagy mi?
"Az alza is viszonteladója a garminnak, az oldalukon az összes partner fel van tüntetve."
Ez az! Én ha - ne adj' Isten - így járnék, mint te, akkor 15 nap után és/vagy ha az óra nem javítható, akkor visszajár a pénz.
Egyébként nem neten vetted? Mert akkor a 14 nap is játszik ... -
<Adamsky>
nagyúr
Nézem most a Zerge-nél az árakat. Sima 138e, music 152e Ft. Nekem ~14e Ft-os difi jön ki. Hogy lesz ebből ~30e? Na, mind1, Te tudod, de ne hagyd magad átverni! Én a kis különbség miatt is gondoltam, hogy esetleg felajánlják ...
Nekem az is fura picit, hogy a javítást / cserét már meg sem próbálják. Vagy te ragaszkodtál az új készülékhez? Egyébként szerintem - ha időd engedi - nyugodtan leírhatod a sztorid, mert biztos tanulságos. Én anno hezitáltam, hogy az Alza-ba vegyem-e (a munkahelyem okán oda volt 130e Ft értékbe kuponom), mert azt hallottam, hogy ha nem a Zerge-től vagy a Garmin Magyarországtól veszem, akkor nem lesz olyan rugalmas a garanciális ügyintézés. Hát, a te sztorid most épp erre cáfol rá.Egyébként a Music nem csak zenehallgatásra jó. Én spec. talán - egyelőre legalábbis - arra használom a legkevesebbet. Van viszont audio coach / prompts, de a lejátszást is tudod vezérelni az óráról. Nekem esténként jól szokott jönni, mikor csak ezért nem kell kikelnem az ágyból, hogy hangerőt állítsak, vagy épp leállítsam a podcast lejátszását, mikor már kezdek álmosodni
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... mindegyiknek a fétise a tettél rá másik számlapot kérdés ... " - igen? Esetleg kérdezz már rá légy szíves náluk, - ha legközelebb mész, - hogy ez szerintük mit is befolyásol? Csak azért mert remélem tudják, hogy nem csak számlapok, hanem millió hasznos kiegészítő van a Connect IQ-ban. És ki ne találják már, hogy majd ezek olyan szinten elrontják az órát, hogy az dobálja a kapcsolatot. Agyrém! És ők a hivatalos magyarországi Garmin képviselet.
A Music-ot végül grátisz adják a kellemetlenségek okán, vagy azért rá kell dobnod X ezer Ft-t?
" ... elvileg végig várják amíg lefrissítem stb....hát erre kíváncsi leszek ... "
Hááát... erre én is. Az a baj, hogy nem biztos, hogy rögtön rászalad mind az összes 14.15-ig. Pláne, ha az is ilyen régi, mint a mostani órád.#72
Nekem be van kapcsolva a figyelmeztető jelzés / rezgés arra az esetre, ha megszakadna a kapcsolat a telefon és az óra között. És, tényleg csak akkor rezeg, ha megszűnik, nem úgy, mint a te videódban. Egyébként ezt látom is a számlapomon (is, ha mondjuk DND-nem lenne az óra), mert ott akkor eltűnik a kis bluetooth jel. Szóval ez inkább nekem tényleg csak arra jó, hogy ne maradjon a kocsiban, asztalon, szobában, stb. a telefon. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... a kolléga nincs bent aki ezt mondta, de nem hozzájuk kell mennem, hanem a garmin magyarországhoz."
Hú, de gyűlölöm, mikor így ugráltatják az embert.Szerintem hívd fel a Garmin Magyarországot. Mond meg nekik, hogy ez a 2. sz@r óra, ami nálad jár, és nem hiszed, ill. tudod, hogy ez azért nem ilyen. Szóval szedjék össze magukat, és vagy adjanak egy újat, amit ott előtted befrissítenek (most épp 14.15-re), vagy küldjenek egy futárt a jelenlegiért, és javítsák meg (majd küldjék vissza).
-
<Adamsky>
nagyúr
A legutóbbi (pontosabban egyel korábbi) 14.13-as fw.-vel voltak gondok (sokan panaszkodtam a fórumon), de nem ilyen.
Sajnos nem tudom, hogy anno (2022 szept. vége) milyen fw.-vel jött az órám. Így most rákeresve talán 12.23 lehetett (augusztusi).
11.14-nek egyébként nyomát sem találom (csak a Venu 2-vel kapcsolatban). Nem 11.12?Mikor vetted az órád?Ja, látom. Az új ~2 hetes. És azt is, és a korábbit is 11.14-el kaptad?Nem lehet, hogy ugyanazt kaptad vissza? Nekem nagyon gyanús ...
All-in-all, ilyet nem lenne szabad csinálni. Nálam atomstabil a bt. kapcsolat egy "100 éves" Huawei P10-el.
Szóval szvsz. irány a bolt, és kérd meg őket, hogy ott helyben próbálják ki / teszteljék az órát. Látni akarod, hogy náluk minden OK."Három telefonnal próbálva (Oneplus, Huawei, Samsung)" - tuti, hogy sz@r. Vagy ugyanazt kaptad vissza, vagy rohadt peches vagy, mert egymás után kifogtál két hibás órát. Ne hagyd magad, ez az óra nem ilyen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez jelenleg a Garmin legolcsóbb multisport eszköze, futóórának álcázva. Kezdőknek, középhaladóknak vagy akár haladóknak is jó lehet, az okosfunkciók pedig jól jönnek a mindennapokban. Ráadásul egész sokat spórolhatunk, ha nem kell zene a csuklónkra.
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest