Új hozzászólás Aktív témák
-
Merchior
tag
Sziasztok,
Vásároltam SES-ból egy Snapdragon-os S20FE-t egy hónappal ezelőtt, amin tegnapelőtt vettem észre, hogy az alján az usb csati és a mikrofon mellett megszűnt létezni a színezés a fémkereten. Konkrétan előbújt az acél a pirosság alól.
Központi márkaszervízben közölték, hogy csupán esztétikai hiba, mivel nem befolyásolja a működést, nem érvényes rá a garancia. A keret cseréjének listaáráról ne beszéljünk inkább....
Annyit sikerült még kinyögni a kollégáknak, hogy szerintük valami erős sav megmarta.
Nagyon le akartak koptatni, az biztos.
Mivel csak egyetlen hónapja van meg, nem igazán szeretném ennyiben hagyni, hétvégén tervezek bepróbálkozni másik szervíznél, hátha hajlandóak szóba is állni velem.
Látott már bárki egyáltalán hasonlót, hogy valami kimarta a fémből a színét? Valóban ennyiben megáll a téma, hogy esztétikai és kész, vagy elképzelhető esetleg gyártási hiba?
[kép] [kép] -
Merchior
tag
válasz kelly416 #5723 üzenetére
Szia,
Úgy másfél hónapja van meg a Snapis, Marvel's Contest of Champions-t szoktam nyomogatni rajta, valamennyi melegedést észre tudok venni a telefon felső részén úgy 20 perc folyamatos játék után. Más esetben még nem tapasztaltam.
Exynos-t nem ismerem, referenciám így nincs sok, de szerintem ennyi azért még bennevan és elfogadható. Semmi olyasmi, ami válóperre adna okot -
Merchior
tag
válasz Sensation #6222 üzenetére
Messenger-nél a rendszer értesítései beállításainál (nem az appon belül) tudsz értesítési hangnak "Csendes"-et megadni, onnantól csak rezdül egyet.
Évek óta sopánkodom, hogy eltűnt a Messenger-ből az értesítési hangok közül a rezgés... Nem értem, miért kellett ezt kivenni, de ezzel a fenti módszerrel sikerült visszakapnom valamennyire (az előző A5 2017-emen valamiért nem akart sosem működni) -
Merchior
tag
válasz T_Stark #6279 üzenetére
Ugyanitt ha valaki tudna segíteni manuális frissítésben, annak hálás lennék.
Egy pro-tipp link is megteszi, ha valahol le van írva.Olvasgattam néhány cikket a témában, de valahogy nem tűnt számomra szakszerűnek, hogy különböző third-party app-okkal lehetséges csak a frissítés PC-ről.
Vagy valóban úgy működik? -
Merchior
tag
válasz Intelligencs #8720 üzenetére
Én is a kékkel szemeztem, de akkoriban szinte sehol sem volt elérhető, így a pirosra esett a választásom. Szerintem ez sem csajos, nem bántam meg, valószínűleg a mentát is megkedvelted volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest