Hirdetés
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Milyen egeret válasszak?
- Dell notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Hobby elektronika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csoffadalom
tag
válasz
dubplate89 #195 üzenetére
Mégis milyen csattanót vártál ha szabad kérdeznem? Valóban én lennék az unalmas mert kinyalom a seggét is? Én nem húztam le milliókkal, nem vertem meg jó párszor mit az előttem lévő pasija. Ja, hogy attól lettem volna izgalmas. Bocs, ez nálam nem játszik.
És ha kaptál egy szürke, silány befejezést akkor mi van? Nem tudok vidám sztorikat irkálni ebben a témában mert sajnos nem rendelkezem ilyenekkel. Hiba volt elolvasnod.
-
Wictor
őstag
válasz
dubplate89 #195 üzenetére
Meg nem mellékesen egy kik*rtnagy r*banc úgy alapjáraton a sztori szerint.
-
Csoffadalom
tag
válasz
Angel1981 #194 üzenetére
Vagy csak hülye de trollkodni van pofája. A múltkor is volt egy pasas aki majdnem hogy elküldte melegebb éghajlatra egy hasonló cikk íróját. Teljesen ki volt akadva a pali hogy hogy merészel ilyen nyálas szart közzé tenni egy számítógépes oldalon. Ha nincs épkézláb hozzászólása vagy mondani valója akkor minek írja le? Ja mert beszólni jó. Vissza kapod a húsz vagy akár hány percedet amit olvasással töltöttél kedves barátom. Mostantól számold vissza!
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Csoffadalom #192 üzenetére
Persze, a pénz nagy úr, de én nem vettem most számításba a lóvét mint tényezőt. Hidd el, ha az számítana nekem se lett volna meg egy barátnőm se sokáig
-
dubplate89
csendes tag
válasz
Csoffadalom #191 üzenetére
Vártam a csattanót, megfogott a cime. Erre kaptam egy szürke silány befejezést. A csaj meg nem fura, csak unalmasnak tartott miután megismert.
-
Angel1981
veterán
válasz
dubplate89 #188 üzenetére
Háááát.....
Igencsak kisebbségben vagy itt a véleményeddel.....
Vagy nem éltél még át ilyet, vagy nem tudom mi a helyzet nálad....# 187 God Vazzeg: a pénz meg a külső annyira nem is számít, bocsi, de nekem mindkettőből jóval átlagon felüli van, ezt felvágás nélkül mondhatom, viszont nem vagyok "nagydumás", meg "alfahím", meg "laza" meg "raj csávó" - és itt nagy részben bukta is a dolog... (Természetesen azért már volt dolgom pár nővel, tapasztalt vagyok, de igazán csak kettőt tudtam szeretni, és azok is átvertek!)
Sajnos nagyon kevés lány van, akinek az az imponáló, ha a pasi inkább cselekszik, mint szövegel, ha tervek szerint éli az életét, nem pedig sodródik.
Ezek a tulajdonságok csak a kicsit idősebb, vagy gyerekes nők esetében értékelődnek fel - persze ez sem aranyszabály.
(Az egyik volt nagy szerelmem, aki átvert, már eljutott abba a korba, hogy "kapcsolt" velem kapcsolatban, és vissza is akart jönni - persze nem érdekelt már. A másik még viszonylag fiatal, de jó 70%-os esélyt adok arra, hogy 2-3 éven belül jelentkezni fog "visszatérő szándékkal".) -
Kassadin
addikt
válasz
Runner_fxr #157 üzenetére
Neked ez a mániád...
-
Csoffadalom
tag
válasz
God Vazzeg #187 üzenetére
Manapság csak akkor lehetek elég férfi ha nagyon vastag a pénztárcám. És hidd el, van az a pénz amiért elrontanának egy barátságot is.
-
Csoffadalom
tag
válasz
dubplate89 #188 üzenetére
Akkor meg mi a fasznak olvastad el?
-
franc0
őstag
válasz
Csoffadalom #78 üzenetére
100 százalékig a te hibád, viszont korodnál fogva neked most jön a jó világ
God Vazzeg
Azért kivételek mindig vannak2 és fél évig jártam az egyik legjobb barátommal (no homo), utána is megvolt párszor, holott többször is elmondta: baráttal nem fekszik le.
-
dubplate89
csendes tag
pff hát kérem vissza a 2o percet az életemből.. nem szoktam trollkodni, de ez nagyon silány sztori volt
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Csoffadalom #186 üzenetére
Aki barátnak tart téged, abból sose lesz kapcsolat.. Nőknél ez valamiért így van. "Nem rontja el a barátságot.. stb.." Nem barátkozni kell velük, hanem hogy férfiként tekintsenek rád, ehhez meg kell valami plusz, vagy nagy duma, vagy a külső, vagy akármi, amivel fel tudod kelteni az érdeklődését.
-
Csoffadalom
tag
válasz
Angel1981 #181 üzenetére
És olyan édi, meg aranyos vagy de tényleg. Annyira de annyira megértesz engem meg jó barát is vagy. Kívánom minél előbb legyen barátnőd akit szerethetsz. Oké te lennél a barátnőm? Mi???? Én???? Dehogy is!!!! Csóró fasz vagy mit képzelsz teeeeeeeeee!!!
Igen, stimmel a sztori. Hányszor megkaptam ezt. Te jó ég. És még nincs és nem is lesz vége. Unalmas ez már nagyon.
Tom5: Kitartás, lesz ez még így sem. Nemsokára itt a világ vége és nem kell szenvedni. Megdöglik az összes hülye picsa, mi meg megyünk a mennybe és jókat dugunk az angyal csajokkal!.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Runner_fxr #169 üzenetére
Gabriella?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Csoffadalom #179 üzenetére
Vannak normális nők, én ismerek is párat, és volt pár elég jó párkapcsolatom, sőt jelenleg is egy nagyon kiegyensúlyozott van. Annyit tudok tanácsolni, hogy ha látod, a világ nem változik miattad, neked kell változnod. Nem gyökerestül, de legyél kicsit rámenősebb, és szarj bele a visszautasításokba, nem ez a lényeg. Ha már beszélgetsz valakivel, abból is tudsz tanulni, és leszűrni okosságokat, tarts magad körül több csajt barátnak, tanulj tőlük, beszéltesd őket. Mindent elmondanak egy olyan férfinak aki tud hallgatni.
Nagyon nehéz a mai világban épeszű párt találni, jó emberismeret kell hozzá, de ehhez rengeteg emberrel kell találkozni és beszélgetni. Tévhit hogy csak a nagypofájú getzik kellenek a nőknek, de azoknak a nőknek hadd legyen olyan, nem kell olyan neked..
-
Ilyen lányokat..
én nem álltam volna már akkor se szóba, amikor 2-3 pasit evett meg 1 havonta...
Ez volt a tanulópénz
-
Tom5
addikt
válasz
Ugyan ebben a cipőben járok 100%-ig...döbbenet volt olvasni a soraid, még a korunk is stimmel. Társkeresős téma, lelki szemetes téma, a storyd amit írtál...ugyanezen mentem át megyek át én is.
Hihetetlen. De tényleg...
-
Angel1981
veterán
válasz
Nincs mit!
Az alatt, hogy "visszahúzódó" nem azt értem, hogy gyáva, vagy teszetosza, csak nem vagy rámenős, agresszív - én is hasonló vagyok, és sajna az ilyen fiúk illetve emberek gyakran hoppon maradnak.
Hányszor előfordult már velem, hogy ilyet hallottam azon lányoktól, akikhez vonzódtam;
"Te egy olyan rendes srác vagy! HA EGYSZER MAJD LESZ barátnőd, az biztos nagyon meg fog becsülni!"
Aztán amikor összeszedvén minden bátorságomat tettem egy halvány utalást arra, hogy "esetleg mi ketten?" akkor még jobb esetben is csak értetlenkedtek, rosszabb esetben kb. ez volt a reakció: "Még hogy mi ketten? Ezt mégis hogy képzeled? MÉGHOGY MI KETTEN!?!?!?!?! Hülye vagy te?!?!?! Te szánalmas kis f*asz!!!!!!!"Áhhhh.....
-
válasz
Ne is emlegesd a Krisztusi kort.
Nekem sincs már nagyon messze. Bár azt mondják, egy férfi annyi idős amennyinek érzi magát!
-
Csoffadalom
tag
válasz
Angel1981 #177 üzenetére
Köszönöm a védő beszédet! Haver vagy így ismeretlenül is.
De azért nem vagyok visszahúzódó típus. Csak szimplán tele a tököm ezzel a sok csalódással. Így vagy úgy de véget érhetne már ez a pech sorozat és jöhetne már a szerencse. Bár jövőre Krisztusi korba lépek és hátha eljön az én időm. -
Csoffadalom
tag
Olyanért miért küzdjek aki meg sem érdemli? Ha nekem azt mondják VÉGE, az nekem azt jelenti, nincs tovább! Jött egy nagyobb farkú, jóval vastagabb pénztárcájú faszi és vitt mindent! Ezért harcoljak? Változtat a tényen bármit is ha akkor elkezdek harcolászkodni? Szerintem nem. Tudok én küzdeni ha látom értelmét, de eddig még egy nőnél sem vettem észre az értelem, vagy ész csiráját sem. Légy szíves mond el nekem, TE mit tennél hasonló helyzetben? Lehet rosszul fogalmaztam az írásban, de ez már tényleg vicces hogy mindenkinek csak az tűnik föl hogy berúgtam bánatomban. Na és??? Egyszer az életben én is lehetek olyan pasi amilyennek lennem kéne az okosok szerint.
-
Angel1981
veterán
Nem arról van szó, csak egyszerűen egy szerény, visszahúzódó típus, aki nem játszik alfahímet...
Arról nem is beszélve, hogy Neki is furcsa volt a csaj, csak vonzódott hozzá, ezért ment végül bele, és tett egy próbát.
Jól tette, hogy nem küzdött érte, egy ILYEN csaj nem is érdemli meg!
Vannak lányok, akikért megéri küzdeni, de EZ nem olyan volt! -
válasz
Csoffadalom #171 üzenetére
Csóró vagyok én is, mint a legtöbb ember ebben az Országban. Ha nem lennék csóró, akkor nem akarnék elmenni. Nem kell olyan hú de sok pénz ahhoz, hogy kimenj. A nyelvet meg pár hónap alatt, itthon is meg lehet annyira tanulni, hogy valami melót találj. Ausztriában, Németországban baromi nagy hiány van szakmunkásokból. A haverom aki kint van most is, elég sok mindent mesélt a kint tapasztaltakról és ezek az ő konkrét tapasztalatai, nem csak úgy gondolom én! Elsősorban a nyaraló, üdülő helyeken, szállodákban van rengeteg munkalehetőség. Azért érdemes ilyen helyen melót nézni mert szállást is kapsz + kaját! Az egész fizu megmarad. Nyilván nem a legjobb melók ezek, meg heti 6 napot kell melózni, de kezdésnek teljesen jó. Nyelvet tanulsz és kapsz 1000-1300 eurót egy hónapban plusz szállás és kaja. Lenyomsz egy szezont vagy kettőt és utána már nem hinném, hogy bármi gondod lesz a nyelvvel. Majd nézel egy melót a szakmádban. Egy jó szakmunkáért simán kifizetnek 2000-2500 eurót is. Attól függ mihez ért az ember, de rengeteg lehetőség van.
-
Inv1sus
addikt
Ahogy én elolvastam, nekem az jött le, hogy nem szeretsz küzdeni egy nőért. Jön egy másik pali és erre lelépsz és berúgsz. Van olyan nő, akinek ez a stílus bejön? Nem.
-
Csoffadalom
tag
válasz
nincsisbéla #172 üzenetére
Köszönöm a biztatást, megpróbálok élni vele. Csak az a baj hogy ilyen és ehhez hasonló sztorijaim vannak a nőkkel kapcsolatban. Sajnos. Remélem majd egyszer azt is megtudom írni hogy mennyire boldog vagyok egy nővel, nem csak azt hol és hogy szopatott meg.
-
Csoffadalom
tag
válasz
Angel1981 #170 üzenetére
Hát sok vagy nem sok 4 hónap, az teljesen mindegy. Meguntam a sok válasz nélküli próbálkozást. És azok az elvárások!!! Fú te jó ég!!! Ennyi mindennek megfelelni kész csoda. Ha ezeknek meg is felelek még akkor sem biztos hogy szimpi a csaj vagy én neki. És akkor még a pénzről nem is beszéltünk, ugyebár mert az is nagyon fontos. A gyerekes nőkről meg annyit hogy azok közt sem lehet megtalálni az igazit. Ők sem komolyak egy picit se. A legutolsó próbálkozásomnak is volt egy gyereke és ő szívatott meg a legjobban mind közül, de ezt le is írtam az első cikkemben. Ha akarod olvasd el.
-
nincsisbéla
aktív tag
Ismét egy kiváló írás részedről!
Csak bíztatni tudlak!Amúgy hány éves vagy? [pü-ben is jöhet]megtaláltam a választ -
Csoffadalom
tag
válasz
Runner_fxr #169 üzenetére
Ismerős sztori. Manapság ez megy a nőknél. Mennék a francba én is innen. De sajna csóró vagyok. A nyelvet sem ismerem. Ezért maradok.
-
Angel1981
veterán
válasz
Csoffadalom #140 üzenetére
Ne hibáztasd magad, egyáltalán nem biztos, hogy azt kellett volna tenned!
A Belga szám jut az eszembe; "Ha elkérem a számát az a baj.......ha nem kérem el az a baj...."
Ezeknek a csajoknak MINDEN BAJ!!!
Igazából csak addig vagy érdekes számukra, amíg nem tudják egyértelműen igazolni a maguk számára, hogy "megszereztek"!
Mindegy, hogy ez romantikus, vagy szexelős úton következik be, utána lapátra tesznek, valami tutyimutyi indokkal!
"Jaj, bocsánat! Valahogy nem megy...."
Áhhhhh!A társkeresőt meg ne írd le végleg, 4 hónap még nem olyan sok...
Ott lehet hagyni "takarékon", lehet hogy egyszer csak Rád fog írni egy lány, aki még ráadásul szimpi is lesz.
Bátyám amikor 19(!) év után szétment az élettársával, regisztrált egy társkeresőre, és csak várt....
Az első hét alatt 19(!)-en írtak rá, bár igaz, hogy csupa gyerekes nő, de a bátyámnak is van egy kisfia, akit ráadásul Ő nevel, ami eszméletlenül imponáló egy gyerekkel rendelkező nőnek...
Hiába, a már gyerekkel rendelkező nők nagyságrendekkel komolyabbak, és megbízhatóbbak...#169 Runner_fxr: ismerős sztori.... Részvétem!
-
válasz
Csoffadalom #162 üzenetére
Van benne igazság, ha az anyagi részét nézem, mindenképpen, nekem azok az ismerőseim akik nem törvényes úton járnak, egytől egyig jól élnek. Recesszió ide vagy oda, de ők állandóan buliznak, cserélgetik az autókat, motorokat, szép házban laknak. Mivel gyerekkori barátaim, jóban vagyunk, bár abban is biztos vagyok, hogy azt az életet sem kívánom élni amit ők ,de azért még is kurvára zavar, hogy én meg sehol sem tartok.
Ha a csajozás részét nézem akkor meg azt látom, hogy azok a nők, forintot nem érnek, akiknek ezek a csibészek kellenek, nekem akkor sem kéne egy ilyen riherongy, ha nagyon sok pénzem lenne.
Viszont ettől függetlenül abban tényleg van valami, hogy a nők azok után a férfiak után futnak akik leszarják őket, sőt bunkók hozzájuk. Nagyon sokszor belefutottam ilyenbe. De közben kivétel nélkül mindegyik sír, hogy miért nincs egy rendes barátja. Aztán amikor ott van a rendes, aki a tenyerén hordozza, akkor meg nem kell. Nekem másfél éve volt egy igen kellemetlen szitum egy ilyen lánnyal. Mai napig tüske a seggembe az egész történet.
Ő akart velem összejönni, össze is jöttünk, először annyira nem tetszett, bár nem is volt ellenemre a dolog. Nagyon megszerettem, mindent megtettem az ügy érdekében, hogy jól érezze magát velem. Rengeteg pénzembe is volt. Hiába volt minden, előttem egy igazi bunkó paraszt barátja volt pár évig, engem otthagyott és visszament ahhoz a bunkóhoz. De aztán itt nem lett ám vége a történetnek, kereste a társaságom és találkozni akart, legyen kinek elsírni a problémáit. De valahogy azt éreztette, hogy van még esélyem. Én hülye belementem a játékba. Bíztam is benne, ha azt a idiótát ott hagyja végre akkor talán működhet, az idiótát végül sikerült otthagynia, majd most egy másik faszkalapról kezdett el mesélni. Az előző úgy bánt vele mint a sz@rral. Nem volt kellemes, hogy egy ilyenre lettem lecserélve. Majd most egy olyan srácról magyaráz akinek meg egyszerre 2 nője volt, de 5 éven keresztül és állítólag mindkettőt otthagyta miatta. Na itt azt éreztem, hogy szétrobbanok mérgemben, majd hazamentem, legközelebb mikor felhívott megmondtam neki, soha többet ne hívjon, csak akkor ha a mi kettőnk kapcsolatát akarja megtárgyalni, nem érdekelnek a rigói, egyéb problémái. Pedig azt hittem jóra fordul, de csak játszott velem. Csodák nincsenek. Ez a lány volt az utolsó dolog ami itt tudott volna tartani, semmi más. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Csoffadalom #162 üzenetére
Nana
-
Pala
veterán
válasz
Runner_fxr #163 üzenetére
Szólja ha indulsz, mert nekem is hasonló terveim vannak!
-
truba
tag
válasz
Csoffadalom #158 üzenetére
Köszi. Mázlim volt.
A másik lányról csak annyit, hogy van két gyereke két apától, és állítólag nagyon megbánta már, hogy annak idején megszívatott, ezt mondta mikor legutoljára találkoztam vele, kb.3 éve. Hát így utólag én már nem bánom.
-
Atos23
senior tag
Ha jol ertem, a csaj elso korben egy olyan pasit hagyott ott, akivel kozos volt lakhelye, plusz az Elet eleg komoly dontesekent meg kulfoldre is kimentek egyutt.
Hat ezt a viszonylag komoly hatteret ha valaki konnyen eldobja, mit is tenne egy laza kapcsolatban?Lehet budos volt neki a kulfoldi munka is. Nekem is volt ilyen esetem, ket- max negyhetente pasit valto vilagszepe csajba botlottam bele, termeszetesen az elso anyagilag jolszitualt orvosnal lehorgonyzott.
-
-
IDZ
tag
tipikus a randi lemondása is meg a váratás is,
volt benne nekem is részem csak több mint fél évet kellett várni,
ami el is telt aztán volt egy szép hónap
majd az egész szarráment és persze elment mással
ahogy azt az elején is tette már egyszer...szóval van mindig rosszabb ahogy azt már írták és lesz is még
szemét stricinek kell lenni, akkor futnak utánad az ilyen kis riherongy ****ák
-
Uhh, amikor ilyeneket olvasok, egyel többször adok hálát az égnek, hogy én már gyakorlatilag 16 évesen megtaláltam életem párját. Okos, főzésben Grodon Rmsay-t is elp*csázná, és nagyon szép leányzó . (Nem, nem olvassa ez, nem azért írom, hogy legyen ma is "akció"
). Ebben a hónapban volt 12,5 éve, hogy együtt vagyunk.
A lényeg, hogy senki ne adja fel, tudom, hogy köcsög mákos vagyok, de hiszem, hogy előbb utóbb mindenki megtalálja élete szerelmét -
-
válasz
Csoffadalom #151 üzenetére
Egyébként kicsit én is kiábrándultam a Magyar nőkből. Lehet kicsit furán fog hangzani, de most konkrétan csajozni sincs kedvem.
Sőt a hátam közepére sem hiányozna most egy párkapcsolat. A fizetésem egy vicc, a főnököm egy pöcs, se lakásom, se semmim. Tavasszal kimegyek Ausztriába melót keresni, aztán lesz ami lesz. Egyik haverom egy fél éve ment ki, úgy, hogy lesz ami lesz, aztán pár nap alatt talált munkát, azóta is ott van, köszöni jól van. Ki tudja, talán még egy Osztrák csaj is összejön.
-
truba
tag
Ebben a korban a nők( történet ideje) nem igazán tudják mit is akarnak, aztán meg általában rosszul döntenek, utána meg egész életükben bánják. Még ifjú koromban nekem is volt egy ilyen,( 14 éve)pont akkor vonultam be, de az ő azt nem várta meg, hogy a laktanyába beérjek, máris dobott, persze ez csak két hónappal később derült ki, mikor először jöttem haza.
Aztán később találtam egy másik lányt, aki már elég érett volt ahhoz, hogy tudja mit akar csinálni az életben. Elvettem, ez jövő év június 16.-án lesz pontosan 10 éve. Nem bántam meg.
-
FRENK1988
veterán
válasz
Csoffadalom #151 üzenetére
akkor marad a zacsipacsi
-
Csoffadalom
tag
válasz
Sweet Lou 6 #150 üzenetére
Köszönöm a hozzászólást. Tudom hogy nem én hibáztam. Sem akkor sem máskor. Épp ez a baj, hogy ez is eljátszotta a kedves, aranyos, szűzies leányt és utána meg bunkó módon intézett el. És én mindig bedőlök nekik. Az a baj hogy már kiábrándultam a nőkből, de mégis próbálkozom.
Kösz a jókívánságot. Maradok éhes és bolond.
-
Sweet Lou 6
addikt
Az írásod olvasva az jutott eszembe, hogy sajnos már megint egy átlagos történet...
Sok az ilyen csaj, ezért ne érezd magad szerencsétlennek, bárki kifoghat hasonlót ha nem figyel eléggé. A baj pedig egyértelműen nem veled volt, a szomorú tény az, hogy a csaj csak önző módon kihasznált (néha barátnak, néha lelkiszemetesnek), de ha igazán szeretett volna, akkor több időt szán rád.
De ne ábrándulj ki, velem is történt már sok ilyen, sőt, sokan nem tudják, de az ebben az írásban szereplő csaj, aki a pasiját pacsucsnak és pénztárcának használta, velem meg csak kufircolni akart (egyébként nagyon megtévesztő és aranyos lánynak látszottt) csak 17 volt, mikor ez történt. Szóval ne ábrándulj ki, de légy tisztában a mai fiatalsággal; ez a bánatot nem könnyíti meg, de legalább marad önbecsülésed.
Így a végére egy aktuális jókívánság:
"Stay hungry, stay foolish!" -
Pala
veterán
válasz
Csoffadalom #147 üzenetére
És néha rádöbben az ember, hogy adott pillanatban jobb lett volna olyannak lenni, mégha "ütközik" is a személyiségével...
-
Gergő_
őstag
válasz
"Kár hogy akkor és ott nem dugtam meg, de mind1, késő bánat. Istenem, érzelgős és lelkizős vagyok. "
Hát persze...
-
ArchElf
addikt
válasz
Attól még én nem használnám. Volt nekem is nem egy becenevem, de csak azt használom, ami nekem is tetszik (főleg évekkel később)...
Én is voltam, sőt kiképző is voltam egy rövid ideig - de ez más lapra tartozik.AE
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Csoffadalom #138 üzenetére
Nem olvastam végig a kommenteket, csak a sztorit, boccs
-
Csoffadalom
tag
Igazad lehet. Kár hogy akkor és ott nem dugtam meg, de mind1, késő bánat. Istenem, érzelgős és lelkizős vagyok. Ez van. De nem vagyok papucs! Felejtsétek már el hogy a nick nevemből az jön le hogy nulla az önbizalmam. Ezt kaptam becenévnek amikor katona voltam. Mert én még voltam katona. Mindenhol ezt használom, sőt van aki csak ezen a néven ismer.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Csoffadalom #130 üzenetére
Hú, nagy kő esett le a szívemről, megnyugodtam, már azt hittem mindenki full antialkoholista, mert tudod van az a mondás, hogy ami jól esik, az egészségnek nem árthat!
Amúgy mint mindenki más én is voltam így, hogy egy csaj csak úgy pik-pak dobott, szarul esett meg minden, de uánna nemsokkal
jött, hogy újra összejöjjön velem én meg állandóan koptattam(nagyon jól esett), aztán idővel rájött, hogy tényleg nincsen esélye(legalább ő is szenvedett kicsit) és eltünt az életemből. Amúgy nem vagyok ilyen, de vele ezt meg kellett játszanom, hogy ne nézzen teljesen palimadárnak.
-
Csoffadalom
tag
válasz
God Vazzeg #135 üzenetére
Már leírták a korom, de tessék. Akkor 26 voltam, a csaj 22. Most 32 leszek ha megérem.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Csoffadalom #133 üzenetére
Korodat megkérdezhetem? És a hölgyét?
Javaslatom: fo*s rá magasról és csapd szét a mellén szívlapáttal. Kb ezt érdemli
-
ArchElf
addikt
Azért hagyott ot, mert nem döntötted meg. De gondolom ezt mindenki más is leírta elöttem.
Papucs pasi nem kell az ilyen csajoknak...Amúgy már a nicked is borzasztó önbizalomról árulkodik...
AE
-
Csoffadalom
tag
Sosem vittem túlzásba a nők utáni futkosást. Az egy dolog hogy nem szeretem ha átbasznak és nem is engedem. De mégis megtörténik minden alkalommal. 1-2 kivétellel mindig ez történik. Mindig úgy kezdek bele egy új kapcsoltba hogy ez meg ez nem fog megtörténni, most nem úgy lesz. De úgy lesz és megtörténik. Ez van sajnos, ezt dobta gép, nincs felette hatalmam.
-
Csoffadalom
tag
válasz
Angel1981 #129 üzenetére
Az a furcsa az egészben hogy velem minden később történik meg. Olyan dolgok történnek velem idősebb korban amin jóval korábban kellett volna átesnem. Lehet azért van ez mert nem volt hú de sok nővel kapcsolatom. És lehet azért is mert minden nő után van hosszabb-rövidebb szünet. Nem tudom.
-
kNG
senior tag
válasz
Angel1981 #129 üzenetére
Nem támadásképp, de az írás alapján én is jóval fiatalabbnak hittem a cikk íróját, azt hittem még tőlem is fiatalabb...
A cikk írójának: túl elnéző vagy, ennyi idősen már ne engedd hogy hülyére vegyenek...de a ló másik oldalára sem szabad átesni!
Ha valaki akar találkozni veled, vagy akar téged, az úgyis megoldja...lehet akármilyen akadály! Hidd el! Ha valaki sokat szarakodik azzal ne foglalkozz...az idődet pazarlod csak!
-
Csoffadalom
tag
válasz
Robi BALBOA #125 üzenetére
Akkor se bánatomban ittam, csak azért hogy ne kelljen már hallgatnom a szar szövegét. És igen, néha rohadtul jól esik berúgni disznó mód. De csak ritkán.
-
Angel1981
veterán
válasz
Csoffadalom #117 üzenetére
Nem tudom, mert nem ismerlek.
Azt viszont elhiszem, hogy így történtek a dolgok, ahogy írtad, és ez alapján itt valóban nem Te voltál a hibás, nem Te viselkedtél nem normális módon...Csak azért írtam, amit, mert kicsit kezd elmenni abba az irányba a topik, hogy mindenről csak a lányok tehetnek - ami természetesen nem igaz...
És ha jól emlékszem azt írtad pár hsz-szel ezelőtt, hogy 32 leszel, tehát amikor az eset történt, 26 voltál.
Ez most no offense, de jóval kevesebbnek gondoltalak az eset kapcsán...
Nem vall 26 évesre, ahogy viselkedtél - persze ettől még elhiszem, hogy rosszul esett, amit Veled művelt, de egy 26 éves fiúnak ilyesmikre már fel kell készülve lennie, pláne, ha ismeri valamennyire a csaj előéletét - mármint hogy nem ritka nála az 1 hónapos kapcsolat... -
Csoffadalom
tag
Ez tényleg így van. Amíg az az egy szem tartós kapcsolatom megvolt jöttek a jobb-rosszabb csajok és mind engem akartak. Sőt, még olyanok is jelentkeztek akik nagyon el küldtek a sunyiba. Amikor dobott a csaj eltűntek.
Én személy szerint úgy gondolom, hogy akkor vannak ezek a gondolatmenetek, ha minket hagynak ott minden magyarázat nélkül. Kézzelfogható okokat keresünk és nem találunk. Csak megjelöljük az egyiket "hogy biztos ezért hagyott el,, azt kész. Legalábbis én így szoktam.
-
wolfman
veterán
válasz
Robi BALBOA #125 üzenetére
Ne a bánatodon igyál, hanem a szádon!
-
kNG
senior tag
válasz
Csoffadalom #124 üzenetére
Edzz pia helyett
-
Robi BALBOA
őstag
Ennyi antialkoholistát, te jó ég!
Én meg azt mondom, hogy igyál ha jó esik(sex, pia és Rock'n'Roll), de tényleg ne bánatodban igyál.
-
Gergő_
őstag
Megint a rengeteg önigazolás-keresés és támogató hsz-ek. Szerintem a csajjal nem volt semmi gond, egyszerűen nem tudta hogy kezdjen-e valamit veled vagy ne, addig meg nem akarta széttárni a lábait.
Szerintem te vagy a furcsa és sokszor fordulsz az üveghez, amit egy normális nő nem kedvel. A pia nem megoldás, csak a gyengéknek. -
wolfman
veterán
válasz
Runner_fxr #107 üzenetére
"Én egyébként meg azt vettem észre, hogy pont, hogy akkor figyelnek rám fel a nők, amikor van barátnőm, összejövök egy csajjal, akkor egyből több is összejönne, amikor nincs, akkor inkább csak azt érzem, hogy átnéznek rajtam."
Ezt pár barátommal már ki is veséztük, mert nálunk is fullosan ugyan ez van! Barátnő mellett mindig olyan szituációkba keveredtem, hogy egyértelműen összejöhetett volna pár csaj, de akkor inkább ugye nem lép az ember. Mikor meg facérak vagyunk, akkor eltűnik mindegyik a gecibe, vagy addigra meg ők jönnek össze más csávókkal.
Erre mondta haverom, hogy ha facér vagy a nők bokorba bújva figyelnek, nehogy véletlenül is találkozzatok, majd ha eltűnsz előbújnak a bokorból és sétálnak tovább!
De én még azon is filóztam, hogy lehet olyan férfi tulajdonság ez, mint a szakítás utáni gondolatmenetek, miszerint csak arra tudunk gondolni, hogy biztos nem mondott igazat, tuti valamit rejteget vagy éppen a biztos én b@sztam el valamit, de ami mindig előfordul, a tuti van valakije "megoldás" is visszatérő vendég!
-
wolfman
veterán
válasz
Csoffadalom #97 üzenetére
Huge wisdom!
-
wolfman
veterán
válasz
Runner_fxr #95 üzenetére
wisdom again
-
kNG
senior tag
válasz
Csoffadalom #115 üzenetére
Ezért kell elkerülni messziről az ilyen nőket...
-
Csoffadalom
tag
Jól sejted a választ. Egyáltalán nem érdekelte az amit magamról mondtam neki. Le sem szarta ha magamról meséltem. Nem segített semmiben. Nem támogat, nem segít és nem is akar. Csak és kizárólag az volt neki a fontos hogy elmondja búját-baját és kész. Másról sem szólt az egész minthogy ki öntse a lelki valakinek akiről tudja hogy meg fogja hallgatni.Csak egy pár apró kérdésem volna. Ilyenkor hol vannak a barátai? Hol van a családja? Miért kell elmondani mindent egy vadidegennek? Mert lényegében én az vagyok neki.
-
RootRulez
félisten
Az írás jó volt, de az kár, hogy így jártál... Nem akarok közhelyekkel élni, de fel a fejjel.
-
kNG
senior tag
válasz
Runner_fxr #112 üzenetére
+1
-
Egy bizonyos kor után, az anyagiak nagyon előtérbe kerülnek. Sajnos ma Magyarországon annyira nagy a sz@r, hogy egy átlag családos élet is bűvész mutatvány. Szeretnék családot, de azt már most látom, hogy ez itt Magyarországon nem fog menni. Ha menne is, csak sok szenvedés árán, de úgy értelmét veszti az egész.
-
Angel1981
veterán
válasz
Leírtam már többször a fórumban, de most is megteszem.
Én is sokat csalódtam a nőkben, de soha nem általánosítottam, hogy "ilyenek, meg olyanok", és soha nem írtam le őket egyöntetűen.
Érthető, hogy egy ilyen topikban főleg a férfiak fognak arra panaszkodni, hogy az adott nő hogy kitolt vele, de biztos, hogy ugyanezt fordítva is le lehetne vezetni.
Nők / férfiak között egyaránt van rendes, és alávaló, kapcsolatfüggő, és magának való.
Láttam már jó pár rendes fiatal nőt, akiket pasi szívatott meg / tett tönkre...Ami valóban igaz, hogy a nők inkább emocionális lények a pasik meg intellektuálisak, de ez ellen nem lehet mit tenni, a természet "programozott" minket ilyenre...
Ami még szintén igaz, hogy a feltűnően dekoratív, fiatal lányoktól tényleg inkább tartani kell, és nem szabad hagyni, hogy megszédítsenek - ha persze egyáltalán eljut odáig az ember fia, hogy ne egy darab sz*rként tekintsenek rá....
-
maláj
addikt
válasz
Runner_fxr #91 üzenetére
"Bár hozzáteszem azért az anyagiak fontosak, nem a legfontosabb, de egy bizonyos egzisztenciának meg kell lennie, különben nem fogja melletted a biztonságot érezni egy nő sem."
és egyszer csak nem lesz lóvé ... a folytatáshoz + nem kell doktori
-
kNG
senior tag
válasz
Runner_fxr #107 üzenetére
Na de azért, mert szerelmes vagy a barátnődbe, és a többi nőre rá sem bagózol, nem ájulsz el tőlük -> elérhetetlen vagy!
-
kNG
senior tag
válasz
Csoffadalom #106 üzenetére
Szerintem az ilyen nőket kerüld is messziről...úgy értem...jó dolog ha segítesz a másikon lelkileg...de azóta felkeres téged mint barát? Megkérdezi hogy vagy, mi van veled? Támogat téged lelkileg abban hogy nem találod meg a párod?
Magamban valahogy sejtem a választ...
-
Nincs olyan ember aki ne csalódott volna, amikor nagy csalódás van, csúnyán elbánnak az emberrel, akkor persze, hogy úgy érzed megdöglött a lelked. De majd kiheveri az ember.
Én egyébként meg azt vettem észre, hogy pont, hogy akkor figyelnek rám fel a nők, amikor van barátnőm, összejövök egy csajjal, akkor egyből több is összejönne, amikor nincs, akkor inkább csak azt érzem, hogy átnéznek rajtam.
-
Csoffadalom
tag
Elvégeztem egy kísérletet. Egy példa arra hogy én mire is vagyok jó a nőknek. Egy régi kolléganő bejelölt ismerősnek a faszbúkon. Elkezdtünk beszélgetni, ki hogy van meg ilyenek. Hamar elkezdett panaszkodni a férjéről. Iszik, bántja a gyereket stb. Az ezt követő beszélgetések 90%- a erről szólt. Panasz, panasz és megint csak panasz. Persze meghallgattam, tanácsot is adtam. Próbáltam lelket önteni belé. Eljutottunk oda, hogy beadja a válást és otthagyja. Persze el akar költözni onnan, de nincs hova. Megfogadja némely tanácsom és ötletem de nem én fogom learatni a jutalmat érte. Ahogy hallottam egy közös ismerőstől, már egy ideje kufircol valakivel. Persze az a valaki nem én vagyok. Mert én csak a lelki szemetes ládának kellek neki. Én csak aranyos meg kedves vagyok neki. De mint pasi egyáltalán nem vagyok számításba jöhető. Hát akkor erről is ennyit. Egy újabb lehetőség ment a sutba.
-
-
kNG
senior tag
válasz
Runner_fxr #103 üzenetére
Ha megdöglött a lelked, akkor nem leszel szerelmes, csak olyanba, aki meg is érdemli
...szomorú, hogy csak ilyenkor tud járni az ember nyitott szemmel
Amúgy pont ilyenkor figyel fel rád az összes nő, mert ilyenkor már jóformán elérhetetlen vagy...
-
válasz
Bizony, nagyon megérik a pénzüket és rohadt szemét módon tudnak bánni egy olyan férfival is aki mindent megtesz azért, hogy jól érezzék magukat. Szeretnek egyszerre több vasat a tűzben tartani, sosem tudhatod mi jár fejükben. Ezért veszélyes dolog ez a szerelem, mert ha meg van, akkor azzal az emberrel aki szerelmes, szinte bármit meg lehet csinálni. És ha a másik félnél nincs meg ugyan úgy a szerelem, akkor totál idiótát tudnak csinálni a szerencsétlen partnerükből. Lehet az nagyon gazdag, akár milyen tökös, szétgyúrt, csibész gyerek. A szerelem meghülyíti az embert, teljesen mindegy milyen beállítottságú.
-
Löncsi
őstag
Annyit tudok róla hogy azóta eljegyezte egy nagydarab, kopasz, és persze gazdag pasas.
LOL, ez így ütött a végén.
-
Vakegérke
félisten
Nagydarab, kopasz, szőrös a nő párja. Önmagában ez miért baj? Talán csak azért, mert önmagunkat többre tartjuk nála. De tényleg többek, jobbak vagyunk?
Soha nem voltam szép ember, ráadásul még huszonévesen is pattanásos voltam. Hosszú haj, borosta, pénz nuku, tehát amolyan "kerüljük el" típus. Mégis rám mosolygott a sors, vagyis egy őzbarna szemű lány. Sokan le akarták csapni a kezemről, és nem értették, hogy miért nem sikerül.Neked nem volt szerencséd a nőknél, de ez még változhat. Ezt a csajt viszont ne bánd, még arra sem volt képes, hogy szemtől szembe szakítson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Történet a csalódásról, a szokott végkifejlettel. Bár attól függ, kinek mi a megszokott.
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Nintendo Switch 2
- Dell notebook topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest