- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Canon EOS DSLR topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
válasz
dubplate89 #188 üzenetére
Háááát.....
Igencsak kisebbségben vagy itt a véleményeddel.....
Vagy nem éltél még át ilyet, vagy nem tudom mi a helyzet nálad....# 187 God Vazzeg: a pénz meg a külső annyira nem is számít, bocsi, de nekem mindkettőből jóval átlagon felüli van, ezt felvágás nélkül mondhatom, viszont nem vagyok "nagydumás", meg "alfahím", meg "laza" meg "raj csávó" - és itt nagy részben bukta is a dolog... (Természetesen azért már volt dolgom pár nővel, tapasztalt vagyok, de igazán csak kettőt tudtam szeretni, és azok is átvertek!)
Sajnos nagyon kevés lány van, akinek az az imponáló, ha a pasi inkább cselekszik, mint szövegel, ha tervek szerint éli az életét, nem pedig sodródik.
Ezek a tulajdonságok csak a kicsit idősebb, vagy gyerekes nők esetében értékelődnek fel - persze ez sem aranyszabály.
(Az egyik volt nagy szerelmem, aki átvert, már eljutott abba a korba, hogy "kapcsolt" velem kapcsolatban, és vissza is akart jönni - persze nem érdekelt már. A másik még viszonylag fiatal, de jó 70%-os esélyt adok arra, hogy 2-3 éven belül jelentkezni fog "visszatérő szándékkal".)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged