Hirdetés
- Mini-ITX
- Megjelent az első Snapdragon 8 Elite táblagép
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
válasz
Kassadin #514 üzenetére
Gondolkozz egy kicsit!
Te kizártál vmit, ami nem lehetséges számodra, de én megcáfoltam és még tudnám is más esettel, mert képzeld Angliába is mentek ismerősök elég gyenge nyelvtudással és ott is jól végződött a dolog... Te pedig itt a fórumon komoly szándékú embereknek, elveszed a kedvét, mert xy azt mondta... Mindig a pozitív példákat kell alapul venni az életben és nem a negatívat...
Nah nem vitatkozok veled tovább, mert kicsit buta vagy ehhez a témához... -
válasz
Kassadin #509 üzenetére
Azért annyit hozzátennék, hogy amíg nem dolgoztál külföldön egy napot sem, addig nem tudhatod milyenek ott az emberek. Az egy dolog, hogy valaki mond valamit. Az a valaki az nem te vagy, te lehet jobban kijöttél volna azzal a főnökkel. Meg az is lehet te egy normálisabb helyet találsz. Kicsit pesszimistán állsz hozzá ehhez a kérdéshez, arról van szó, hogy ezeknek a gazdagabb Országoknak szüksége van a munkaerőre, nem véletlenül alkalmaznak külföldieket. Magyarországon sokkal inkább kizsigerelnek és szarnak néznek.
-
po1son
addikt
válasz
Kassadin #509 üzenetére
Nyelvtudás nélkül sehol se alkalmaznak(ott meg főleg, hogy értenél meg bármit is?), maximum ott alja munkának számító gyári szalag mellett állhatsz, meg mehetsz szállodába szobát takarítani, ahol úgy bánnak veled, mint a kutyával. Nyelvtudás nélkül kimenni igazán nagy birkaság... Ott nem fogsz megtanulni, és ebből következik a rosszabb, hogy előrébb se fogsz jutni.
Ezen mit nem tudtam értelmezni? Magyarázd már el nekem...De várjál megteszem én....
Röviden azt írod le benne, hogy ne menjen ki külföldre, mert nem tudja a nyelvet és kint nem is fogja megtanulni és előrébb se fog jutni az életbe...
Ezt pedig én megcáfoltam egy példával... Tök mind1 melyik országról van szó.."én nem csirkefeldolgozóba szeretném leélni a hátralevő életem"
Ebből meglátszik, hogy még nagyon fiatal vagy, mert nem becsülőd a munkát vagy csak egyszerűen egy sznob vagy... Gondolom te úgy fogsz kimenni külföldre, hogy vezérigazgató leszel...
-
po1son
addikt
válasz
Kassadin #484 üzenetére
Kassadin már megint olyan dologról beszélsz, amiről fogalmad sincs...
Rokonok nyelvtudás nélkül mentek ki Németországba melózni csirke feldolgozóba és 7-8 év alatt vettek itthon meg kint is egy házat...Az évek során megtanulták a nyelvet és nem bántak velük úgy, mint a kutyával...
Ennyit erről, amit mondasz... -
-
válasz
Kassadin #256 üzenetére
Úgy értettem, hogy a láb edzés helyett. Felső testre meg persze lehet súlyzózni. De ha gondok vannak a térdeddel azt a súlyzók nem fogják megoldani.
Egyébként meg nyilván a felső tested nem lesz a bringától izmos, de a lábnak nem tesz azért rosszat. A teremben kb 3-an voltunk akik komolyabban bringáztak még body előtt, egyértelműen nekünk volt a legjobb lábunk. A vádli pl az egyik legmakacsabb izom. Sosem volt vele gondom, mai napig jó nagy szív alakú vádlim van. Ami nem néz ki rosszul.
Nekem a Tom Platz volt a példaképem, bár Mr. Olympia-át sosem nyert, de neki volt a legbrutálisabb lába, minden láb edzés után 30-40km-ert tekert bringával! -
-
válasz
Kassadin #242 üzenetére
Hidd el bemelegítettem én rendesen, nyújtottam is. Sokan versenyeztek ott ahova jártam edzeni, nem is engedték volna azt, hogy valaki idiótán eddzen, előbb elzavarták minthogy kárt tegyen magában. Arról van szó, hogy amikor rákapsz az ízére akkor nehéz visszavenni. Nem minden ember képes elviselni ugyan azt a terhelést. Van akinek nem bírják az ízületei a nagy súlyokat. Márpedig nagy súlyok nélkül nem lesz nagy izom sem. Nekem a térdem eléggé ki lett sajnos, az orvos el is tiltott. Se a 90 kilós testsúlyomat nem bírná el, se a nagy súlyt amivel guggolni kéne. Be kéne vállalnom egy térdműtétet ahhoz, hogy ismét komolyabban csinálhassam, de ezen még gondolkozom. Mert nem 100% az sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Történet a csalódásról, a szokott végkifejlettel. Bár attól függ, kinek mi a megszokott.
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mini-ITX
- Megérkezett a stabil One UI 7 az európai Galaxy S24 szériára
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent az első Snapdragon 8 Elite táblagép
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F +RTX 4060 GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- MSI X570 Gaming Pro Carbon Wifi + Ryzen 7 5800X + AIO, RAM, SSD opcionalisan
- Lenovo Tab M11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest