Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Runner_fxr

Ármester

válasz Csoffadalom #171 üzenetére

Csóró vagyok én is, mint a legtöbb ember ebben az Országban. Ha nem lennék csóró, akkor nem akarnék elmenni. Nem kell olyan hú de sok pénz ahhoz, hogy kimenj. A nyelvet meg pár hónap alatt, itthon is meg lehet annyira tanulni, hogy valami melót találj. Ausztriában, Németországban baromi nagy hiány van szakmunkásokból. A haverom aki kint van most is, elég sok mindent mesélt a kint tapasztaltakról és ezek az ő konkrét tapasztalatai, nem csak úgy gondolom én! Elsősorban a nyaraló, üdülő helyeken, szállodákban van rengeteg munkalehetőség. Azért érdemes ilyen helyen melót nézni mert szállást is kapsz + kaját! Az egész fizu megmarad. Nyilván nem a legjobb melók ezek, meg heti 6 napot kell melózni, de kezdésnek teljesen jó. Nyelvet tanulsz és kapsz 1000-1300 eurót egy hónapban plusz szállás és kaja. Lenyomsz egy szezont vagy kettőt és utána már nem hinném, hogy bármi gondod lesz a nyelvvel. Majd nézel egy melót a szakmádban. Egy jó szakmunkáért simán kifizetnek 2000-2500 eurót is. Attól függ mihez ért az ember, de rengeteg lehetőség van.

Új hozzászólás Aktív témák