Hirdetés
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Megjelent az első Snapdragon 8 Elite táblagép
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
válasz
Csoffadalom #179 üzenetére
Nincs mit!
Az alatt, hogy "visszahúzódó" nem azt értem, hogy gyáva, vagy teszetosza, csak nem vagy rámenős, agresszív - én is hasonló vagyok, és sajna az ilyen fiúk illetve emberek gyakran hoppon maradnak.
Hányszor előfordult már velem, hogy ilyet hallottam azon lányoktól, akikhez vonzódtam;
"Te egy olyan rendes srác vagy! HA EGYSZER MAJD LESZ barátnőd, az biztos nagyon meg fog becsülni!"
Aztán amikor összeszedvén minden bátorságomat tettem egy halvány utalást arra, hogy "esetleg mi ketten?" akkor még jobb esetben is csak értetlenkedtek, rosszabb esetben kb. ez volt a reakció: "Még hogy mi ketten? Ezt mégis hogy képzeled? MÉGHOGY MI KETTEN!?!?!?!?! Hülye vagy te?!?!?! Te szánalmas kis f*asz!!!!!!!"Áhhhh.....
Új hozzászólás Aktív témák
lo Történet a csalódásról, a szokott végkifejlettel. Bár attól függ, kinek mi a megszokott.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple asztali gépek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Politika
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F +RTX 4060 GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- MSI X570 Gaming Pro Carbon Wifi + Ryzen 7 5800X + AIO, RAM, SSD opcionalisan
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest